Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscanas fortryllende smukke landskab, mellem Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som for længe siden er opstået i forbindelse med den monumentale herregård af samme navn.

Som en lille by

Den lille landsby, som i grunden ikke er mere end en kirke, en klynge huse og et pizzeria, står endnu i skyggen af herregården, som er langt den største af de to. Hele gården - hovedbygning, stalde, lader osv. - er i dag indrettet til et stort lejlighedskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (der også serverer lettere retter samt morgenmad) og to svømmebassiner, ja i grunden er der tre, for børnene har også deres eget lavvandede bassin. Det ene af bassinerne er desuden opvarmet, således at det også er behageligt at bruge i ydersæsonerne (april og oktober).

Læs mere om Borgo di Colleoli

Lejlighedernes placering og indretning

Da lejlighederne ligger meget forskelligt placeret - nogle i stueetagen, andre på første etage, andre igen på anden etage - er det bare nogle få af dem, der har egen terrasse eller haveplads lige ved døren. Gæsterne i de andre lejligheder kan benytte borde og stole i de store fællesområder. Lejlighederne varierer meget i størrelse, og da de alle er privatejede, vil der også være en vis forskel i indretning og møblementet, men der er alligevel visse fællestræk.

De har alle aircondition, microbølgeovn, TV med DVD-afspiller, CD, elkedel og hårtørrer. Der er internet-point på gården og i de fælles områder som restaurant, enoteca og reception, er der også wi-fi, som også fungerer i de fleste af lejlighederne, men på grund af de tygge vægge, har signalet problemer med at nå frem overalt.

Der er tolv suiter

Du kan også vælge en af de tolv suiter (i hovedbygningen) der findes i tre kategorier: comfort, superior og deluxe. Suiterne holder en bedre standard og har opholdsafdeling, badeværelse og så er de udstyret med king size seng, satellit TV (stor fladskærm) og DVD, aircondition, elkedel og wi-fi. Comfort er på ca. 30 m², superior er på ca 60 m² og deluxe er på ca 75 m². Morgenmad på forespørgsel og mod tillæg som betales på stedet.

Restauranten og bar er lukket i løbet af 2020. Mad og drikke er ikke tilgængelige.

Læs om lejlighederne på Borgo di Colleoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map