Agriturismo i Murlo i Toscana

L'Orsa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den flotte bygning er opdelt i to lejligheder. Den ligger midt i en stor have med udsigt over landskabet. De to lejligheder deles om svømmebassinet. Der er gode muligheder for at spise i haven. Du bor her i fredelige og frodige omgivelser, og den lille maleriske by Casciano di Murlo ligger 5 km væk, mens der er 30 km til Siena.

Perfekt til to familier, der rejser sammen

L'Orsa er et oplagt valg for to familier, der rejser sammen, men som stadig ønsker hver sin privatsfære (eller for en rigtig stor familie), for dette er en god base for udflugter i Toscana samtidig med, at du kan nyde roen og freden ved huset.

Læs mere om L'Orsa

Rustikke lejligheder med adgang til grill og pool

Lejlighederne er indrettet med antikke møbler, klassiske fritliggende bjælker i loftet og terrakottagulve. I haven finder du det 12 x 6 meter store svømmebassin (dybde 120 -240 cm), grill og en dejlig terrasse med solsenge. Ejerne bor selv i villaen med deres muntre hund Theo.

Lejlighederne på L'Orsa

Lejlighed m. 2 soveværelser

Er 65 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, spisekøkken (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Ved indgangen findes der møbleret terrasse.

Lejlighed m. 3 soveværelser

Er 110 m² og ligger på første etage (32 trin). Lejligheden består af stor stue med pejs og satellitfjernsyn, spisekøkken (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. I haven har lejligheden privat udeområde med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af L'Orsa

Læs personlige anmeldelser af L'Orsa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L'Orsa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt fredeligt sted

Trænger du til fred og ro et sted hvor der er styr på tingene, og alt fremstår pænt og ordentligt, så er L’orsa et godt bud. Et venligt og imødekommende værtspar, der bor i Siena, men ofte kigger forbi. Vi boede i den største lejlighed, der var godt og pænt indrettet. God plads og wifi fungerede også ganske udemærket. Utroligt dejligt pool-område, og derudover mange gode skyggesteder, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt. Gode veje til racercyklen, og vandrestier, hvis man ikke orker at løbe. Man skal påregne lidt kørsel når man skal handle eller ud at spise, men det er ikke noget problem når man bor på dette dejlige sted.

Læs mere
 
search map