Hotel i Montopoli Valdarno i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Eksempel på værelse af type Giglio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Albergo Quattro Gigli er i en kategori helt for sig. Intet andet hotel, vi kender til, kan konkurrere med det, når det gælder atmosfære, stemning og formidlingen af det autentiske Toscana. Fra det øjeblik du skrider over dørtærsklen, føler du dig hensat til en anden verden.

Fint geografisk udgangspunkt

Vi befinder os midt i den charmerende lille middelalderby Montopoli Valdarno, halvvejs mellem Firenze og Pisa, der byder på snævre gader, smukke gamle bygninger, en håndfuld caféer og en velassorteret delikatessebutik (og så er der for resten togstation tre km herfra i San Romano). Familien Puccioni har siden 1930 drevet hotellet, som befinder sig i det gamle rådhus fra fjortenhunderedetallet. Luigi står til daglig i receptionen og modtager gæsterne med et varmt smil, når han da ikke serverer i restauranten, mens hans hustru Fulvia står i køkkenet (og det gør hendes mor for resten også).

Læs mere om Albergo Quattro Gigli

Stemningsfuld restaurant med velsmagende mad

Første gang du bevæger dig rundt på hotellet, føler du sikkert behov for et oversigtskort, for det er en stor (gevaldig hyggelig) labyrint. Selv restauranten fordeler sig på flere rum i det, der engang var rådhusets magasiner, og her får du serveret toscansk mad i varme, romantiske omgivelser. Vinkortet er langt og fascinerende for enhver ynder af toscansk vin, som her er repræsenteret af flasker fra de bedste gårde, ofte i mange årgange. NB. Mandag er restaurantens lukkedag. Det er desuden ikke muligt at indtage sin frokost her et par helligdage om året, hvor lokalerne indtages af de lokale til store og langvarige måltider (1. og 2. juledag, påskesøndag, 2. påskedag og nytårsaften). Kommer du i bil (og det gør du sikkert), er der mulighed for parkering (offentlig) små 100 meter fra hotellet.

Have med både pool og udsigt

I hotellets temmelig vildtvoksende have (går du op i velfriserede prydhaver, skal du finde et andet sted at bo), som naturligvis også er fordelt på flere niveauer, kroge og terrasser, finder du et lille svømmebassin (7 x 4 meter) med vandmassage samt borde og stole. Her kan du sidde og nyde udsigten over dalen, måske med et godt glas vin, som du med Luigis hjælp har fundet frem til. Albergo Quattro Gigli har officielt tre stjerner, men for os er det mere værd på grund af dets enestående charme og personificering af det toscanske! Og hvad betyder det så, at kun én eller to af de ansatte kan engelsk?

Atmosfære med antikke møbler

Både de fælles rum og værelserne er velmøblerede, med udstrakt brug af antikke møbler, og selvom du ofte vil have fornemmelsen af, at tiden har stået stille her, så har alle værelserne da eget badeværelse (med hårtørrer), aircondition, minibar og satellitfjernsyn.

Forskellige værelsestyper

Værelserne har forskellige navne, men de bliver også solgt som uspecificerede. Det vil sige, at de værelser, der f.eks. bare hedder "dobbeltværelse" både kan være Gelsomino eller Giglio. Du kan selvfølgelig også selv bestemme om du vil vælge den ene eller den anden.

Gelsomino
- Værelserne Gelsomino vender ud mod dalen. De er udstyret med aircondition, satelitfjernsyn, sikkerhedsboks, minibar (benyttelse af vand er inkluderet i prisen, de øvrige drikkevarer betales på stedet), wi-fi internetadgang og privat badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Morgenmaden i form af buffet indtages i den fælles sal.
Giglio
- Værelserne Giglio har privat balkon, der vender mod dalen. Der er kun 6 værelser af denne type og de er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, minibar med gratis forbrug samt privat badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og med gratis badeartikler. Morgenmaden kan enten serveres på værelset uden suplement, serveres i lille privat salon i hotellets indgangsniveau eller indtages som buffet i den fælles sal. Disse værelser har wi-fi internetadgang. På to af de seks værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Albergo Quattro Gigli

Læs personlige anmeldelser af Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Quattro Gigli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 50 anmeldelser fra Albergo Quattro Gigli

Dejligt lille byhotel tæt på natur og kultur

Hotellet har sin helt særlige og særprægede indretning og stemning. Lidt "gammeldags", men charmerende på sin egen måde. Værelse med altan anbefales absolut - man får en fantastisk udsigt. Betjeningen venlig og maden rigtig god.
Det viste sig, at man har mulighed for halvpension. Det kan anbefales ved ophold af mere end få dages varighed.

Læs mere

Lille perle af et hotel

Havde 5 skønne dage på hotellet. Lille hyggeligt og roligt hotel. Godt stort og rent værelse med balkon, med fantastisk udsigt over dalen. Meget venligt og hjælpsomt personale.
Fantastisk restaurant på hotellet til meget rimelige priser.Gode tjenere der var gode til engelsk. Maden var en oplevelse for sig selv. Duften og smagen af maden var udsøgt, kombineret med en storslået udsigt kan man ikke forlange mere af Toscana.Læs mere

Det originale Toscana!

En charmerende bolig i autentisk Toscansk stil med 1000 års vingeslag og en førsteklasses personale og mad. Kan ikke være bedre!

Læs mere

Bedømmelse af Albergo Quattro Gigli

Læs mere

Ægte samfund

Lille familie hotel med gode værelser og venligt personale.

Læs mere

Fint hotel i rolige omgivelser og med meget smuk udsigt

Et fint lille hotel med en fremragende restaurant. Personalet var søde og imødekommende og vi oplevede en meget fin service under hele vores ophold.
Byen var rolig og autentisk og uden det sædvanlige turist-butik-hurlumhej. Man kunne sidde på caféen og nyde den rolige landsbystemning.

Læs mere
 
search map