Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Alica

Lejlighed Nido Lejlighed Segno Lejlighed La Torre Lejlighed Colombaia
 
Borgo di Alica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo di Alica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den lille landsby Alica ligger det ombyggede bondehus Borgo di Alica. Bygningen går tilbage til 1700-tallet, men for et par årtier siden blev den renoveret, og her er indrettet hjemlige og hyggelige lejligheder.

Pool til fælles benyttelse

Lejlighederne er forskelligt indrettet, men har alle udsigt over dalen, er rustik møblerede og råder over køkken, badeværelse og satellitfjernsyn. Ved huset er der have med flot svømmebassinarrangement (6 x 13 m). Lejer du hele bondegården har du pool helt for dig selv - ejerne benytter sig nemlig ikke af et afkølende duk da de har travlt hele dagen langt på markerne.

Læs mere om Borgo di Alica

Nyd bondegårds egne råvarer - og madlavning

Ejerne producerer en robust rødvin og glimrende olivenolie, som begge kan købes på stedet. Fru Clara arrangerer desuden - et par gange om ugen og mod aftale - en traditionel middag med gårdens råvarer og områdets specialiteter til et beskedent beløb.

Rummelige ferielejligheder

Lejlighederne er alle rummelige og renoveret i stil som gamle landboliger. Nogle løsninger er diskutable, men andre passer perfekt til husets murstensvægge. Overfor huset er der 4 reserverede parkeringspladser, og en fælles vaskemaskine står til rådighed mod betaling.

Læs om lejlighederne på Borgo di Alica

Skjul teksten
 
 
search map