Hotel i Palaia i Toscana

Agriturismo Due Comuni

Lejlighed Edera Morgenmadssalen - her starter dagen Lejlighed Acacia Værelset Castagno Lejlighed Corbezzolo Værelset Erica, det mindste af dem alle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her i området, mellem Pontedera (nede i dalen) og Palaia (oppe på bakketoppen), er luften og miljøet så rent, at bierne trives og faktisk hjælper til med at dyrke marker og plantager. Du bor samtidig bor du kun få minutters kørsel fra motorvejen, der strækker sig mellem Firenze og Pisa, så du og resten af familien hurtigt kan komme ud til diverse seværdigheder.

Lidenskabelig olie- og honningproduktion

Agriturismo Due Comuni er en familiedrevet gård, og familien bor naturligvis selv på gården. Her går meget af deres tid med at passe deres olivenolie- og honningproduktion. De får som sagt meget hjælp af bierne, og det er kun muligt hvis man er et sted hvor der ikke bliver sprøjtet med kemikalier, og hvor luften er helt ren. Hvis der ikke er disse forhold, vil bierne simpelthen flyve væk. Bierne er dog placeret et stykke fra ferieboligerne, hvilket altså betyder, at du ikke vil blive generet af dem. Det er familiens unge pige, Greta, der holder øje og passer bierne - et arbejde hun påtager sig med en sjælden lidenskab. Hun arrangerer f.eks. undervisning for skoler - og for gæster, hvis man ønsker - om netop honningproduktion og om hvordan bierne samarbejder med landmænd, så deres produktion bliver endnu mere smagfuld. Hvis du ønsker at vises rundt, kan du henvende dig i receptionen, hvor du kan få alle de oplysninger du behøver.

En udflugt eller en dag ved poolen?

Når du befinder dig midt i Toscana, er det svært at blive ved poolen, når der lige for dine fødder er så mange oplevelser, seværdigheder, byer og museer, som er et besøg værd, der venter. På Due Comuni har du heldigvis den helt klare fordel, at du bor tæt på en motorvej, hvorfra du let kan komme rundt i regionen og stadig nå at være hjemme og nyde solnedgangen ved poolen. Der er en børneafdeling i poolen, så selv de mindste kan få lov til at plaske rundt.

Nyd den hyggelige morgenmad på gården

Det lille spisested på gården er kun åbent når der er en bestilling og aftale. Der bliver serveret morgenmad hver morgen for gæsterne. Vi anbefaler, at du meddeler dit ønske om morgenmad når du tjekker ind.

Hyggelige, rummelige og veludstyrede indlogeringer

Da renovationen af huset var i gang, sørgede ejerne for at installere de faciliteter, der bliver forventet i en bolig. Derfor er der A/C, safetybox, satellit-TV og Wi-Fi i hele huset. Der er (til de koldere årstider) også installeret varme i gulvet. Du skal dog være opmærksom på, at disse ikke er helt lige så effektive, da der er meget højt til loftet. Indretningen er lys og komfortabelt - et på alle måder dejligt sted at holde ferie.

Lejlighederne på Agriturismo Due Comuni

Dobbeltværelse Erica

Værelset Erica ligger i stueetagen og er ca. 20 m² med indgang direkte fra den tilhørende terrasse. Det indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelset er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel.

Dobbeltværelse Girasole

Værelset Girasole ligger i stueetagen og er ca. 24 m² med indgang direkte fra den tilhørende terrasse. Det indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelset er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel.

Dobbeltværelse Castagno

Værelset Castagno ligger i stueetagen og er ca. 25 m² med indgang direkte fra den tilhørende terrasse. Det indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning til et barn. Værelset er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel.

Toværelseslejlighed Edera med 2+1 sovepladser

Lejligheden Edera ligger på første sal og er ca. 39 m². Den har indgang fra den undendørs trappe og består af opholdsstue med køkkenhjørne, spiseafdeling og sofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning. Lejligheden er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel. Du kan benytte dig af havebord og -stole på den store terrasse foran huset.

Toværelseslejlighed Corbezzolo med 2+1 sovepladser

Lejligheden Corbezzolo ligger i stueetagen og er ca. 41 m². Den har indgang fra den undendørs terrasse ved lejligheden og består af opholdsstue med køkkenhjørne, spiseafdeling og sofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning. Lejligheden er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel. Der er havebord og -stole på terrassen ved indgangen.

Treværelseslejlighed Acacia med 3+2 sovepladser

Lejligheden Acacia ligger på første sal og er ca. 69 m². Den har indgang fra den undendørs trappe og består af opholdsstue med køkkenhjørne, spiseafdeling og dobbelt sovesofa samt pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, safetybox samt elkedel. Du kan benytte dig af havebord og -stole på den store terrasse foran huset.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Due Comuni

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Due Comuni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Due Comuni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted med stor personlighed

Skønt, smukt og roligt. Fin lejlighed og fint poolområde - Servicen var perfekt og hjælpsomheden ubeskrivelig høj.

Læs mere
 
search map