Feriebolig i Palaia i Toscana

Appartamento La Rocca

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den hyggelige middelalderby Palaia ligger lejligheden Appartamento La Rocca, som er en ægte og pittoresk toskansk bolig. Her får du en unik mulighed for at bo som en af de lokale, og at følge med i dagligdagen i en lille toskansk by.

En lejlighed til få eller mange

Der er kun én lejlighed, men den er så snedigt indrettet, at den kan udlejes i forskellige "størrelser". I alt findes der tre rigtige soveværelser (to med dobbeltseng og et med to enkeltsenge i form af en køjeseng) samt en eventuel soveplads i en sovesofa i opholdsstuen. Fra lejligheden er det hurtigt at gå til den nærmeste købmand, kiosk, den lokale pub samt et par restauranter. Har du spørgsmål under dit ophold, hjælper værtsparret Enrico og Donatella gerne, og de bor lige i nærheden.

Klassisk indretning med høj standard

Lejligheden er velmøbleret og indrettet i klassisk toskansk stil med mørke træmøbler. Dog finder du alle moderne faciliteter som ovn, mikrobølgeovn, aircondition, satellit-TV med DVD, samt udmærket trådløst wi-fi (fibernet). Nedenfor lejligheden på det lille torv Piazza del Municipio kan du parkere gratis. Hvis ikke der er plads, findes der gratis offentlig parkering ca. 50 m. derfra.

Nyd stilheden fra din terrasse

Fra gadeplan, hvor du parkerer, fører en udvendig stentrappe op til lejligheden og den lille terrasse. Terrassen er i bund og grund en afsats, som man har udnyttet optimalt og indrettet med et lille bord og plads til max. 4-5 stole samt en parasol. Ovenfor terrassen er der en grill, som du kan benytte. Terrassen er uden tvivl det sted, du kommer til at tilbringe mest tid, måske med et godt glas lokal vin i hånden, samtidig med, at du kan følge med i byens stilfærdige liv.

Lejligheden på Appartamento La Rocca

Treværelseslejligheden La Rocca med terrasse og 4/6 sovepladser

Lejligheden består af indgang via terrassen, hvorfra du kommer ind i opholdsrum med køkken. Denne del velindrettet men forholdsvis lille. Køkkenet består af 4 kogeplader, ovn, mikrobølgeovn samt køleskab med fryser. Der findes yderligere et bord med 4 stole, en sofa som kan anvendes som sovesofa til én person, åben pejs samt satellit-TV med flere udenlandske kanaler. Wi-fi er trådløst og velfungerende (fibernet) men har bedst dækning i køkken/opholdsrum samt på terrassen. En gang fører frem til tre soveværelser: Et fint soveværelse med dobbeltseng (himmelseng), et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge (køjeseng). I forbindelse med soveværelserne er der badeværelse med toilet, badekar med bruser og vandmassage samt hårtørrer. På terrassen er der bord og stole (max. 4 voksne som sidder tæt) samt parasol. Der er vaskemaskine i et vaskerum, som kan anvendes mod betaling. Nedenfor lejligheden på det lille torv Piazza del Municipio kan du parkere gratis. Hvis ikke der er plads, findes der gratis offentlig parkering ca. 50 m. derfra.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Borgo della Meliana

Gambassi Terme, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Il Pino d'Oro

Terricciola, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map