Feriebolig i Monteverdi Marittimo i Toscana

Residence i Piastroni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du en dag skulle vågne op på I Piastroni uden at vide, hvordan du var kommet hertil, ville du antage, at den omkringliggende skov var enorm, og at du skulle køre langt for at finde den nærmeste by.

Flot poolanlæg med børneområde og gode faciliteter

Skulle dette være rigtigt, ville det ikke være den store skade, så længe du ikke skulle på diskotek hver aften. Her findes en stor pool på 20 x 12 meter med børneområde og et spisested, der serverer traditionelle toskanske retter fra landet med et godt og bredt udvalg af vine. Restauranten har desuden valgt at have et spisekort med retter, der udelukkende er lavet på økologiske varer - det koster noget mere end den almindelige menu til halvpension, så valget er op til den enkelte gæst. Vasketøjet er heller ikke noget problem, da der er vaskeri med møntvask og tørretumbler. Du kan endog kommunikere med omverdenen, mens du nyder udsigten over de omkringliggende skråninger ved solnedgangen, da der er wi-fi internetopkobling. Og hvis alt dette ikke er nok, kan du leje en mountain-bike eller slappe af i det lille wellness center med tyrkisk bad og sauna, der ligger ved poolen.

Læs mere om Residence i Piastroni

Du bor en kort gåtur fra byen

Dette fredelige sted ligger kun 500 meter fra Monteverdi Marittimos historiske centrum, hvor du bl.a. finder endnu en restaurant, der er nævnt i flere madguider, samt café og indkøbsmuligheder. Vi anbefaler dog, at du har bil under opholdet, da offentlige forbindelser er sparsomme, og uden et køretøj kan du ikke rigtig bevæge dig effektivt mod bl.a. strandene (ca. 30 minutters kørsel) eller spændende byer som Volterra (ca. 50 km), San Gimignano (ca. 60 km) og Siena (ca. 80 km).

Lejligheder med god plads inde og ude

Alle lejligheder er smagfuldt indrettet og råder over satellitfjernsyn samt telefon - men der er også fin mobildækning på stedet. Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen, hvor der er også reception og restaurant, eller i annekset, som ligger lige til venstre for receptionen. Der findes endvidere to mindre blokke ved poolen, hvor der er tre toværelseslejligheder langs poolens korte sider. Her er også en fælles grillplads til fri afbenyttelse (man bør dog selv medbringe kul), og har man selv en grill med, må man gerne grille ved sin egen bolig.

Lejlighederne på Residence i Piastroni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map