Anmeldelser af Poggio al Palio

 
Poggio al Palio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio al Palio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monticiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Poggio al Palio

Læs personlige anmeldelser af Poggio al Palio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio al Palio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marlene og familie fra Mainz i Tyskland boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Vi var meget glade for opholdet i Poggio al Palio, (som dog ligger noget af et stykke bugtet bjerg-vej fra byen Monticiano!). Det er et utrolig velholdt og smukt sted. Der er nok at se i området, hvis man er villig til at køre lidt over en time hver vej. Vi fik en hjertelig velkomst af værtinden, som er super sød og hjælpsom. Hun kom også med gode idéer til udflugter, arrangementer i området og gav os diverse brochurer. Vores børn legede med hendes hund og kat og fik i det hele taget meget tid til at gå med at tumle sig i den store have. Det eneste vi manglede i lejligheden var lidt køkkenudstyr og glas/service. Der kunne godt have været lidt flere køkkenknive: Vi havde kun en brødkniv. Og så burde der være flere end 5 glas i en lejlighed, der udlejes til 6 personer og har en opvaskemaskine. Hvis man er interesseret i stedets egen (økologiske) olivenolie, skal den helst bestilles, før det bliver forår. Der er stor efterspørgsel på den, og den skulle efter sigende være rigtig god. Vi kan kun anbefale stedet til folk, der gerne vil nyde et smukt landskab.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Per og Pia fra Vestbjerg boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi vil gerne give vores rejsebeskrivelse af Poggio al Palio, Istrice hvor vi var på ferie i uge 29, 2007:
"Fantastisk sted, idyllisk og afsides beliggende med plads til privatliv. Et meget lækkert pool-område med både børne og voksen pool. Vi vender meget gerne tilbage dertil en anden gang".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Bent og rejsefæller fra Aalborg boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

En dejlig uge. Vi kan fuldt ud tilslutte os de andres positive oplevelser af stedet og værtsparret. Kommer man her, skal man unde sig selv den oplevelse at reservere en middag på Val di Farma (spørg værtsparret). Det er en af de bedste oplevelser vi har haft. En 4 retters menu efter husets frues valg – traditionel Toscana – var lækker, vinen ligeså og betjeningen uforglemmelig. Ang. menuvalg skal det lige nævnes, at hustes frue var altså mama i køkkenet, vi havde ingen indflydelse. Da vi signalerede betjeningen, at vi var klar til 2-ret, kiggede han uforstående på os med en bemærkning ”I har jo ikke spist op!!”. Dette må ikke misforstås, det var en uforglemmelig aften, hvor vi efter en dejlig middag til sidst sad i et par timer og snakkede med hele familien på en blanding af engelsk, tysk, italiensk og fingersprog. Alt sammen for 20 euro pr. prs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Dorthe og familie fra Frederiksberg boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Opholdet på Poggio al Palio var rigtig dejligt. Værtinden er meget venlig og hjælpsom og lejligheden vi havde var velindrettet og veludstyret. Eneste minus var swimmingpoolen - den er for lille. Vejen op til feriestedet er så dårlig, at man bliver i tvivl om man er på rette vej. Det ville derfor være en fordel om dette stod i materialet fra Jer - så man ved, at man er på rette vej selvom vejen er så dårlig. Alt i alt var vi meget glade for opholdet - alt på stedet fungerede uden problemer og man slappede af i de lækre omgivelser - vi kan absolut anbefale stedet til andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Ulrik fra Klampenborg boede med familie og venner på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Denne her er på vegne af os og de 3 andre danske familier, der opholdt os en uge på poggio al palio ( Hvis I andre er uenige må I råbe op!). Stedet er fantastisk. Meget høj byggestandard, gode rummelige lejligheder, gode udendørsarealer og generelt dejligt område. Værtsparret der bor i en af lejlighederne er meget charmerende. Kan derfor i høj grad anbefales.

MEN vi har dog alle en væsentlig anke som ikke levede op til hvad vi havde forventet:
Poolen var alt, alt, alt for lille til de mange mennesker, og kvaliteten af den ( hurtigt ) opbyggede pool alt alt alt for ringe i forhold til resten af stedet. Der var heller ikke nogen børnepool/soppebassin, som vi var blevet lovet. På stedet var de enige i dette og nævnte da også at man næste år vil bygge en ny pool. Men det kommer jo ikke os til gode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Pia og familie fra Solrød Strand boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 23. juli til d. 6. august 2005.

Først vil vi sige tusind tak for et fantastisk godt personale I har, hurtigt og nemt gik det, da vi bestilte vores ferie i sidste sekund, tak for det.
Jeg har lige lidt tilbagemeldinger for stedet: Poggio al Palio i Monticiano.

Ris:
Der var ingen børnepool, som der stod i beskrivelsen. Der var ingen opvaskemaskine, som der stod i beskrivelsen. Vaskemaskinen duede ikke, den gav os stød, den blev ikke lavet på de 14 dage vi var der, så ingen vaskemaskine.

ROS:
*Et fantastisk godt sted, fred, ro og rå hygge.
*Rent og fint.
*Mange håndklæder til rådighed, godt når man skal bade (også store badelagner var der)
*ALT var i huset, opvaskemiddel, vaskepulver, viskestykker, og ALT i køkkenudstyr, yderst fornemt, næste år kan vi nøjes med at slæbe halvdelen med fra Danmark :-)
*Nogle utroligt fantastisk søde mennesker på stedet, dvs. dem der bor der og Katia som står for bookingen, var ud over det sædvanlige. Vi havde bilproblemer, samt vores søn blev syg og begge gange var de der med det samme, kørte os frem og tilbage, ringede rundt osv osv. STOR TAK til dem.

Gode råd til andre:
Jeres bil skal ikke være sænket, vejen op til stedet er flot, men der er mange sten som kan ramme på bunden hvis man har en lidt for lav bil.
Hvis man ønsker fred og ro, så er det her stedet.

TAK for 14 fantastiske dage :-)

In-Italia's kommentar

Kommentaren omkring bilen har vi glædet os til at få, for ejerne af stedet ankommer selv hertil i Ferrari :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels og familie fra Viby Sj boede på Poggio al Palio i Monticiano fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Har I været glade for byen og området? Ja, det var udemærket. Monticiano, lå imidlertid langt væk, man skulle faktisk over på den næste hovedvej, hvorfra man kunne høre lidt lastvognsstøj. Det er et område med meget natur - rigtig dejligt.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Yes.
Har I tips til de næstekommende? Lad være med at køre til Pisa.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Boligen er rigtig god, betjeningen er god og forholdene rigtig pæne. Det er et rigtig dejligt sted, der er ro og fred også for familier med store børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map