Påskeferie i Toscana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Påskeferie i Toscana er en ren gavebod. Regionen huser badebyer, kulturbyer, gastronomiske vidundere, vinhuse af usammenlignelige højder, betagende landsteder, autentiske bylejligheder og store mondæne villaer. Men husk at prioritere den private terrasse, for frokosten indtages naturligvis udenfor i det spæde forår og hvis vejret vil det, kan man gøre sig håb om en svømmetur i havet på selvsamme påskeferie.

Vi kan anbefale en påskeferie til Toscana, der tager udgangspunkt i de mange middelalderbyer, hvor man kan besøge et væld af lokale markedsdage, der hylder sæsonens første frugt og grønt, samtidig med at man bor i den smukke, karakteristiske natur, der er kendetegnet af vinmarker og stolte pinjetræer. Leder du efter en passende bolig til din påskeferie i Toscana, så se nedenfor, hvad vi kan tilbyde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map