Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palaia ligger centralt i Toscana og i behagelig køreafstand til byerne Firenze, Siena og Pisa. Det er ikke mange turister som kommer på disse kanter, hvilket betyder, at du har byen for dig selv sammen med den venlige lokalbefolkning. Livet i byen er stille og fredfyldt og du får en unik chance til at komme "ned i gear" og koble af fra den hektiske hverdag hjemme.

Hvad finder du i Palaia?

Der er ingen hoteller i byen, men alt hvad du behøver i form af et par mindre købmænd, lidt småbutikker, en hyggelig kaffebar, en pub som serverer frokost og middag, et pizzeria samt et par gode restauranter. Bl.a. kan vi anbefale restauranterne Bacciomeo og Antica Farmacia. Bor du i lejligheden, kan du også hente en pizza med hjem. Større indkøb kan du foretage i det nærmeste supermarked i byen Forcoli, ca. 10 min's kørsel derfra.

Gå op til udsigtspunktet La Rocca

Palaias stolte seværdighed er udsigtspunktet La Rocca, som i grunden er en gammel borgruin. Du går forholdsvis let derop fra byens centrum, en fin tur på ca. 5-10 minutter. Oppe på toppen venter en fantastisk udsigt over byens historiske centrum, samt det smukke omkringliggende landskab. Naturen er smuk og varierer med olivenlunde, vinmarker og skov.

Dit udgangspunkt i Toscana

Palaia er et fint stop for nogle dage på en rundrejse eller som fast base under én (eller flere) ugers ophold i Toscana. Herfra kan du tage på udflugter i området, og på under en time i bil når du Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano samt kysten med de fine sandstrande. På godt en time kan du nå det kendte vindistrikt Chianti.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map