Anmeldelser af L'Orsa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af L'Orsa

Læs personlige anmeldelser af L'Orsa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L'Orsa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt fredeligt sted

Trænger du til fred og ro et sted hvor der er styr på tingene, og alt fremstår pænt og ordentligt, så er L’orsa et godt bud. Et venligt og imødekommende værtspar, der bor i Siena, men ofte kigger forbi. Vi boede i den største lejlighed, der var godt og pænt indrettet. God plads og wifi fungerede også ganske udemærket. Utroligt dejligt pool-område, og derudover mange gode skyggesteder, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt. Gode veje til racercyklen, og vandrestier, hvis man ikke orker at løbe. Man skal påregne lidt kørsel når man skal handle eller ud at spise, men det er ikke noget problem når man bor på dette dejlige sted.

Murlo som feriedestination

L'Orsa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på L'Orsa
Lejlighed m. 3 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map