Anmeldelser af Albergo Quattro Gigli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jørn og Britt fra Frederiksværk boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 15. til d. 22. august 2010.

Har I været glade for byen og området?
Montepoli Valdarno er en meget stille og fredelig by med en meget central beliggenhed i forhold til at udforske Toscana. Den emmer af atmosfære og idyl, men forvent ikke et pulserende liv og masser af indkøbsmuligheder.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Hotellet fire liljer er super romantisk, og vores værelse nr. 24 har en fantastisk balkon med en formidabel udsigt. Hotellet har en fantastisk restaurant til en yderst rimeligt prisniveau og med fremragende vine. Menuer er dog kun på italiensk, men en enkelt at tjenerne (sønnen på stedet) taler glimrende engelsk, og er meget sød til at oversætte. Overlad i øvrigt trygt til personalet at vælge vinen i det prisleje du ønske – du bliver ikke skuffet. For 50 Euro får du absolutte topvine. Dog er morgenmaden meget spartansk, og den gik først op for os for sent, at du kunne bestille ost og skinke til det tørre brød hos personalet, som ikke kan tale anden end italiensk – så her er der bestemt forbedringsmuligheder.

In-Italia's kommentar

Vi har nu sørget for at oversætte menuen til dansk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nicola og Kristine boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 23. august til d. 2. september 2010. de skrev efter opholdet:

Først og fremmest må vi sige, vi har haft en helt igennem fantastisk bryllupsrejse.

Montopoli Valdarno er en meget lille by, som ikke byder på de store udfordringer, men som base og i vores tilfælde helt perfekt. Hotellet Quattro Gigli er et helt igennem anbefalelsesværdigt hotel.
Et meget rustikt og spændende indrettet sted og med et helt igennem suverænt køkken, som serverer de mest lækre og velsmagende retter. Iøvrigt den eneste restaurant at finde i denne lille by.
Personalet er meget imødekomende og behjæpeligt. Vi var jo så heldige at bo her i ti dage og havde en helt fantastisk udsigt fra vores dejlige balkon ud over dalen og bjergene. Vi havde lejet en bil, så vi kunne udforske Toscana som har meget at byde på både kulturelt, madmæssigt og ikke mindst landskabsmæssigt.

Vi har allerede besluttet os for en dag at komme tilbage hertil for alt var bare helt perfekt.

Alt har bare været i orden med værelse og billeje og vi kan varmt anbefale at rejse med jer som selkskab. Vi gør det gerne igen :-))).

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og rejsefællen boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 11. til d. 15. august 2010 og på La Vedetta i Montenero fra d. 15. til d. 18. august 2010.

Det første opholdssted i Montopoli Valdarno var rigtigt godt. Det var et charmerende hotel med dets mange små nicher, gange og trapper. Maden var udsøgt og i rigelige mængder. Betjeningen var ligeledes i top. Byen og området var også charmerende, der var dog ikke så mange indkøbsmuligheder, her tænker jeg på små indkøb til frokosten.

Det andet opholdssted i Montenero var lidt meget hotelagtigt, nyt og moderne med lange gange. Maden var ikke det store hit. Pynt og egnsspecialitet var vist sparet væk. Vi tillod os at frasige aftensmåltidet og spiste i byen. Byen derimod var rigtig hyggelig og spændende at udforske. Første aften (søndag) da vi ankom var der optræden og der var spækket med mennesker. Omgivelserne var smukke og vi tog en større tur til fods en af dagene.

Vi var nok lidt sent ude med bestillingen men du fik arrangeret nogle gode steder i smukke omgivelser.

Vi vender helt sikkert tilbage senere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Mads fra København boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 9. til d. 13. august 2010.

Quattro Gigli levede helt op til forventningerne. Servicen fra personalet er afdæmpet men venlig.
Især udsigten fra balkonen og maden i restauranten var i høj klasse. Et menukort på engelsk ville dog gøre det hele lidt nemmere.
Vi lejede cykler på hotellet, og det kan varmt anbefales at tage en tur i bjergene lige syd for byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lise og hendes mand fra Århus boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 28. juli til d. 3. august 2010.

Quattro Gigli levede helt op til beskrivelsen fra det øjeblik vi trådte over dørtærsklen - og mere end det!!!
Personalet var extremt venlige og gættede ofte vore ønsker før vi nåede at udtrykke dem. Familien kom vi næsten til at holde af. I mandags (rest. normalt lukket) blev vi som pensionærer inviteret til helt privat fest i anledning af værtindens fødselsdag. Der var stor buffet,vin og live musik og sang med livlig dans til midnat- sjovt og festligt. Det har vi aldrig oplevet før.

Der lå 6 brugbare turforslag i den flotte brochure. Hotellet er perfekt som base for udforskning af en stor del af Toscana.
Stort og godt standardværelse. Lækker morgenmad og hver aften mousserende vin og stor "starter" inden den 3-retters menu. Tjeneren (den engelskkyndige) var god til vinforslag.

Jeg kunne blive ved---- eneste minus: Der var ekstremt mange myg på denne tid. Personalet havde antimyg spray stående i restauranten, som de flittigt udlånte.

Vi vender helt sikket tilbage til dette unikke sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stina og rejsepartner fra Nivå boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 16. til d. 18. juli 2010.

Quattro Gigli er et interessant hotel, næsten som at bo på et museum. Rigtig hyggeligt med god beliggenhed og dejlig mad. Autentisk og personligt. Naturen omkring byen er smuk, men vær forberedt på at cykle lidt op af bakke. Det er ikke for folk med dårlig kondition. Det er godt at kunne et par italienske gloser, da ikke mange taler engelsk, når man er ude på landet. Alle er dog imødekommende og hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kasper og Line fra Ribe boede på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 16. til d. 23. juli 2010.

Vi var rigtig glade for hotellet og området og dette sted er ideelt for ture fx. til stranden ved Livorno, det skæve tårn i Pisa og Firenze's flotte gader og seværdigheder. Hotellets pool er dejlig og det samme de tilhørende solstole. Og hvis man har terrasse er det også rigtig dejligt med et koldt glas vin og herlig aftensol. De lokale i byen er rigtig venlige og laver også god mad ligesom hotellets restaurant.

Vi har alt i alt været yderst tilfredse med vores ophold og morgenmaden er rigtig dejlig.

Og In-Italia stod for booking og ordnede alt for os så vi bare skulle vælge vores rejse og betale, resten blev klaret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map