Anmeldelser af Casa Il Mandorlo

 
Casa Il Mandorlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Il Mandorlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orciatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Il Mandorlo

Læs personlige anmeldelser af Casa Il Mandorlo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Il Mandorlo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og rejsefæller fra København V boede på Casa Il Mandorlo i Orciatico fra d. 8. til d. 15. september 2008.

Turen gik rigtig godt, og det er et pragtfuldt lille sted I har fundet i Orciatio........Men jeg tror,at det ville være en rigtig go ide fra jeres side, at vedlægge eller tegne et mere fyldestgørende kort, over hvordan man kommer frem til den lille yndige by...........Det lykkedes heller ikke for os, at finde borgen, men vi fandt møllen!
Ligeledes kunne vi godt have brugt lidt mere oplysning, om hvor man kunne gå ud af spise uden at skulle køre "flere 100 km). Især for dem, der kommer lidt uden for den store turistsæson!
Den eneste rigtige kritik vi har er sovesofaen i stuen,,,,,,,, den er simpelthen for ussel, og uegnet til "menneskesovning" Lejligheden er ellers rigtig god! Vi fandt at der var det vi skulle bruge. De lokale var rigtig søde,og vi drak tit kaffe på den lille cafe nedenfor "vores" hus. De var rigtig søde,og kaffen var go........Området var smukt og rigtig dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map