Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Pris fra pr. pers.
Lejlighed nr. 60
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscanas fortryllende smukke landskab, mellem Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som for længe siden er opstået i forbindelse med den monumentale herregård af samme navn.

Som en lille by

Den lille landsby, som i grunden ikke er mere end en kirke, en klynge huse og et pizzeria, står endnu i skyggen af herregården, som er langt den største af de to. Hele gården - hovedbygning, stalde, lader osv. - er i dag indrettet til et stort lejlighedskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (der også serverer lettere retter samt morgenmad) og to svømmebassiner, ja i grunden er der tre, for børnene har også deres eget lavvandede bassin. Det ene af bassinerne er desuden opvarmet, således at det også er behageligt at bruge i ydersæsonerne (april og oktober).

Lejlighedernes placering og indretning

Da lejlighederne ligger vidt forskelligt - nogle i stueetagen, andre på første etage, andre igen på anden etage - har kun nogle af dem egen terrasse eller haveplads lige ved døren; gæsterne i de andre kan bruge borde og stole i de store fællesområder. Lejlighederne varierer meget i størrelse, og da de alle er privatejede, vil der også være en vis forskel i indretningen og møblementet, men der er alligevel visse fællestræk.

De har alle aircondition, mikrobølgeovn, fjernsyn med dvd-afspiller, elkedel og hårtørrer. Der er internet-point på gården, og i fællesområderne (restaurant, enoteca og reception) er der også wi-fi, som desuden virker i størstedelen af lejlighederne, men på grund af de mange gamle, tykke mure når signalet ikke frem overalt.

Lejlighederne på Borgo di Colleoli

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Etværelseslejligheder er på 35 m² og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. BEMÆRK: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejligheden er på ca. 35-40 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. OBS: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er på 75-80 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (best til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. BEMÆRK: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Podere Il Selvino

Terricciola, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

search map