Hotel i Monteverdi Marittimo i Toscana

Relais i Piastroni

 
Relais i Piastroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais i Piastroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteverdi Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais i Piastroni, der er en del af komplekset Residence i Piastroni ligger knap 500 meter fra Monteverdi Marittimo, midtvejs mellem Toscanas bedste sandstrande og de klassiske bløde bakker ved Volterra, San Gimignano og Siena.

Rolig beliggenhed nær lille by

Man kan slet ikke fornemme, at byen ligger så tæt på, fordi her - skønt der er tale om en relativ lille by - ikke er trafikstøj eller bylarm. Inde i byen er der en kendt restaurant, men man kan sagtens "nøjes" med hotellets egen restaurant, der serverer traditionel mad, som er fint anrettet. Et godt vinkort savnes heller ej. Ejerne er primært repræsenteret af deres søn, der har valgt at droppe sin tidligere profession som møbelrepræsentant for i stedet at arbejde her som vært og tjener i restauranten - nok ikke mindst pga. hans lidenskab for vine og for mad! Restauranten er åben både til frokost og til aftensmad, og man kan spise udendørs, så længe årstiden tillader det; der er nemlig en fin terrasse med udsigt over poolen og de grønne skove.

Læs mere om Relais i Piastroni

Pool og wellness
Poolen er ret stor og har også et børneområde med lav bund, men den skal også række til at rumme de gæster, der bor i lejlighederne på stedet, ud over hotellets gæster. Ved poolen - faktisk under restaurantens terrasse - er der et lille wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad, hvor man også kan bestille en massage. Da centret ikke er særlig stort, åbnes det kun på forespørgsel og kun til et par ad gangen.

Rummelige værelser med bl.a. aircondition
Værelserne er fint møblerede med god plads og god smag. Badeværelserne har alle en stor brusekabine samt hårtørrer. På værelserne findes der aircondition, satellitfjernsyn, minibar og - mod betaling - wi-fi internetforbindelse. Alle værelser vender enten mod poolen eller mod skoven. Kun få har plads til ekstra opredninger. Tre af værelserne ligger i stueetagen og har udgang til egen terrasse samt plads til tre eller fire gæster på hver. Der er desuden god plads i haven og ved poolen til at nyde tilværelsen med et godt glas vin eller en kold øl.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Relais i Piastroni

Læs personlige anmeldelser af Relais i Piastroni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais i Piastroni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Relais i Piastroni

Et godt hotel, vi var der sandsynligvis for tidligt på sæsonen for betjeningen i cafe og bar var ikke oppe at køre, hvilket jo trækker ned i helheden for der findes jo ikke ligefrem noget noget andet sted at gå hen.

Læs mere
 
search map