Agriturismo i Monticiano i Toscana

Poggio al Palio

 
Poggio al Palio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio al Palio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monticiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne 25 km syd for Siena ligger den gamle gård Podere Troscino, som også kaldes Poggio al Palio. I løbet af de sidste par år er den blevet flot istandsat, og i dag findes her en række lækre lejligheder, der udlejes på ugebasis.

De fire bygninger, som udgør gården, ligger i en stor lysning blandt skovene tilbagetrukket fra landevejen, som forbinder Siena med Grosseto (hvilket også gør det forholdsvis let at komme til sandstrandene ved Marina di Grosseto). Oliventræer og græsplæner præger området rundt om de to største bygninger, og da man er langt fra al trafik, er dette er vidunderligt sted for børn at lege.

Læs mere om Poggio al Palio

Lejlighederne er godt møblerede, og man glædes over små detaljer som rigtige vinglas (pudsigt nok en sjældenhed i italienske ferieboliger), flotte havemøbler i smedejern og stenmosaik, gedigne køkkener med opvaskemaskine (bortset fra Oca og Istrice) osv. Svømmebassinet er på 16 x 8 meter (dybde 120-180 cm), og der er desuden et børnebassin på 3 meter i diameter med en dybde på 70 cm.

Hele gården er i det hele taget særdeles velholdt og præsentabel. De sidste 1200 meter fra landevejen går ad en ganske god grusvej gennem skoven. Nærmeste restaurant ligger langs landevejen 2,3 km herfra, men hvis du vil spise rigtig godt, så skal du køre de fem km til landsbyen Tocchi, der byder på en langt bedre restaurant.

Læs om lejlighederne på Poggio al Palio

Skjul teksten
 
 
search map