Anmeldelser af Albergo Quattro Gigli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgit og hendes mand fra Hinnerup boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 7. til d. 10. april 2013.

Turen gik over al forventning. Vi har rejst en del og tabte vores hjerter til Toscana. Det var som at bevæge sig rundt i et stort landskabsmaleri. Albergo Quattro Gigli er et fantastisk sted at bo. Vi ankom ved 2 tiden om natten og blev modtaget venligt at indehaveren. Hotellet var fuld af atmosfære og alle var venlige og hjælpsomme. Restauranten var helt i top, så der spiste vi alle aftener. En varm anbefaling til stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørn og hustru fra Odder boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 15. til d. 20. april 2013.

Alt gik efter vore forventninger - selv vejret viste sig fra den gode side. Hotellet er virkeligt specielt, men gav os en god oplevelse med rigtig god mad i restauranten, fint værelse med en flot udsigt og meget venlig imødekommenhed fra alle.

Så vi er rigtigt tilfredse, men har ikke noget specielt rejsetips. Det er dog en stor fordel at tage toget i stedet for bilen, hvis man man vil besøge Firenze, Pisa mm.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lotte og Birger fra Ølstykke boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 21. til d. 26. august 2012.

Vi havde en dejlig tur og kan varmt anbefale stedet. Super sød og venlig betjening. De sidste kroner for et større værelse og balkon er givet godt ud, grundet den fantastiske udsigt. Hyggelige og charmerende værelser og kringel kroge på hotellet. Eneste minus er menukortet, der kun er på italiensk - giver lidt udfordringer, når man ikke er så velbevandret ud i det italienske køkken.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inger Charlotte og familie fra København S boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 18. til d. 25. august 2012.

Hyggelig lille stille by, fantastisk hotel med skøn italiensk mad, flot udsigt og sidst men ikke mindst vores værter og personale var fantastiske, man følte sig virkelig velkommen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Johanne og Henrik fra Hillerød boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 5. til d. 12. august 2012.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Montopoli Valdarno.
Vores oplevelse med jer har igen været en kompetent og god oplevelse. Det er betryggende at vide I er med i baghånden og jeres hjemmeside er oplysende og let at finde rundt på.
Albergo Quattro Gigli levede helt op til vores forventninger som var blevet sat ud fra jeres hjemmeside. Alt var i orden, godt værelse med god balkon, søde værter og dejlig atmosfære. Eneste minus som var lidt en øv var menukortet som kun findes på italiensk uagtet at der i perioden hvor vi var englænder, amerikaner, hollænder og tre – fire danske par. Alle vi talte med havde samme oplevelse og beklagede den manglende oversættelse. Tjenerne prøvede efter bedste kundskaber at oversætte men var pressede, så vi fik nogle sjove ting som vi ikke var helt klar over hvad var men det smagte jo meget godt.
Et forslag til en tur er til tage til Certaldo Alto. En hyggelig lille og flot borgby med et par gode caféer og restauranter. En fantastisk udsigt over de toskanske marker (se billeder). Herfra kan man tage over til San Gimignano og videre af den fantastiske flotte tur herfra til Volterra. Denne del af turen er helt på højde med området ved Siena - Le Crete og Orcia dalen.
En gang Toscana altid Toscana ;o)

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og Hans Ole fra Hasle boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 4. til d. 7. august 2012.

Nu ved vi, hvad ordet autentisk betyder!! Og det er ikke dårligt! På én eller anden måde er det et svært beskriveligt sted. Ved første øjekast gik jeg i ”krise”. Det lignede noget ”gammelt møg”. Åh nej – det skrev jeg ikke men sådan oplevede jeg det. Vi vidste godt at poolen var lille men troede at haven var meget større. Det er et lille frimærke. Men – men – men! Jeg mangler på en eller anden måde ord for dette sted! Værelset med skøn terrasse var lige i øjet! Alt var rent og pænt og slet ikke noget ”gammelt møg” men måske er antikviteter et langt bedre ord.
Øjenåbneren kom specielt om aftenen, hvor vi havde bestilt bord på restaurantens terrasse. Inden vi overhovedet fik sat os kom én af vores fantastisk servieminded tjenere med et koldt glas mousserende – lækre lune små ”butterdejsbrød” og koldt vand. Og så spisekortet. Ja kun på italiensk men det er helt ok på præcis dette sted. Alt andet ville være mærkeligt. Super vinkort og god vejledning. Og så maden! Helt fabelagtig! Og servicen! Helt fabelagtig! En oplevelse. Og det er vel et meget kendetegnede ord for hotellet. En oplevelse! En stor oplevelse. Vi spiste her alle 3 aftener og blev ALDRIG skuffet. At vi så den sidste aften var så utrolig heldige at vi blev inviteret til at deltage i værtsparrets private ”dansefest” med deres venner, gør jo ikke opholdet dårligere. Det var godt nok både hyggeligt og skægt og også vi fik ”svunget træbenet” sammen med ”vennerne”.
Beliggenheden var perfekt. Kort til motorvej og alligevel væk fra alting. Super parkeringsforhold. Vi kørte ud til stranden om søndagen og det tog ikke lang tid – det kan man sagtens. Både Lucca, Pisa, Firenze og flere andre byer ligger i køreafstand. Det tog os godt 4 timer at køre til Rom – og det er god vej.
Fremover kalder vi dette hotel for ”Museums-hotellet” med femstjerners service! Det bør prøves og vi vender helt sikkert tilbage hertil i nogle nætter, hvis vi får brug for overnatning på disse kanter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og Majken fra Søborg boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 31. juli til d. 5. august 2012. Sen rejste de videre til B&B Da Carla i Sestri Levante.

Vi har haft en rigtig god og dejlig ferie i det italienske og de to steder var helt perfekte. Vi kan varmt anbefale dem begge. Albergo Quattro Gigli:
Et helt specielt sted med masser af atmosfære og god italiensk stemning. Når man træder ind over dørtærsklen kommer man ind i det autentiske Italy. Værelserne er fine og godt indrettet, og stedet har mange hyggelige kroge (så mange at man kan fare vild). Restauranten på stedet er meget besøgt så der var mange gæster hver aften og især italienere, hvilket vi tager for gode varer. Montopoli er en lille by så vi kørte ture i området og besøgte byen Miniato som er et besøg værd en rigtig hyggelig by. Derudover var vi i Pisa (det skæve tårn) og Lucca. En længere tur drog vi på og besøgte marmorbruddet Fantiscritti i byen Carrara. En fantastisk oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Albergo Quattro Gigli - et fantastisk hotel! - den stil og ægte Italienske charme og stemning på stedet er helt unik. Personalet er de mest oprigtig venlige og imødekommende vi har oplevet i Italien. Restauranten ( som iøvrigt er at finde i Michelin guiden ) byder på dejlige toscanske menuer og er bestemt ikke dyr i forhold til standarden.
TIP:
- Under vores ophold nåede temperaturen langt over de 40 grader - og i sådanne tilfælde kan vi varmt anbefale at køre ud til Livorno kysten der er spækket med lækre stande.
- I receptionen ligger et rigtig fint turistkort udarbejdet af hotellet, med attraktioner og anbefalede kør-selv-ture.
- Vi fortrød at vi ikke havde booket et værelse med balkon - udsigten er formidabel.
- Medbring masser af myggespray

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sofie fra Linköping i Sverige boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno 21-26 juli 2012.

Jeg er SÅ tilfreds !!! Alt var præcis ligesom I beskrev. Hotellet var som et eventyr, og jeg nød det til fulde. Nærheden til Firenze, Pisa og Siena gav et ekstra plus. Mad, vin, natur, ja alt.Og jeres informationer inden afrejsen gjorde rejsen så smidig.Vil anbefale til alle jeg kender :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anja og familie fra Hillerød boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 25. til d. 28. juli 2012.

Vores tur til Montopoli gik godt. Nedenfor kan du se vores kommentarer:
Til hotellet:
- Fantastisk udsigt fra værelset og fra restauranten, dog ærgerligt at der ikke på et superior værelse er terasse eller altan.
- tro mod stilen over hele hotellet
- god atmosfære
- fantastisk beliggenhed i forhold til udflugter og lufthavn.
- hotellet virkede dog lidt slidt - manglende vedligeholdelse
- personalet venlige, men modtagelsen var forhastet og uden informationer om hotellet - restauranten, swimmingpool, morgenmadstider etc.
- swimmingpoolen brugte vi ikke, da den så beskidt ud. Den ville jeg ikke reklamere med, hvis det var mig, der skrev anmeldelse af hotellet.
- Vi benyttede restauranten 1 gang uden den store succes. Kedelig mad og manglende information fra tjenerne.
- Billederne på IN-Italias hjemmeside er noget pænere i forhold til, hvordan hotellet ser ud nu.
- Vi havde ingen gps i vores bil, så vi fulgte det kort IN-Italia havde sendt med til os. Vi blev lidt forvirret over, at der stod at vi skulle køre til Montopoli - da hotellet ligger i Montopoli Val d´Arno.
- 3 stjerner passer nu meget godt til hotellet - vi vil ikke give mere end det.

In-Italia's kommentar

Vi er flere ansatte fra In-Italia, der har prøvet at bo på hotellet og spise i deres restaurant over de sidste år, og vi står inde for både beskrivelse og billeders korrekthed. At man finder maden, der roses i høje toner i flere italienske madguider kedelig, er en smagssag (vi er også nogle, der ikke er syndlig begejstrede for NOMA).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map