Feriebolig i Orciatico i Toscana

Il Vicolo

 
Il Vicolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Vicolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orciatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Vicolo ligger inde i den gamle bydel lige ved indkøbsmuligheder. I kort afstand – ca. 50 meter - finder du også bar og den karakteristiske restaurant La Mangiatoia. Bilen kan parkeres frit på gaden ca. 50 meter fra huset.

Huset blev helt renoveret i 1998 i den typiske toskanske rustikke stil med fritliggende træbjælker i loftet og møbler i massiv træ. Husets to lejligheder råder over satellitfjernsyn samt elektriske varmepaneler. I stueetagen er der et fælles vaskerum med vaskemaskine.

Læs mere om Il Vicolo

Etværelseslejlighed n. 1 med 2 sovepladser:
- Lejlighed 1 ligger på første sal og er ca. 21 m² stor. Den består af alrum med spisebord og pejs samt dobbelt sovesofa, køkken og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har intet privat udendørsareal.

Treværelseslejlighed n. 3 med 4/6 sovepladser:
- Lejlighed n. 3 ligger på anden og tredje sal og er ca. 47 m² stor. På anden sal findes der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. På tredie sal ligger der opholdsstue med køkkenhjørne og pejs samt dobbeltsovesofa. På taget finder du også en 12 m² stor terrasse med bord og stole samt flot panoramisk udsigt.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning.
Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage !

Skjul teksten
 
 
search map