Anmeldelser af Albergo Quattro Gigli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens Viggo og Anne-Vibeke fra Charlottenlund boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 8. til d. 14. juli 2011.

Vi var generelt meget tilfreds med opholdet, servicen og lokationen i det hele taget, og kan sagtens anbefale dette sted for andre der vil bo i lokalt miljø, men centralt, i nordre Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og John fra Agedrup boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 8. til d. 12. juli 2011.

Ja, vi havde en rigtig skøn tur til Italien og hotellet Albergo Quattro Gigli var en virkelig dejligt hotel med skøn mad og vine. Vi synes vi havde et dejligt ophold og kan varmt anbefale det til andre. Vi har ligeledes også været godt tilfredse med jeres information og anbefalinger. Vi siger tusind tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Julie og Nikolaj fra Ørum Djurs boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 6. til d. 13. juli 2011.

Vi havde den bedste første ferie sammen som kærestepar nogen kunne ønske sig. Vi mistede dog vores bagage undervejs, men det var ikke noget som det smukke hotel og den venlige hotelstab i Montopoli ikke kunne rette op på. Altid smilende og hjælpende, selvom vi ikke havde noget fælles sprog at kommunikere på. Det var udsøgt mad og fantastiske aftner på altanen i den idylliske og rolige middelalderby. Vi var ofte på ture rundt i det toskanske, og det gjorde også at vi tilbragte en del tid på de italienske veje. Det var lidt svært at finde hoved og hale i til at starte med, så vi skulle nok have forberedt os lidt bedre på vejsystemet hjemmefra – men vi undgik da trods alt bøder for at køre i miljøzonerne, fordi I havde givet os en heads-up på det område. Vi snakkede undervejs meget om, hvor dejligt nemt I havde gjort det for os, at vælge Italien som feriedestination, og hvor dejligt det var, at der var blevet fulgt så meget op på vores tur inden afrejse.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Toscana, og i særdeleshed hotellet i Montopoli, som ligger perfekt i forhold til en masse seværdigheder og skønne udflugter ud i den smukke Italien. Man kan vist roligt sige, at vi ankom til Italien meget forelsket i hinanden, og forlod det med en endnu større forelskelse til landet Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og hendes mand fra Odense boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 23. til d. 28. maj 2011.

Vi havde 5 overnætninger fra den 23 maj. Vi har haft en fantastisk tur, kan kun anbefale hotellet, det er meget hyggeligt og selvom det ikke er alt personalet der kan engelsk forstod vi hinanden og vi fik lært lidt Italiensk. Vi blev modtaget med åbne arme og servicen var helt i top. En af de medrejsene havde fødselsdag dernede og vi bestilte mad på hotelet kl. 15 om eftermiddagen og da vi kom ned til bordet kl. 20, var det pyntet med rosenblade mm. og der var lavet en 5 retters menu til os. Der var lavet lagkage til fødsellaren med lys i.
Vi var også meget glæde for hotellets vinkælder, som havde et stort udvalg og var god til at finde de rigtige vine til os.
Det eneste vi savnede var et menukort på Engelsk, ellers var alt andet perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og familien fra Danmark boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 23. til d. 28. maj 2011.

Vi er velankommet til Danmark efter en fantastisk tur i det smukke Toscana. 4 Gigli er hele svaret på original og utrolig gæstfri atmosfære. En helt fantastisk italiensk autentisk stemning med de to ældre damer, som sørger for hele den familiære og varme stemning på hotellet.

Også en fantastisk restaurant, med fantastisk mad og ikke mindst en fornemmelse for vin til middagene, som vi indtog flere aftenen.

Vi vil helt sikkert overveje 4 Gigli igen ift. fremtidige ture til Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Vibeke og rejseledsager fra København boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 22. til d. 24. oktober 2010.

Hej, og takk for oppfølgende mail. Vi har hatt et riktig godt opphold i Toscana. Vi opplevde at det meste sto til forventningene. Hotellet var en smule mer slitt enn inntrykket på jeres hjemmesider ga, selv om det måske kunne oppleves som en oase for nogle år siden er dette forandret. Byen var fullstendig død etter kl. seks om aftenen (men vi var også utenom sesong). Dette bør måske fremkomme tydeligere. Dessuten pratet ingen av de ansatte noget engelsk (verken i resepsjon, forkost, etc) to av de tre dagene. En av oss snakker noget italiensk så det gikk ok, men det kan være et problem for mange.

Ellers var vi meget fornøyde. Hotellet hadde nydelig utsikt, god mat, og en beliggenhet som gjorde det meget nemt å utforske andre steder i toscana.

Hvad der gjelder InItalia var vi nok en gang meget glade for servicen vi fikk. Gode råd (vi tok til vinsmagning ved san gimignano - det var en suksess og kjørte landevejen via cassia fra roma - to meget gode tips, så takk!), og hurtig svar på mail. Vi vil absolutt benytte oss av dere igjen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map