Hotel i Orbetello i Toscana

San Biagio Relais

Junior Suite Classic Suite
 
San Biagio Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Biagio Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orbetello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er firestjernede hoteller og firestjernede hoteller... San Biagio Relais hører til den type, som langt hen ad vejen mere er femstjernet end firestjernet.

Her mangler de sidste par serviceydelser, men såvel de fælles områder som værelserne er væsentlig flottere end i så mange femstjernede hoteller, vi har set. Det kan heller ikke undre, at vi finder et så lækkert hotel netop her i den gamle bydel af Orbetello på tangen ud til halvøen Argentario, for her i det sydligste Toscana kommer velhavere fra hele Italien for at slappe af. Dette område er især værdsat af romerne, som kan komme her på under to timer. Det er for resten også ukompliceret at komme hertil uden bil, da der er togstation oppe i den nye bydel, hvorfra man kan tage busser resten af vejen til tæt ved hotellet.

Læs mere om San Biagio Relais

San Biagio Relais har til huse i et stateligt adelspalads fra syttenhundredetallet, som efter en gennemgribende ombygning og udvidelse åbnede som hotel i 2006. I grunden taler billederne for sig selv (og de lover ikke mere, end de holder). De rummelige værelser er lyse og stilsikkert møblerede. Vi må tage hatten af for den ansvarlige arkitekt. Værelserne har selvsagt alle eget badeværelse (med badekar eller bruser), men også aircondition, satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks og mulighed for internetadgang. De fleste af suiterne har en gedigen hems med mulighed for to opredninger, og juniorsuiterne er naturligvis større end de almindelige værelser, men så kan vi heller ikke sige meget mere, for eftersom vi har at gøre med en ombygget gammel bygning, så varierer det ene værelse fra det andet. Her er privat parkering til hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map