Feriebolig i Orciatico i Toscana

Casa Il Mandorlo

 
Casa Il Mandorlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Il Mandorlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orciatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa il Mandorlo er et flot stenhus der ligger i udkanten af den lille flække Orciatico. Huset er blevet helt restaureret i år 2000. I kort afstand – ca 50 meter - finder du en lille butik, en bar og den karakteristiske restaurant La Mangiatoia. Bilen kan parkeres frit på gaden ca 50 meter fra huset.

Her finder du tre lejligheder den typiske, toscanske, rustikke stil med fritliggende træbjælker i loftet og møbler i massivt træ. Lejlighederne råder over satellitfjernsyn samt elektriske varmepaneler.

Læs mere om Casa Il Mandorlo

Etværelseslejlighed nr 1 med 2 sovepladser:
- Lejlighed nr 1 ligger på anden og øverste etage. Den er på ca. 20 m². Lejligheden består af alrum med spisebord samt dobbelt sovesofa, køkken og badeværelse med toilet og bruser. Den har fælles adgang med lejlighed nr 2 til en terrasse på 11 m² på taget hvorfra der er udsigt over bakkerne mod Volterra.

Toværelseslejlighed nr 2 med 2/4 sovepladser:
- Lejlighed nr 2 ligger på anden og øverste etage. Den er på ca 31 m². Lejligheden består af opholdsstue med spisebord samt dobbelt sovesofa, køkken, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Den har fælles adgang med lejlighed nr 1 til en terrasse på 11 m² på taget hvorfra der er udsigt over bakkerne mod Volterra.

Treværelseslejlighed nr 3 med 4/6 sovepladser:
- Lejlighed nr 3 ligger på første etage. Den er på ca. 46 m². Lejligheden består af opholdsstue med spisebord samt dobbelt sovesofa, køkken, to soveværelser med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra Lejligheden har du adgang til egen have med bord og stole i stueetagen.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning.
Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage !

Skjul teksten
 
 
search map