Anmeldelser af Podere Bagnolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Bagnolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Bagnolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Bagnolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Enestående!

In-Italias "nye sted" i 2019.
Vi måtte prøve det (uden anmeldelser) og blev absolut ikke skuffet! Vi anmelder gerne stedet, som vi gør alle steder vi har besøgt, da vi selv gør megen brug af dem. Vi blev budt velkommen med egenproduceret olie og rødvin i den veludstyrede lejlighed til 2 personer. Ejerne bor på stedet, og de er rigtig søde og hyggelige. Ved ankomsten blev vi inviteret på kaffe og kage i Mamas egen stue, hvilket vi aldrig har prøvet før (og har da været i Toscana 8 gange...). Hun er ikke god til engelsk og vi er ikke gode til italiensk, men det var rigtig hyggeligt, man klarer sig med bl.a. tegnsprog. Morgenen efter mødte hun op med et stort fad tomater og andre grønsager fra egen have! Poolen, lejligheden (med go' seng!) og udsigten er fantastisk og her er WIFI selvom der står noget andet i beskrivelsen. Her er krydderurter til fri afbenyttelse. Afstanden fra Pisa er også mindre end angivet, der er max 150 km. Der sker ikke meget i Murlo udover et par lokale kaffebarer, men Buenconvento, ca 8 km derfra, er rigtig hyggelig med god is, barer og restauranter. Her er også en Coop, som er åben til kl. 2000, holder dog siesta mellem 13-1530, og der er åben søndage (ihvertfald i juli og august). Besøg "Brunelloland" = Montalcino - fantastisk by. Ca 1/2 times kørsel. Besøg også de varme kilder "Mill Park"/ Bagno Vignoni, som er en stor, gratis, oplevelse. Kør til toppen og parkér (betaling). Her (i den lille by...) kan der købes mad og drikke. Den ligger også ca. 1/2 times kørsel væk.
Ellers er det bare, at nyde det enormt fascinerende område og naturen.

Murlo som feriedestination

Vi havde kun et stop i Murlo inden destinationen. Her fik vi en god kop kaffe på den lokale bar, men her sker ikke meget, så kør i stedet til Buonconvento.

Podere Bagnolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Bagnolo
Lejlighed m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejlig og roligt sted

Dejligt sted med en fantastisk udsigt over bjerge og marker, værtspar er meget gæstfri, vi blev inviteret til kaffe og kage ved vores ankomst til stedet sammen med de andre gæster. Absolut et sted jeg vil anbefale.

Murlo som feriedestination

Selve byen Murlo sker der ikke det store, men vil man opleve lidt større byer er Siena inden for rækkevidet.

Podere Bagnolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Bagnolo
Lejlighed m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map