Villa i Orentano i Toscana

Le Vecchie Scuole

 
Le Vecchie Scuole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Vecchie Scuole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Først var det en privat villa, siden blev det til landsbyens skole (den nuværende ejers forældre har begge gået her), og nu er denne smukke bygning fra slutningen af attenhundredetalllet blevet til en selvstændig villa, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne. Vi befinder os i udkanten af Orentano (18 km fra Lucca), en lille hyggelig landsby, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder og en god restaurant ("Trattoria da Benito"). Med de køkkenfaciliteter, du finder i villaen er det imidlertid fristende at lave mad selv hver dag, for de er virkelig i særklasse.

Villaen er lige blevet gennemgribende istandsat, og det er ikke til at sætte en finger på kvaliteten: Alt er gennemført stilsikkert smagfuldt. Mere er det ikke at sige om den sag. I den store have finder vi ud over den overdækkede terrasse oså en anden stor terrasse, en imposant stor opmuret grill, diverse haevmøbler og et nyopført luksussvømmebassin på 12 x 6 meter (dybde 110-160 cm) bekædt med travertin. Bassinet har et vandmassageområde og bruger salt, ikke klor, hvilket giver et meget behageligere vand. Ved bassinet er der desuden en omklædningskabine og et toilet. Det er muligt at få en kok til at komme og lave mad, og det skal nok blive godt, da ejeren er medlem af den italienske gourmetbevægelse Slow Food.

Læs mere om Le Vecchie Scuole

Villa med 10 sovepladser
Vllaens 360 m² er fordelt på tre plan. I stueetagen finder to stuer en suite, et badeværelse med bruser og toilet, rum med vaskemaskine og tørretumbler samt spisekøkken af semiprofessionelt tilsnit: stor pejs (eller indendørs grill, om du vil) fire gasblus, ovn, amerikansk køleskab (dvs. dobbelt så stor som et almindeligt meget stort køleskab), mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og et stort udvalg af husgeråd. I dette køkken vil du let kunne lave mad til langt flere end ti personer! Fra køkkenet er der udgang til den store overdækkede terrasse, hvor der står et enestående bord; det har stel i smedejern, og bordpladen er ca. 4 cm tyk travertin. Her kan I alle mageligt sidde uden at skulle have albuerne ind til kroppen.

På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar og toilet samt et badeværelse med jacuzzikar, bruser og toilet. På kvisten er der endelig to soveværelser med to enkeltsenge (kan samles til dobbeltseng), et gennemgangsværelse med sofa og computer med internetadgang samt et badeværelse med bruser og toilet. På kvistetagen er der aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map