Feriebolig i Monteverdi Marittimo i Toscana

Residence i Piastroni

 
Residence i Piastroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence i Piastroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteverdi Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du en dag skulle vågne op på I Piastroni uden at vide, hvordan du var kommet hertil, ville du antage, at den omkringliggende skov var enorm, og at du skulle køre langt for at finde den nærmeste by.

Flot poolanlæg med børneområde og gode faciliteter

Skulle dette være rigtigt, ville det ikke være den store skade, så længe du ikke skulle på diskotek hver aften. Her findes en stor pool på 20 x 12 meter med børneområde og et spisested, der serverer traditionelle toskanske retter fra landet med et godt og bredt udvalg af vine. Restauranten har desuden valgt at have et spisekort med retter, der udelukkende er lavet på økologiske varer - det koster noget mere end den almindelige menu til halvpension, så valget er op til den enkelte gæst. Vasketøjet er heller ikke noget problem, da der er vaskeri med møntvask og tørretumbler. Du kan endog kommunikere med omverdenen, mens du nyder udsigten over de omkringliggende skråninger ved solnedgangen, da der er wi-fi internetopkobling. Og hvis alt dette ikke er nok, kan du leje en mountain-bike eller slappe af i det lille wellness center med tyrkisk bad og sauna, der ligger ved poolen.

Læs mere om Residence i Piastroni

Du bor en kort gåtur fra byen

Dette fredelige sted ligger kun 500 meter fra Monteverdi Marittimos historiske centrum, hvor du bl.a. finder endnu en restaurant, der er nævnt i flere madguider, samt café og indkøbsmuligheder. Vi anbefaler dog, at du har bil under opholdet, da offentlige forbindelser er sparsomme, og uden et køretøj kan du ikke rigtig bevæge dig effektivt mod bl.a. strandene (ca. 30 minutters kørsel) eller spændende byer som Volterra (ca. 50 km), San Gimignano (ca. 60 km) og Siena (ca. 80 km).

Lejligheder med god plads inde og ude

Alle lejligheder er smagfuldt indrettet og råder over satellitfjernsyn samt telefon - men der er også fin mobildækning på stedet. Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen, hvor der er også reception og restaurant, eller i annekset, som ligger lige til venstre for receptionen. Der findes endvidere to mindre blokke ved poolen, hvor der er tre toværelseslejligheder langs poolens korte sider. Her er også en fælles grillplads til fri afbenyttelse (man bør dog selv medbringe kul), og har man selv en grill med, må man gerne grille ved sin egen bolig.

Lejlighederne på Residence i Piastroni

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence i Piastroni

Læs personlige anmeldelser af Residence i Piastroni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence i Piastroni. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Residence i Piastroni

Dejlige omgivelser - og perfekt i forhold til at se Toscana

Lejligheden var rummelig og med god rumfordeling - perfekt med 2 badeværelser. Den 20m pool gav mulighed for masser af motion og hygge. Restaurenten på området var af høj kvalitet.

Og så ligger byen i fornuftig afstand til en række interessante byer, som bare skal ses, når man er i Toscana; Massa Maritima, Volterra, Sienna, San Gimignano og mange flere...

Læs mere

Dejligt smukt feriested

Netop hjemvendt efter en dejlig famileferie i Montreverdi Marittimo og solbrun på kinderne.
Stedet kan varmt anbefales og vi kommer gerne igen...

Dog er det ikke muligt at købe frokost på stedet, hvilket ville have været et plus for os

Læs mere

Perfekt sted men langt fra perfekt start

På vores bekræftelse stod der, at vi kunne tjekke ind fra kl 16.00-19.00. Vi ankommer trætte kl 16.15 og glæder os til, at få vores lejlighed og ungerne til poolen. Vi får af vide, at vores lejlighed ikke er færdig og først vil være klar ca 1 time senere. Kl 18.00 spørger jeg igen og bliver mødt med en sur mine og beskeden, at den ikke er klar endnu. Folk skal tjekke ud kl 10.00 og det betyder, at der er 6 timer til rengøring. Jeg bliver vred. Vi får vores lejlighed kl 19.15. Langt fra en god start på en ferie.
Ud over en kedelig start er det et dejligt sted med hyggelige byer indenfor kort afstand. Ikke særlig mange turister og det er fedt.

Læs mere

Høj service i Toscanske skove og bjerge

Piastroni ligger i en stor skov på et bjerg ca 450 m.o.h. Service er helt i top og der er stille og fredeligt og børnevenlig.
Det er ikke Toscana som i Chianti Classico, man bor nemlig på toppen af et lille bjerg i en stor skov. Der er ikke mange åbne vinmarker og olivenlunde i nabolaget. Der er rent og pænt og stile og roligt.
Området egner sig godt til cykel turister der gerne vil kø're i bjerge, eller til familier der gerne vil have rolige og lækrs omgivelser.
Når man skal på sight seeing f.eks. til Pisa, Firenze, Volterra, San Giminano eller Sienna så kommer man på bjergkørsel, og man må bare indstille sig på at det tager længere tid.
Man er ret afsides, og det kan bl.a. mærkes på internethastigheden, som ikke er tilstrækkelig.

Læs mere

fred og ro! langt fra alt, måske for langt?

Dejligt roligt sted. Det ligger lidt langt ud og man skal være forberedt på at køre en del på mindre veje for at komme til at fra. Vi var der i en meget varm periode, derfor var der noget anstrængende at der ikke var aircondition i boligerne. Residensen er sådan indrettet at det desværre er svært at "være sig selv" på de tilhørende terrasser.

Læs mere

Skønt ophold

I uge 30 boede vi - to voksne og to børn - på Residence Piastroni, og vi havde et fantastisk ophold. Det er et rigtig hyggeligt sted, og personalet på stedet er meget søde og tjenestevillige. Lejlighederne er hyggelige og godt indrettede, og området ved swimmingpoolen var også dejligt. Jeg har faktisk kun godt at sige om stedet. Det eneste vi synes vi manglede, var noget mere information om, hvad der kunne være spændende at se i nærområdet. Når nu turistinformationen nede i byen kun har åbent nogle timer i weekenden, kunne det være dejligt, hvis man kunne finde noget mere information på stedet. Der var godt nok nogle brochurer om nogle ture, men det var til steder meget længere væk. Jeg kunne også godt have tænkt mig at vide, om der var nogle gode vandreture i området etc.

Læs mere
 
search map