Anmeldelser af Albergo Quattro Gigli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og hustru fra Odense Nv boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 16. til d. 20. juli 2012.

Hotellet Albergo Quattro: Vi havde en dejlig VARM ferie.... Gigli var perfekt. Dejligt personale, ikke mange kunne engelsk, men tjernene og indehaveren gjorde, at vi havde et perfekt ophold. Skøn mad. Beliggenheden i forhold til det vi skulle se, var i top. Lucca, Firenze, San Gimingano og Vinci.... Vi havde bestilt værelse med balkon.... og det levede i den grad op til forventningerne...
Da vi tjekkede ud fra hotellet, fik vi en flaske vin og 4 postkort over hotellet....det er noget der varmer.....

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Valby boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Formidabelt, 4 Gigli er rigtigt godt sted som ”home away from home”.
Forbedringsforslag kunne være:
- Der kunne ligge et ”bykort” eller egnskort over Montopoli i receptionen eller på værelset. Vi fandt først et på sidstedagen på det lille egnsmuseum og en hurtigere introduktion kunne sørge for, at man også fik set mere af det, der ligger lige for snuden ved Montopoli.
- I det hele taget kunne informationerne være skarpere: hvor kan man bade (fx glimrende i Tirreneo) og hvor kan man spise. Jeg ved godt, 4 Gigli ikke har stor interesse i sidstnævnte, da man selv har restaurant, men samarbejder må kunne laves. Og hvor ligger der en vingård, man kan besøge?
Når det er sagt, så er atmosfæren yderst hjertelig og dejlig. Og vi fandt jo selv ud af det meste alligevel.
Prisniveauet rimeligt. Kvaliteten høj.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familie fra Hillerød boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 14. til d. 16. juli 2012.

Særpræget lille hotel med vidunderligt udsigt fra terrase og dejlig mad. Der sker ikke så meget i den lille by, men vi oplevede et lokalt bryllup, hvor hele byen var samlet i kirken og fest det meste af aftenen. Værtsparret og medarbejderne taler kun italiensk, men det går alligevel - en tjener kan engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gitte og familie fra Rødovre boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 18. til d. 21. juli 2012.

Vi havde et dejligt ophold på Albergo Quattro Gigli. Hotellet var hyggeligt med alle dets kringelkroge og udsigten fra værelset var fantastisk. Vi spiste på hotellets restaurant én af aftenerne, udmærket mad og husets rødvin var fantastisk. Vi besøgte Grev in Chanti og San Gimignano under vores ophold og det lå i køreafstand fra hotellet.
Har vedlagt et par billeder. Det ene er taget fra værelset og det andet fra haven ved poolen.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Birgitte og familie fra Danmark boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 21. til d. 23. juli 2012.

Albergo Quattro Gigl var fantastisk ! Super beliggenhed, skønne værelser, dejilg resturant med den mest fantastiske udsigt til solnedgang og lækker mad

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Pelle Birch og familie fra Åbyhøj boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 3. til d. 7. juli 2012.

Vi har haft en fantastisk tur i 3 uger til Italien, hvor de 4 dages ophold på Quattro Gigli, som vi købte via jer var noget af det allerbedste! :)
Skønt, skønt sted, smukke rammer, sødt personale, hyggelig stemning og god service - og så en perfekt beliggenhed med en halv times kørsel til hhv. Pisa og Firenze.
Kan kun anbefales!!!!
Også selve reservering via In-italia gik nemt - og lynhurtig respons, da jeg midtvejs i ferien efterspurgte ny overnatning andetsted - tak!
Det er 2. år, vi bruger In-italia - og næste år gør vi igen!:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Victor og Helle fra Gråsten boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 11. til d. 17. juli 2012.

Opholdet på Albergo Quattro Gigli var fuldt tilfredsstillende. Personalet (og ejerne) var meget hjælpsomme og venlige, maden var fin og værelserne var rene og pæne. Håndklæderne blev udskiftet hver dag. Hotellet var selvfølgelig gammelt, men velholdt og der var installeret en ny elevator. Alt i alt et meget vellykket ophold, med mange dejlige oplevelser rundt i Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo og Kristina fra Hässelby boede i Sverige på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra 30. juni til 5. juli 2012. Inden da havde de boet på Hotel Piroscafo i Desenzano del Garda.

Dette er anden gang, vi reserveret gennem jer. 2010 var vi på Capri og Amalfikysten, også på to forskellige hoteller. Alle reservationer har været fremragende, hotellerne svarer rigtig godt til jeres beskrivelser, og vi er aldrig blevet skuffet.
Vi anbefaler jer til alle vores venner. I landsbyen Montopoli var ikke meget at se eller gøre, men Albergo Quattro Gigli er en oplevelse i sig selv. Vi boede fem nætter og syntes ikke det var for længe. Vidunderlig familie der drev stedet, en stor gammel bygning med masser af gamle ting og dejlige værelser med højt til loftet. Restauranten var så god, at vi spiste der hver aften, a la carte eller dagens menu, som var tre retter for 20 Euro. Jernbanestationer er i San Romano, ca 3 km væk, med tog til Piza (30 minutter) og Firenze (50 min). Vi lejede en bil i to dage, hotellet arrangeret det således, at den kom til og vendte tilbage til hotellet.
Et tip, hvis du rejser med tog i Italien. Køb billetter og få styr på afgange allerede dagen inden I skal rejse. Kan være time lange køer ved billetluger. Vi så mange mennesker misse deres tog.
Men vi tog med tog mange gange i løbet af de to uger, og alle tog kom til tiden, ikke problemer som i Sverige! Håber I begynder med Frankrig også, det ser vi frem til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Elin og rejsefæller fra Løken i Norge boede Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 1. til d. 4. juni 2012.

Turen gik virkelig godt ........ valget af hotel var perfekt for os. Et hotel vi næppe havde formået at finde på egen hånd. I Montepoli følte vi, at vi "virkelig" var italienske :-) Perfekt afstand til Pisa, Lucca og Firenze og mange fine vinslotte! Urbino var fascinerende og en by fuld af liv. Kort afstand til San Marino, Rimini og havet! Vi valgte to meget forskellige hoteller, Albergo Quattro Gigli var sproget et handicap - men charmen og velvilligheden hos værterne opvejede dette. Det samme gælder for værelserne - ikke alverden, og badeværelserne var ikke særlig praktiske - men igen - denne charme ...... den kan tilgive meget ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map