Agriturismo i Montopoli Valdarno i Toscana

Podere La Lecceta

 
Podere La Lecceta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere La Lecceta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montopoli Valdarno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Podere La Lecceta udgør en del af det store gods Varramista, hvis historie går helt tilbage til Renaissancen.

I en af de mange krige mellem Firenze og Pisa havde de florentinske tropper sejret under ledelse af Gino di Neri Capponi (1350-1421). Familien Capponi var en af Firenzes fornemmeste slægter, og dens historie kan spores tilbage til 1100-tallet, og som tak for sejren gav den florentinske republik Gino denne villa, som straks blev en befæstet forpost mod pisanerne. Igennem århundrederne gennemgår villaen store forandringer, og mange store huse opføres på de vældige jorder, der tilhører godset, til at huse bønder, tyende og andre ansatte. Familien Capponi har således et pragtfuldt gods, som dels giver dem en solid indtjening, dels tjener som sommerresidens, når heden bliver for uudholdelig i Firenze.

Da den sidste markise Capponi i 1876 dør uden at efterlade sig mandlige efterkommere, og adelsslægten dermed uddør, arves godset af hans datter, som har giftet sig ind i den genovesiske familie Gentile Farinola (også de aristokrater), og i dennes eje forbliver godset, indtil det i 1953 sælges til familien Piaggio (dem med Vespa-scooteren!). I dag er hovedvillaen Varramista det foretrukne opholdssted for Antonella Bechi Piaggio, hertuginde af Visconti di Modrone og hendes datter.

Men der er grænser for selv aristokraters pladskrav, så en række af de forskellige huse på godset udlejes i dag. Blandt disse er Podere La Lecceta.

Læs mere om Podere La Lecceta

Alle lejlighederne er udstyret med air condition, satellit-TV, stereoanlæg, telefon, fax og ISDN-linie. Køkkenerne har komfur med fire kogeplader og ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine. Til alle lejlighederne hører desuden et stykke have med havemøbler og fælles vaskerum med vaskemaskine, parkeringsplads og et 7,5m x 5m stort svømmebassin (dybde 1,20-2,60 m) med tilhørende liggestole og parasoller.

Podere La Lecceta består af følgende lejligheder:

Skjul teksten
 
 
search map