Feriebolig i Ortignano Raggiolo i Toscana

Borgo dei Corsi

Den gode restaurant Convivio dei Corsi på torvet Byens torv med restaurant - reception ligger få trappetrin nede til venstre Ortignano Raggiolos hyggelige gader Receptionen til Il Borgo dei Corsi Hyggelig stemning i byens restaurant Et hjørne af byens restaurant Convivio dei Corsi Restaurant Convivio dei Corsi Have og pool uden for byen Den lille kiosk ved pool Nyd skyggen og solen ved pool, som ligger 700 meters gang fra centrum Stemning i Ortignano Raggiolo Græsplan ved pool til dem der vil løbe Du kan køre i bil til poolområdet, hvis du ikke vil gå - du har kun 1,2 km kørsel Den gode udsigt fra poolområdet Huset Vergaio ligger 200 meter fra parkeringsplads Huset Lampo ligger 300 meter fra parkeringspladsen Huset Vergaio ligger 200 meter fra parkeringspladsen Terrasse til huset Ercolani, som ligger 300 meter fra parkeringspladsen Terrasse til lejligheden Ribustino 1, som ligger 300 meter fra parkeringsplads
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dengang Ortignano Raggiolo begyndte at modtage flere indbyggere, var det langt fra glæde, som bragte dem hertil: Det skete nemlig under fascismens intolerance med anderledes tænkende i 1920'erne og 1930'erne, hvor man sendte folk fra andre dele af Italien i eksil eller internering hertil. De var stædige mennesker, der kæmpede mod mismod og fattigdom; men de var også intelligente og selvstændigt tænkende personer, som byggede deres huse med klogskab og god smag.

En stille by med skønne "gemmesteder" og et godt spisested

De smalle, stejle veje går fra hovedtorvet, hvortil du kan ankomme i bil, ned mod dalen og rundt i byen, hvor du finder smukke upåagtede små kroge, et par caféer og en god restaurant med rustik indretning og fremragende stemning. Her kan du smage de traditionelle retter baseret på årstidens produkter. Byen har et museum over kastanjedyrkningen, og der er rigtig mange retter, som traditionelt har været - og stadig bliver - tilberedt med den simple afgrøde, der har være fundamentet for ernæringen i så mange dele af Middelhavsområdet.

Udflugter i Casentinodalen og Toscana

Trods byen er en skøn oase, hvor du let kan lade tiden gå uden de krævende fysiske eller mentale aktiviteter, anbefaler vi dig at bruge tid på at udforske området, der byder på både skønne middelalderbyer og bjergtagende naturoplevelser. I Casentinodalen, som er kendt for dens tætte og frodige skove med det imponerende bjergmassiv Pratomagno (1.592 moh.), hvorfra der kommer gode oste og skinker, er det værd at besøge Poppi med dens imponerende borg, Stia og Bibbienas gamle flotte centrum, borgen Romena og klostret Camaldoli... og meget mere.

En oase med pool uden for for byen

Bysbarnet Luca har investeret mange af sine penge i at istandsætte de gamle bygninger og har fra starten planlagt projektet på et område, hvor der var plads til at solbade og bade. Han har fået installeret en god og stor pool omgivet af en bred solterrasse og græsplæne i en af dalens mest solrige hjørner, hvor du kan hvile eller for den sags skyld plukke friske grøntsager, for her finder du også en køkkenhave til gæsternes fri afbenyttelse. Poolen ligger 800 meter fra byen, og du kan komme hertil ad en gammel sti, men du kan da også tage bilen og komme hertil på et minut.

Gode lejligheder til både familier og par

Lejlighederne er alle forskellige med fællesnævneren, at de er renoveret med omhu og kærlighed for deres historie og særpræg. Luca har gode grunde for at være stolt over enhver af dem. De har alle vores tids komfort. Aircondition er dog ikke noget, du finder i lejlighederne, da den er helt overflødig i disse højder (byen ligger 483 moh.).

Læs om lejlighederne på Borgo dei Corsi

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo dei Corsi

Læs personlige anmeldelser af Borgo dei Corsi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo dei Corsi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Borgo dei Corsi

Afslappet luksus!

Dejligt men anderledes bolig. Fantastisk poolområde et stykke derfra, bil er dog nødvendigt, med picnicområde, bruser og toilet.

Læs mere

Meget autentisk, men ikke så praktisk

Fantastisk autentisk by. Søde beboere, blev inviterer ind i kirken af en nonne for fremvisning. Området byder på flere gode restauranter inden for 10-20 min kørsel. Med autentisk Italiensk mad og ikke "turistmad" til meget lave priser (1 ret + vin typisk 80-100kr pr. Pers.). Swimmingpool med få andre gæster - typisk 2-3 familier.
Men vær opmærksom på, gaderne er meget stejle i byen, cafeen har ikke altid åben, købmanden har et ekstremt lille udvalg, man skal ofte køre 15 min til nærmeste by for at handle, man kan ikke parkere særlig tæt på sin bolig (tungt at slæbe familiens bagage 1/2 km af de stejle gader), poolen ligger ca. 1km fra ferieboligen. Ikke alle værelser har udendørs areal overhovedet, og det er lidt kedeligt at sidde i en lejlighed om aften, når cafeen har lukket. Og nogle lejligheder der har balkon, så viser det sig at denne er to etager oppe. Men svært ikke at sige det ikke er det værd, for en stor oplevelse at bo så lokalt, dejligt med næsten ingen gæster ved poolen, dejligt at slippe for turister, turistmad og opskruet priser. Så har været det hele værd :-)

Læs mere

Smukt og autentisk Italien.

Borgo dei Corsi. Skønt og smukt sted med total fred og ro. Stedet man skal tage hen hvis man rigtig vil slappe af, og nyde det smukke landskab. Husk godt fodtøj, der er MEGET stejle gader rundt omkring i byen. Bestemt ikke egnet for dårlig gående.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo dei Corsi

Et rigtigt dejligt sted, men lidt langt fra de større byer. Da det ligger i bjergene tager det lang tid at køre selv små afstande. Så det skal man tænke på. Området er fantastisk smukt og lejlighederne er rigtig dejlige. Og så ligger der den mest fantastiske restaurant hvor man får det lækreste mad til meget billige penge. Men har man mindre børn, sker der for lidt.
Afstanden til Firenze er på hjemmesiden opgivet til ca. 38 km, men der er altså 65 km og det tager små 2 timer at køre der ind.

Læs mere
 
search map