Anmeldelser af Albergo Quattro Gigli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Britta og Jens boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 6. til d. 10. september 2011.

Vores tur gik forrygende, alt klappede og var klart da vi ankom begge steder. Castelina er jo speciel med sin beliggenhed og det var godt vi ofrede lidt på at få værelset med terrassen da vi havde det meget varmt. God mad og vin, servicen helt i top, UG.

Montopoli var også speciel, fin service og godt af det hele men ikke helt hvad vi troede med lidt by og sådan. Godt med toget i San Romero som vi benyttede i begge retninger. Men alt i alt pengene værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og kone fra Dragør boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 2. til d. 6. september 2011 efter at de havde boet nogle dage på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano.

Vi fløj til Rom og kørte herefter i lejet bil direkte til Agriturismo il Castagnolino hvor vi var kl 19:00 køretid ca 4 timer –
Vi blev modtaget pænt af familien og de havde en lækker 4 retters menu klar til os – Stedet er hyggeligt og rart uden nogen form luksus men med en landlig atmosfære og et pragtfuld værtspar – Vi blev blandt andet anbefalet særlige områder der var smukke og et par fantastiske spisesteder – San Gimignano er dog en skuffende kedelig og turistet by her er kun kirken som kan byde ind med flotte kalkmalerier og kirkerum –
Siena er modsat en mere spændende by og ikke nær så kommerciel her igen med en flot og smuk kirke samt et dejligt torv midt i byen – Vi var en tur i Greve en sød og hyggelig by hvor de har et helt specielt vinsmageri – Fra Greve kørte vi til en lille flække Badia di Passignano og spiste vi frokost på et fantastisk Osteria di Passignano en virkelig mad oplevelse (http://www.osteriadipassignano.com/index.php).

Efter 3 dage kørte vi til vores nye destination Montopoli Valdarno hvor vi flyttede ind på det hyggelige og meget spændende hotel Albergo Quattro Gigli hvor familien gør alt for en – Vær dog opmærksom på at hotellets restaurant ikke har åbent om mandagen og at der kun er et meget primitivt pizzria åbent men det smagte nu godt nok.
Fra Montopoli var der hverken langt til Pisa med det skæve tårn og igen en meget meget smuk kirke, borgen Lucca samt Firenze – Byen Pisa er ellers trist og kedelig men nem at parkerer i. Lucca er en meget mere spændende by med sjove og hyggelige gader og pladser ligeledes en flot tur at kommer op til byen fra Montopoli - Vi var sidst i Firenze her fik vi et tip om at køre en center der hedder COOP Centra ca 10 km fra centrum her er gratis parkering og man kan herefter meget nemt tage en sporvogn direkte ind til centrum

Vi forlod Montopoli efter 4 dage og kørte ca 4.5 time tilbage til Rom ikke den store trafik og rigtig god skiltning i italien dog kan Poggobonsi volde lidt problemer hvis man vil udenom byen og man kører efter GPS – Vi blev dog 6 timer forsinket i lufthaven grundet en generalstrejke – Men en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan ogkæresten fra Sønderborg boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 8. til d. 13. august 2011 og på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 13. til d. 19. august 2011.

Skønt hotel, med en fantastisk udsigt, og en meget pæn indretning. Vi blev modtaget med åbne arme, og følte os straks hjemme.

Hotellet ligger 5 min kørsel fra motorvejen mellem Pisa og Firenze, med meget let adgang til begge disse byer, ligeledes tager der kun ca 50 min at køre til den fantastiske middelalderby San Gimignano. Parkering foregår 2-3 min gang fra hotellet, og er gratis. Vi var der i august måned, hvilket desværre betød at det meste af Montepoli var lukket ned, temperaturen var på den anden side af 35 grader, så vi var en del af tiden 'tvunget' til at slappe af ved poolen eller på værelset der havde air conditioning.

Værterne gik meget langt for at hjælpe de tilstedeværende gæste med evt spørgsmål, adresser til vinhandler osv. Hotellets restaurant var ganske fremragende, og vi spiste her en hel del gange, her skal man hvis man er der i august dog huske at tage noget myggespray på inden man går ned, myggene er MEGET agressive. Betjeningen kan engelsk, ligeledes snakker ejeren engelsk, så vi havde ingen sproglige problemer.

Montopoli er en meget autentisk by, alle sige stadigt god morgen og god aften til hinanden, indbyggerne er venlige og har let til at sende et smil til byens gæster. Der ligger et posthus 5 min fra hotellet, og ligeledes er der en pengeautomat 5 min fra hotellet. Naturen i området er fantastisk, og beslutter man at tage til San Gimignano vil man få en fantastisk køretur.

Vi har allerede nu besluttet, at vi vil tilbage hertil på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og familie fra København K boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 6. til d. 9. august 2011.

Vi har haft en fantastisk tur! Alt har fungeret fint. Dejligt hotel med en god og stemningsfyldt restaurant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Charlotte og familie fra Frederiksberg C boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 30. juli til d. 2. august 2011.

Flot og charmerende hotel, med god beliggenhed til et utal af udflugter. Vi kommer dog ikke komme tilbage; byen er smuk men lillebitte uden meget liv, og der er kun to restauranter i byen, som begge er ret dyre. Der er heller ikke nogen steder i den nærmeste omkreds hvor man kan spise. Og det er jo nødvendigt når man bor på hotel. I det hele taget gik dagene vi boede der meget op i at finde steder vi kunne spise. Ret irriterende, især når man har små børn med, som ikke har alverdens tålmodighed. Den sidste dag kørte vi til San Miniato (knap 10 km. væk), hvor vi spiste på en restaurant der hedder Pepenero, som koster det samme som 4 Giglis egen, men er langt bedre. Kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Dorthe og hendes mand fra Holte boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 12. til d. 14. juli 2011.

Der var hyggeligt. Maden var god og værelserne var dejlige, men ikke et sted jeg ville komme igen. Det var kun for at få et par overnatninger forholdsvis tæt på Lucca, da vi gerne ville gense denne dejlige by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og Jan fra Rødvig boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 12. til d. 21. juli 2011.

Turen til Montopoli Valdano var absolut i verdensklasse. Byen som jo egentlig er beskrevet som lille, er ikke så lille endda.. Der var MASSER at se på når man gik en tur rundt i byen, det fik vi meget ud af. Og på den måde fik vi jo også hilst på lokalbefolkningen… Det var en rigtig dejlig oplevelse at bo så tæt på de lokale, det giver ligesom den rigtige stemning… Hotellet var jo som beskrevet et romantisk et med en masse særpræg. Og det kan ikke beskrives bedre, det emmede af hygge og god stemning, uanset hvilket tidspunkt af dagen man var der på..

Hotellets ansatte kan kun beskrives som dejlige hjertelige mennesker, der virkelig gjorde en forskel, og de var med deres smil og ALTID gode humør med til at gøre det hele meget nemmere. Vi ankom uden den største erfaring i Italiensk tale, men der bidrog de alle med at få os til at forstå med fagter og grin, på en måde at enhver situation blev løst.

MADEN….. Det er et helt kapitel for sig selv, VI har aldrig spist så godt, det var simpelthen i en klasse for sig selv. Jeg mangler faktisk ord for denne kulinariske oplevelse… ?

VI skal absolut til Toscana igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Benedict og Lone fra Støvring boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi havde en helt fantastisk tur. Jeg havde forespurgt, om vi kunne få værelse 24, og det fik vi!! Hotellet levede helt op til det beskrevne på Jeres hjemmeside. Personalet var helt igennem søde og hjælpsomme, det ville have været helt perfekt, hvis vi havde kunnet lidt italiensk. Nu skal vi jo ikke glemme maden, hold da op de kan lave mad. Vi spiste som regel på hotellet om aftenen, sammen med en del andre danskere i øvrigt.
Der er kun positive ting at sige om opholdet på Hotel 4 Gigli.
Centralt ligger det jo også, lige mellem Firenza og Pisa. Vi havde lejet en bil, så det var nemt at komme rundt. Hvis vi var i tvivl, om vi måtte parkerer, så spurgte vi bare en italiener. Selv om vi ikke kunne sproget så gik det fint hver gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva og Ole fra Horsens boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 14. til d. 18. juli 2011.

Opholdet på Hotel Albergo Quattro Gigli levede fuldt ud op til forventningerne, – der er mange hyggelige og overraskende indretningsmæssige detaljer på stedet, og alt er pænt i orden. Værtsfamilien er venlige og uhyre hjælpsomme selvom ikke alle kan engelsk. Både hotellet og byen har sin helt egen charme, og er man til fred og ro og romantisk ferie for to, så er dette hotel lige stedet. Det ville dog være en stor hjælp, hvis menukortet på hotellets restaurant også fandtes på engelsk. Mens vi var i Montopoli oplevede vi den lokale Sangria fest med musikalsk optræden samt et morsomt gade ræs ned ad de stejle gader i hjemmebyggede sæbekassebiler/go-carts. Vi ønskede at besøge den lokalt kendte vingård www.varramista.it men der var desværre lukket den dag, vi kørte derud, så det har vi forhåbentlig til gode til en anden gang.
Vi vil anbefale besøg i etruskerbyen Volterra, som udover det historisk interessante udmærker sig ved ikke at være et overrendt turistmål. Køreturen derud bød desuden på mange smukke udsigter over landskabet og de opdyrkede landbrugsområder. Montopoli ligger i øvrigt centralt for ture til Pisa og Firenze. Det var ikke noget problem for os at køre derind i egen bil og finde P-plads – godt hjulpet af vores GPS og bykort udleveret på hotellet. I Pisa centrum parkerede vi ved floden, hvorfra der var en kort gåtur til Det Skæve Tårn. I Firenze centrum parkerede vi i en P-kælder med overvågning, - P-kælderen var beliggende lige bag banegården, hvorfra vi kunne gå til alle væsentlige seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map