Agriturismo i Murlo i Toscana

Podere Bagnolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere Bagnolo ligger fint i det varierede landskab mellem Chianto Classico og Crete Senesi. Den nærmeste landsby er Murlo, hvor der er indkøbsmuligheder og enkelte spisesteder. For at finde et større udvalg, skal man køre ca. 11 km til Buonconvento og ca. 30 km til stemningsfulde Siena.

Både stedet og omgivelserne er fredfyldte og landskabet på disse kanter er karakteriseret af høje cypresser, olivenlunde og skov. Så søger man fred og ro til at koble af fra hverdagens travlhed, er dette et udmærket valg.

Læs mere om Podere Bagnolo

Det store stenhus omgives af en dejlig have med svømmebassin på 12 x 6 m (det er forsvarligt indhegnet, hvilket nok vil glæde mange børnefamilier), solstole og ikke mindst en smuk udsigt over landskabet. Ejerne bor selv på gården og kommer oprindeligt fra Apulien i Syditalien. Dog er begge lejligheder indrettet i toscansk stil med fine detaljer. Da terrænet, hvor de to lejligheder ligger, er lidt skrånende, har de indgang i stueetagen, mens der på den modsatte side er en fælles udvendig trappe ned til terrasserne.

For overnatning under 7 nætter kan der opkræves et rengøringsgebyr, sengelinned og håndklæder på stedet.

Lejlighederne på Podere Bagnolo

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejligheden Mandarino er 39 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser og vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Derudover har lejligheden privat udeplads med bord og stole samt en lille balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheden Arancio er 55 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser og vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. Derudover har lejligheden privat udeplads med bord og stole samt en lille balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere Bagnolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Bagnolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Bagnolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Podere Bagnolo

Enestående!

In-Italias "nye sted" i 2019.
Vi måtte prøve det (uden anmeldelser) og blev absolut ikke skuffet! Vi anmelder gerne stedet, som vi gør alle steder vi har besøgt, da vi selv gør megen brug af dem. Vi blev budt velkommen med egenproduceret olie og rødvin i den veludstyrede lejlighed til 2 personer. Ejerne bor på stedet, og de er rigtig søde og hyggelige. Ved ankomsten blev vi inviteret på kaffe og kage i Mamas egen stue, hvilket vi aldrig har prøvet før (og har da været i Toscana 8 gange...). Hun er ikke god til engelsk og vi er ikke gode til italiensk, men det var rigtig hyggeligt, man klarer sig med bl.a. tegnsprog. Morgenen efter mødte hun op med et stort fad tomater og andre grønsager fra egen have! Poolen, lejligheden (med go' seng!) og udsigten er fantastisk og her er WIFI selvom der står noget andet i beskrivelsen. Her er krydderurter til fri afbenyttelse. Afstanden fra Pisa er også mindre end angivet, der er max 150 km. Der sker ikke meget i Murlo udover et par lokale kaffebarer, men Buenconvento, ca 8 km derfra, er rigtig hyggelig med god is, barer og restauranter. Her er også en Coop, som er åben til kl. 2000, holder dog siesta mellem 13-1530, og der er åben søndage (ihvertfald i juli og august). Besøg "Brunelloland" = Montalcino - fantastisk by. Ca 1/2 times kørsel. Besøg også de varme kilder "Mill Park"/ Bagno Vignoni, som er en stor, gratis, oplevelse. Kør til toppen og parkér (betaling). Her (i den lille by...) kan der købes mad og drikke. Den ligger også ca. 1/2 times kørsel væk.
Ellers er det bare, at nyde det enormt fascinerende område og naturen.

Læs mere

Dejlig og roligt sted

Dejligt sted med en fantastisk udsigt over bjerge og marker, værtspar er meget gæstfri, vi blev inviteret til kaffe og kage ved vores ankomst til stedet sammen med de andre gæster. Absolut et sted jeg vil anbefale.

Læs mere
 
search map