Agriturismo i Palaia i Toscana

Agriturismo La Palazzina

 
Agriturismo La Palazzina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Palazzina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På en lille bakketop med pragtfuld udsigt over de toscanske bakker omkring den lille middelalderby Palaia ligger denne smukke villa fra midten af 1800-tallet.

Hele bygningen er i dag blevet restaureret, og her er blevet tilføjet et svømmebassin med udsigt over det bjergtagende landskab. Skulle man få lyst til en dag eller to på stranden, så er den ikke mere end 50 km væk. Vi befinder os i trekanten mellem Pisa, Firenze og Siena, og der er ikke langt til hverken Lucca, San Gimignano eller de mange andre fascinerende kulturbyer.

Læs mere om Agriturismo La Palazzina

La Palazzina er udpræget stedet for dem, der gerne vil ofre en lille smule mere og få tilsvarende høj kvalitet, både hvad angår beliggenhed og indretning. Det er ikke et sted, der indbyder til fest og ballade eller høj musik, men til et afslappet ophold i fred og ro. Alle lejlighederne har således en privat terrasse med bord og stole, således at gæsterne kan nyde vejret, maden og vinen udenfor.

I selve Palaia, der ligger et kvarters rask gang herfra, finder du indkøbsmuligheder, flere barer og to restauranter samt en hyggelig stemning, der i forfriskende liden grad er præget af turisme.

Lejlighederne er yderst velholdte og velmøblerede. Lofterne præges af de karakteristiske fritliggende træbjælker, mens udsøgt smag og antikke møbler pryder alle lokalerne.

BEMÆRK: Ved ankomst og afrejse om lørdagen får du
en gratis dag for hver sjette betalte overnatning.

Skjul teksten
 
 
search map