Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscanas fortryllende smukke landskab, mellem Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som for længe siden er opstået i forbindelse med den monumentale herregård af samme navn.

Som en lille by

Den lille landsby, som i grunden ikke er mere end en kirke, en klynge huse og et pizzeria, står endnu i skyggen af herregården, som er langt den største af de to. Hele gården - hovedbygning, stalde, lader osv. - er i dag indrettet til et stort lejlighedskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (der også serverer lettere retter samt morgenmad) og to svømmebassiner, ja i grunden er der tre, for børnene har også deres eget lavvandede bassin. Det ene af bassinerne er desuden opvarmet, således at det også er behageligt at bruge i ydersæsonerne (april og oktober).

Læs mere om Borgo di Colleoli

Lejlighedernes placering og indretning

Da lejlighederne ligger meget forskelligt placeret - nogle i stueetagen, andre på første etage, andre igen på anden etage - er det bare nogle få af dem, der har egen terrasse eller haveplads lige ved døren. Gæsterne i de andre lejligheder kan benytte borde og stole i de store fællesområder. Lejlighederne varierer meget i størrelse, og da de alle er privatejede, vil der også være en vis forskel i indretning og møblementet, men der er alligevel visse fællestræk.

De har alle aircondition, microbølgeovn, TV med DVD-afspiller, CD, elkedel og hårtørrer. Der er internet-point på gården og i de fælles områder som restaurant, enoteca og reception, er der også wi-fi, som også fungerer i de fleste af lejlighederne, men på grund af de tygge vægge, har signalet problemer med at nå frem overalt.

Der er tolv suiter

Du kan også vælge en af de tolv suiter (i hovedbygningen) der findes i tre kategorier: comfort, superior og deluxe. Suiterne holder en bedre standard og har opholdsafdeling, badeværelse og så er de udstyret med king size seng, satellit TV (stor fladskærm) og DVD, aircondition, elkedel og wi-fi. Comfort er på ca. 30 m², superior er på ca 60 m² og deluxe er på ca 75 m². Morgenmad på forespørgsel og mod tillæg som betales på stedet.

Restauranten og bar er lukket i løbet af 2020. Mad og drikke er ikke tilgængelige.

Læs om lejlighederne på Borgo di Colleoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo di Colleoli

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Colleoli som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Colleoli. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Borgo di Colleoli

Fantastisk sted midt ude i ingenting

Skøn velkomst og godt organiseret ved vores ankomst med ikke mindre end 11 personer i selskabet.
God mad og drikke i et fantastik miljø midt i det grønne ude bland bjerge og dale, vingårde og smalle veje med intensiv italiensk trafik.

Læs mere

Lækkert sted og meget venlige personale

God beliggenhed. På den anden side af gaden ligger et fantastisk spisested.
Lejligheden er store og gode men der er ekstremt lydt. Væggene er af papir. Vi endte medbragt få en en anden lejlighed/rækkehus.
Wifi er ikke eksisterende.

Læs mere

Fantastisk ferie resort

Vi var her fra lørdag til mandag, så vi fik mulighed for både at opleve grill-aften og udendørs opera. Fine,rene og ikke mindst kølige værelser, som gjorde, at vi fik en helt perfekt nattesøvn, mens vi var der.

Læs mere

En vidunderlig rejse! Tag hertil!

Vi er en familie med to børn, 7 og 10 år. Vi var særdeles tilfredse med vores 6 nætter på Borgo di Colleoli. Fantastisk smukt miljø og udsigt fra vores lejlighed og udeområde. Lejligheden var helt fin, selv om standarten ikke var superhøj, det omkringliggende område opvejede det helt klart. Restauranten og pools på området har imødekommende og nydelige. Man er nødsaget til at have en bil hvis man skal bo her, der er ingen andre restauranter inden for gangafstand og det er ca. 15 minutter til det nærmeste supermarked. Vi kan varmt anbefale stedet og kommer gerne tilbage til dette smukke sted!

Læs mere

Fint og trygt sted i Toscana

Vi havde en dejlig efterårsferie. Personalet var meget hjælpsomme og der var styr på tingene.
Dejligt der var to poolområder.


Læs mere

God service flot natur og et utrolig stille sted

Det er virkelig en lækker italiensk herregård hvor servicen er helt i top, dejlig restaurant som laver rigtig fint mad.
Vores lejlighed havde desværre ikke privat taresse, stedet havde fået den sidste stjerne hvis vi havde haft det.
Men rigtig fin lejlighed alligevel på første sal.
Vi vil helt sikkert tage der til igen hvis vi kan få en lejlighed i stueetagen.

Læs mere
 
search map