Feriebolig i Palaia i Toscana

Appartamento La Rocca

 
Appartamento La Rocca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento La Rocca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i den hyggelige middelalderby Palaia ligger lejligheden Appartamento La Rocca, som er en ægte og pittoresk toskansk bolig. Her får du en unik mulighed for at bo som en af de lokale, og at følge med i dagligdagen i en lille toskansk by.

En lejlighed til få eller mange

Der er kun én lejlighed, men den er så snedigt indrettet, at den kan udlejes i forskellige "størrelser". I alt findes der tre rigtige soveværelser (to med dobbeltseng og et med to enkeltsenge i form af en køjeseng) samt en eventuel soveplads i en sovesofa i opholdsstuen. Fra lejligheden er det hurtigt at gå til den nærmeste købmand, kiosk, den lokale pub samt et par restauranter. Har du spørgsmål under dit ophold, hjælper værtsparret Enrico og Donatella gerne, og de bor lige i nærheden.

Læs mere om Appartamento La Rocca

Klassisk indretning med høj standard

Lejligheden er velmøbleret og indrettet i klassisk toskansk stil med mørke træmøbler. Dog finder du alle moderne faciliteter som ovn, mikrobølgeovn, aircondition, satellit-TV med DVD, samt udmærket trådløst wi-fi (fibernet). Nedenfor lejligheden på det lille torv Piazza del Municipio kan du parkere gratis. Hvis ikke der er plads, findes der gratis offentlig parkering ca. 50 m. derfra.

Nyd stilheden fra din terrasse

Fra gadeplan, hvor du parkerer, fører en udvendig stentrappe op til lejligheden og den lille terrasse. Terrassen er i bund og grund en afsats, som man har udnyttet optimalt og indrettet med et lille bord og plads til max. 4-5 stole samt en parasol. Ovenfor terrassen er der en grill, som du kan benytte. Terrassen er uden tvivl det sted, du kommer til at tilbringe mest tid, måske med et godt glas lokal vin i hånden, samtidig med, at du kan følge med i byens stilfærdige liv.

Lejligheden på Appartamento La Rocca

Treværelseslejligheden La Rocca med terrasse og 4/6 sovepladser

Lejligheden består af indgang via terrassen, hvorfra du kommer ind i opholdsrum med køkken. Denne del velindrettet men forholdsvis lille. Køkkenet består af 4 kogeplader, ovn, mikrobølgeovn samt køleskab med fryser. Der findes yderligere et bord med 4 stole, en sofa som kan anvendes som sovesofa til én person, åben pejs samt satellit-TV med flere udenlandske kanaler. Wi-fi er trådløst og velfungerende (fibernet) men har bedst dækning i køkken/opholdsrum samt på terrassen. En gang fører frem til tre soveværelser: Et fint soveværelse med dobbeltseng (himmelseng), et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge (køjeseng). I forbindelse med soveværelserne er der badeværelse med toilet, badekar med bruser og vandmassage samt hårtørrer. På terrassen er der bord og stole (max. 4 voksne som sidder tæt) samt parasol. Der er vaskemaskine i et vaskerum, som kan anvendes mod betaling. Nedenfor lejligheden på det lille torv Piazza del Municipio kan du parkere gratis. Hvis ikke der er plads, findes der gratis offentlig parkering ca. 50 m. derfra.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento La Rocca

Læs personlige anmeldelser af Appartamento La Rocca som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento La Rocca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Appartamento La Rocca

Fin base for ferie i Toscana

Lejligheden i Palaia var pæn , velfungerende og ren og værtsparret utrolig søde. La Rocca kan bestemt anbefales som base for en ferie i Toscana.

Læs mere

God beliggenhed

God lejlighed

Læs mere

Rigtig italiensk ferie

Lejligheden er pæn,ren og hyggelig.
Teressen kunne godt være lidt større.
Vi var 2 så der var fint plads, men hvis man var kommet 6 som der er sovepladser til er den for lille.
Men alt i alt et rigtig dejligt sted ??

Læs mere

Skønt sted

En nydelig indrettet lejlighed , god atmos og meget flinke værter. Enrico og donnatella har styr på sagerne og Enrico snakker fint engelsk. Der er også fine Parkerings forhold lige i nærheden.
Kan varmt anbefale stedet.

Læs mere

Dejligt ophold i Palaia

Palaia er en dejlig, lille by, der ligger i meget smukke omgivelser. Herfra kan man hurtigt komme til Pisa, Lucca, Firenze, Volterra og San Gimignano og andre fine byer i Toscana. Gode muligheder for at praktisere italiensk:-)

Læs mere

Et lille smørhul i Toscana

Vi havde længe drømt om at tilbringe lidt mere tid i Toscana, at bo i en lokal, hyggelig lejlighed med egen terrasse i en ægte lille toscanske by. Appartamento La Rocca i dejlige Palaia indfriede vores drømme og mere til. Vi kombinerede "dasedage" hjemme i lejligheden og byen med fantastiske udflugter i Toscana. Palaia ligger helt perfekt. Vi besøgte blandt andre Firenze, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano og Chianti vindistrikt. Besøgte en olivengård hvor vi prøvede olivenolie, og uden for San Gimignano besøgte vi en dejlig vingård og smagte vine som vi også købte med hjem.

Læs mere
 
search map