Orbetello, Toscana Det antikke Cosa by

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen blev bygget op omkring de to centre i et samfund, hvor offentligheden havde for vane at mødes: omkring henholdsvis Foro, der beskæftigede sig med politik og Acropoli, hvor man dyrkede guderne.

Det er først efter byens opførelse, at den fik bygget ringmure omkring bebyggelsen, og også først efterfølgende at offentlige bygningsværker og de første havnebygninger ved Portus Cosanus blev opførte. Bymurene vidner i dag om at romerne ikke følte sig så sikre på at de havde fået underlagt sig den lokale befolkning af etruskere, mens havnens mange infrastrukturer, der var møntet på genopbygningen af både, i dag vidner om romernes store ingeniørkunst.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her er altså tale om et samfund, der i dag har til rolle at oplyse os om fortidens store viden og kapaciteter, og som dengang var et blandt mange funktionsdygtige samfund, der dannede rammen om romernes storhedstid.

Fra slutningen af det 2. årh. f. Kr. går Cosa sit forfald i møde og omkring 70 f.Kr. bliver Cosa skrottet og forbliver forladt i næsten 50 år. Hvad der herefter sker med byen op gennem middelalderen kan man finde ud af ved at besøge ruinerne og de imponerende arkæologiske fund, som man har fundet ved Cosa ved Ansedonia, i dag opbevaret på og omkring Museo Archeologico Nazionale Di Cosa.

 
search map