Villa i Monticiano i Toscana

Il Fontanino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Monticiano indgår ikke i den klassiske tur rundt i Toscana. Her finder du ikke de store udflugtsbusser, de utallige butikker med souvenirs, og hver anden gård er endnu ikke ombygget til turistmodtagelse. Monticiano er et uspoleret og fredeligt sted at tilbringe en tilbagelænet ferie i Toscana.

Idyllisk middelalderby lige om hjørnet

Det gamle Monticiano kan nås ad en lille sti gennem dalen, men man kan også køre derhen. I byen findes to restauranter, et lille supermarked, en bankautomat, en café og et offentligt svømmebassin, hvis åbningsperiode dog ikke er nemt at få oplyst. Som regel er det åbent i juli og august, men vi giver ingen garanti. Men mere end for at bade er huset et godt udgangspunkt for at udforske området.

Læs mere om Il Fontanino

Toværelseshus med 2/3 sovepladser:
- Huset består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus samt ovn og dansk kaffemaskine) og sovesofa med én soveplads (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. I stuen er der også pejs og fjernsyn. Fra stuen har man udgang til husets overdækkede terrasse, hvor der er bord og stole en fabelagtig udsigt fra terrassen over den middelalderlige del af Monticiano. Der findes desuden grill og vaskerum med vaskemaskine og strygejern og -bræt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Fontanino

Læs personlige anmeldelser af Il Fontanino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Fontanino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Il Fontanino

Ro og fred i gennemtænkte omgivelser

Il Fontanino ligger perfekt i gåafstand til alt i den lille by, men stadig for sig selv med en fantastisk udsigt, som man aldrig bliver træt af. Man kan besøge virkelig mange små byer, naturreservater, termer eller andet i alle retninger fra Monticiano, så der er nok at tage sig til i området.
Huset er gennemtænkt - stor terrasse med formiddagssol og skygge når det bliver varmt midt på dagen, mulighed for gennemtræk og ventilation i badeværelset samt ekstra-rum med opbevaringsplads og vaskemaskine. Alt fungerer bare også til længere ophold. Og ejerne er altid hjælpsomme, venlige og imødekommende - vi glæder os til næste gang.

Læs mere

Dejligt gensyn

I år var 5. gang, vi har holdt ferie i Il Fontanino :-)
I år var der installeret trådløst netværk :-)

Læs mere

Igen et fantastisk ophold i smukke omgivelser

Vi plejer at vælge et nyt sted hvert år, men beliggenhed m.v. Gør, at vi igen i år valgte 14 dage i Il Fontanino.
Der er seværdigheder og naturoplevelser i alle retninger, så ferie for to med hund er oplagt her - gåture lige om hjørnet eller i naturreservatet 10 minutter væk. Badeturen i floden eller hygge på den flotte terrasse med udsigt over den smukke middelalderby.

Huset var skinnende rent ved ankomst, og køkken samt det eksterne bryggers med vaskemaskine opfylder alle praktiske behov på en ferie. Sergio og hans familie er altid klar til at sørge for, at man har det godt og at alt fungerer.

Læs mere

Bedømmelse af Il Fontanino

Læs mere

Pragtfuld.

Dejligt lille hus til 2 med alt hvad der behøves. Vi ankom før tid og ejer Lisa kom straks. Ejerne så vi så ellers ikke mere til og intet depositum eller turisskat skulle betales. Ved afrejse smækkede vi blot døren med nøglen indenfor. Dejlig flaske hvidvin og spaghetti som velkomst. Huset ligger i skyggen fra midt på eftermiddagen grundet træer på solnedgangssiden. Vi var der ultimo august, hvor det var dejligt varmt så for os passede det fint, så huset ikke blev for varmt. Men man skal have det i baghovedet, hvis man gerne vil have aftensol på terrassen. Sengen, med gammel fjederbund, er meget dårlig ift. vores smag! Byen, Monticiano, kan man via vejen nå til fods på ca. 10 min. Lille! Coop, hvor alt det fornødne kan handles, der er lukket søndag og Siesta mellem 1245-1630. "Isdamen" har lukket om mandagen. Vinbaren, Benedotto har altid åben til ca 20-21 afhængig af kunder - må besøges hver dag ;-). Pizza lykkedes det IKKE for os, at erhverve i byen - Albergo Da Vestro skilter med det, men siger blot, at ovnen er i stykker = de ønsker at ikke, at lave dem. Vi spurgte vores rare og hyggelige vinmand i Benedotto, som sagde, at vi skulle ca. 9 km til Scalvaia (restaurant La Capanna), hvilket vi så gjorde. Ved siden af "Det gamle Kloster" ligger også en dejlig vinbar med lette anretninger og lokale vine fra ca. 1 hektar mark. Besøg stedet, det er hyggeligt. Kør ligeover krydset (op mod kirken), fremfor til højre mod klosteret. Som sædvanlig med Initalia, får man det man ser og læser på hjemmesiden! Altid godt!

Læs mere

Fint for 2 personer

Skøn overdækket terrasse med udsigt til Monticiano og solopgang.
Huset indeholder alt, hvad der er brug for.
Skønt dyreliv på grunden. (rådyr og fugle)

Læs mere
 
search map