Anmeldelser af Agriturismo Il Meletto

 
Agriturismo Il Meletto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Meletto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Meletto

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Meletto som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Meletto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og Carsten fra Vejen boede på Hotel Grande Italia i Chioggia fra d. 14. til d. 17. juli 2010 og på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Tak for hjemkomsthilsenen! Det var bare et brag af en tur!

Små tips:
I Chioggia oplevede vi at "dumpe ned i" en festival til ære for fiskeriet - i en periode på 14 dage er der hver aften opstillet gadekøkkener, hvor lokale fiskere og foreninger tilbereder og sælger alt godt fra havet! Italienere fra brede områder søgte åbenbart til denne festival, og det betyder at der hver aften er rigtig mange mennesker i den lille by!
Det havde måske været en god ide at I havde kunnet informere om den slags ved bestilling. Alt andet lige havde det stor betydninmg for vores ophold der.

Vedr. Palaia. Vi kan huske at have set en kommentar om at stedet ikke er det nemmeste at finde! Dette kan vi her bekræfte! Først da vi slavisk fulgte jeres vejangivelse lykkedes det! GPS er i den forbindelse ikke meget værd!!
Stedet er til gengæld anbefalelsesværdigt! De to unge mennesker gør et rigtig godt stykke arbejde!! Det b liver spændende at se hvordan de får sig arrangeret i deret nye sted i Lari, som de jo overtager pr. 1/9!!

Vi kan kun anbefale begge steder - vi havde som sagt en rigtig god tur!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og Jens fra Slagelse boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Nu har vi fordøjet alle indtrykkene fra en dejlig ferie i Toscana. Il Meletto ligger perfekt i forhold til køreture til Pisa, Firenze og Siena.
Værtsparret er venlige og hjælpsomme, og det kan varmt anbefales at spise på stedet de 3 gange om ugen, de laver mad; det smager godt og er til en meget rimelig pris. Af andre spisesteder prøvede vi Antica Farmacia i Palaia, et hyggeligt lille sted med et lille menukort, men til gengæld rigtig god mad til en billig pris. Desuden Ristorante Enoteca i Peccioli med en fin service og et langt menukort, alt af friske råvarer; en god oplevelse i den dyre ende. Begge steder ligger i acceptabel køreafstand fra Il Meletto.
Vi boede i lejligheden San Martino på 1. sal, den er godt indrettet og der er, hvad vi havde brug for, inkl. hårtørrer, så den havde vi ikke behøvet at tage med hjemmefra. Stedet har en dejlig swimmingpool, og da der ikke kan være så mange gæster ad gangen, er der altid god plads i og omkring poolen.
Da vi besøgte selve Firenze, kørte vi til Pontedera og tog toget derfra til Firenze. Turen med tog tager 1 time, vi skulle ikke lede efter parkeringsplads i Firenze. Alle seværdighederne ligger koncentreret i centum, så man kan nemt gå rundt og nyde det.
En god ting at have i Toscana er et godt vejkort; vi købte 1. dag "Atlante stradale d´Italia" i 1:200.000, hvilket kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maja og Christian fra København SV boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Vi havde et dejligt ophold på Il Meletto.

Der var en dejlig rolig stemning på stedet og haven og poolen var et godt sted at slappe af i varmen. Lejligheden (San Martino) havde en god størrelse og et fint køkken.

Vi anbefaler varmt, at man spiser aftensmad på gården, de dage hvor de tilbyder det (som regel 3 gange om ugen). Vi spiste med 2 gange og fik nok de bedste måltider på vores tur (henholdsvis hjemmebagt pizza fra deres stenovn og en toscansk menu bestående af 4 retter). Derudover laver de også deres egen rødvin, som kan anbefales. Morgenmaden er ok.

Gården ligger perfekt i forhold til at tage på udflugter. Firenze, Pisa, Lucca, Siena og San Gimignano ligger alle inden for en rimelig afstand.
Hvis man ikke ønsker at lave aftensmad selv, så skal man være forberedt på at køre ca. 8 km til nærmeste restaurant, men det er turen værd.
Det søde værtspar taler engelsk og står til rådighed for diverse spørgsmål.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Connie og Helge fra Munkebo boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Ja vi har været fantastisk glade for vores ophold på Il Meletto, værtsparret har været super og lejligheden har været helt i top. vi deltog i alle tre arrangementer som der var mulighed for. og hvilken behagelig overraskelse at smage deres hjemmelavet og lokale gastronomi, det var en udsøgt og sjælden fornøjelse for vores smagsløg. det kan kun anbefales.
Vi har været i området før og benyttede lejligheden til at køre en del rundt for at se nye steder og finde et par andre og spændende steder som skal udforskes en anden gang. vi vil gerne vende tilbage en gang i fremtiden igen. Det eneste som vi har talt om, var at vi kunne godt have tænkt os, at sengelinnedet blev skiftet, som min. gang. det var jo som bekendt meget varmt i den periode vi var der. ellers forløb alt super duber.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hans hustru fra Helsinge boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Il Meletto's værtspar (Luca og Irene) er utrolig søde og meget imødekommende. Gode engelskundskaber gør det nemt at indhente deres hjælp og rådgivning på stedet. Stedet ligger flot og i behagelig afstand fra nogle dejlige udflugtsmål (fx Volterra, Lucca, San Gimignano, Firenze og Pisa), dog skal det nævnes at der kan høres trafik fra en nærliggende hovedvej, så ønsker man 100% toscana-stilhed, så er dette ikke stedet. Gode lejligheder med et herligt mix mellem det autentiske og det moderne. Restauranten på stedet giver mulighed for et rart afbræk i egen madlavning / restaurant-besøg i de omkringliggende byer. Da vi var der, var der mulighed for aftenspisning søndag, tirsdag og fredag. Værtsparret laver selv maden og det gør de godt. Alle dage er der mulighed for at tilkøbe ok morgenmad der indtages i restauranten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe, Lars og deres børn fra Spøttrup boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 4. til d. 11. juli 2009. de skrev efter ferien:

Vi havde en rigtig dejlig tur til Il Meletto. Det var en rigtig dejlig lejlighed med masser af plads. Vores børn var MEGET glade for poolen som blev brugt flittigt. Den har en meget fin størrelse og dybde til børn omkring 10 år. Man måtte bade så længe man ville blot at man ikke støjede meget efter ca. kl 21. Det var dejligt for ungerne som ikke kunne få nok af poolen.

Huset var meget velholdt og alt var rent og pænt. Der er ikke særlig langt til indkøbsmuligheder, både dagligvarer og shopping (Pontedera), så der er lidt for enhver smag. Desuden tager det kun ca. ½ time at køre til Pisa. Værtinden anviste os desuden et tøj-outlet få km derfra (La Rosa) som var ganske fint. Det var dejligt at værtsparret var gode til engelsk. De var meget imødekommende og slet ikke anmasende.

Det er muligt at købe morgenmad og der er dejligt hvis ønskede det. Vi spiste morgenmad to gange, og det var fint. Vi spiste desuden på deres restaurant en aften hvor vi fik pizza. Og der var pizza nok til flere dage. Rigtigt gode pizzaer som ungerne spiste så de var ved at revne.

Vi er meget tilfredse med rejsen, og kan bestemt anbefale stedet til andre både med og uden børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Egon og Sus fra Frederiksberg boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har nydt opholdet på "Il Meletto" meget. Den 2-værelses lejlighed var smukt møbleret og ren. Omgivelserne dejlige. Fredeligt og roligt - og beliggenheden perfekt i forhold til besøg rundt til Toscanske seværdigheder. Det unge værtspar var enestående søde og hjælpsomme. Vi spiste middag på stedet 2 af de 3 mulige dage - og det var en god oplevelse. Fin præsentation af det toscanske køkken. Vi følte os mere som gæster end kunder. Vi kan absolut anbefale stedet.
Kørevejledningen derimod, var ikke særlig anvendelig. Vi brugte en del tid på at finde stedet.
I øvrigt vil vi også gerne rose In-Italias hjemmeside. Den er god at finde rundt på og illustrationer og kort samt beskrivelser informative.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul, Jette & Martin fra Hasselager boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 18. til d. 25. august 2007.

Vi har haft en helt vidunderlig ferie på et helt igennem vidunderligt sted, hos et dejligt og imødekommende ungt værtspar.
De var SÅ søde og det føltes bare så naturligt for dem at have feriegæster, det kunne mærkes helt ud i de allerfjerneste kroge på stedet - ja overalt simpelthen !
På dagen hvor vi ankom (lettere udbrændte pga varmen) blev vi modtaget og straks budt på "et eller andet" - vi trængte til noget koldt, og straks blev der serveret 3 glas med koldt øl, som vi bad om. Værten tog sig her stille og rolig tid til at snakke med os og igen byde os velkommen !
Om aftenen fik vi tilbud om at spise en menu, som senere viste at indeholde hele 4 retter af det bedste fra det italienske køkken. Det smagte så super godt, og der var næsten bare for meget, så vi fik lidt problemer, men vi ville jo gerne smage det hele, så vi "kæmpede" !
Næste dag (søndag) lavede værtsparret igen aftensmad, som man kunne tilmelde sig. Her serverede de 4 forskellige hjemmelavede pizza - bagt i stenovn, hvor vi så, at der blev hentet grene ude fra haven til at tænde op med. Det var helt igennem bare fantastisk - også her vare der bare næsten for meget mad !
Prisen for de 2 menu'er viste sig ved vores afrejse at være næsten for "billig", set i lyset af, at det var så godt.
Vi var 3 voksne på ferie, og vores lejlighed var meget perfekt indrettet, idet der i vores lejlighed var 2 badeværelser, og indrettet med en lang gang imellem de 2 soveværelser, det var helt perfekt. Sengene i de 2 rum var vidt forskellige, vi sov alle tre perfekt.
Kort og godt så kan stedet anbefales til alle, der ønsker en stille og rolig ferie i meget dejlige omgivelser med en flot natur lige udenfor døren samt mulighed for at følge husets 10 heste, der gik og nød livet lige nedenfor huset og swimmingpoolen, hvor der var masser at solvogne, liggestole og parasoller - alt velholdt og i meget god kvalitet.
Vi ønsker med dette, at der bliver sendt en stor takkehilsen til Irene og Luca for deres måde at være på, og så et "knus" til deres helt fantastiske søde og glade lille hund, der hed Lilli. Hun var nemlig også med at at gøre det så hyggeligt for os glade dyrevenner !
Vejret var i perioden desværre ikke helt perfekt, men så var der basis for at køre ud og opleve Toscana, det gjorde vi hver eftermiddag, og vi har faktisk ikke tidligere set og oplevet så mange spændende by'er og set så meget flot natur på trods af, at dette var vores 3. ferie til området omkring Pisa.
Der er med stor varme i hjertet, at vi anbefaler stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Willi og Elly fra Fjerritslev boede på Agriturismo Il Meletto i Palaia fra d. 17. til d. 25. juli 2007.

Området omkring Palaia er fin, men vi kunne ikke navigere til il meletto på den adresse, der er på jeres hjemmeside. Opholdsstedet levede i allerhøjeste grad op til vores forventninger, dejlig lejlighed, fin swimmingpool, meget søde værter og god behandling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map