Anmeldelser af Borgo di Alica

 
Borgo di Alica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo di Alica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo di Alica

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Alica som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Alica. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne Bolt og familie fra Viborg boede på Borgo di Alica i Palaia fra d. 2. til d. 16. juli 2005.

Vi har absolut ikke noget at klage over! Både sted, by, område og bolig levede helt op til forventningerne. Vi synes, at indkvarteringen var af høj standard, flinke og venlige værter, og vi vil især fremhæve de meget fine og velholdte/velpassede faciliteter omkring swimmingpoolen. Vi vil absolut kunne anbefale stedet til andre.

I skal være opmærksomme på, at den rutevejledning, I giver (via Palaia), ikke er den letteste - om end måske den korteste. Vi fandt kun vejen, fordi vi var udstyret med et meget detaljeret kort over området. Det letteste er følge FI-PI-LI helt frem til Pontedera, og der dreje sydpå.

Venlig hilsen fra tilfredse kunder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map