Hotel i Monteverdi Marittimo i Toscana

Relais i Piastroni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais i Piastroni, der er en del af komplekset Residence i Piastroni ligger knap 500 meter fra Monteverdi Marittimo, midtvejs mellem Toscanas bedste sandstrande og de klassiske bløde bakker ved Volterra, San Gimignano og Siena.

Rolig beliggenhed nær lille by

Man kan slet ikke fornemme, at byen ligger så tæt på, fordi her - skønt der er tale om en relativ lille by - ikke er trafikstøj eller bylarm. Inde i byen er der en kendt restaurant, men man kan sagtens "nøjes" med hotellets egen restaurant, der serverer traditionel mad, som er fint anrettet. Et godt vinkort savnes heller ej. Ejerne er primært repræsenteret af deres søn, der har valgt at droppe sin tidligere profession som møbelrepræsentant for i stedet at arbejde her som vært og tjener i restauranten - nok ikke mindst pga. hans lidenskab for vine og for mad! Restauranten er åben både til frokost og til aftensmad, og man kan spise udendørs, så længe årstiden tillader det; der er nemlig en fin terrasse med udsigt over poolen og de grønne skove.

Læs mere om Relais i Piastroni

Pool og wellness
Poolen er ret stor og har også et børneområde med lav bund, men den skal også række til at rumme de gæster, der bor i lejlighederne på stedet, ud over hotellets gæster. Ved poolen - faktisk under restaurantens terrasse - er der et lille wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad, hvor man også kan bestille en massage. Da centret ikke er særlig stort, åbnes det kun på forespørgsel og kun til et par ad gangen.

Rummelige værelser med bl.a. aircondition
Værelserne er fint møblerede med god plads og god smag. Badeværelserne har alle en stor brusekabine samt hårtørrer. På værelserne findes der aircondition, satellitfjernsyn, minibar og - mod betaling - wi-fi internetforbindelse. Alle værelser vender enten mod poolen eller mod skoven. Kun få har plads til ekstra opredninger. Tre af værelserne ligger i stueetagen og har udgang til egen terrasse samt plads til tre eller fire gæster på hver. Der er desuden god plads i haven og ved poolen til at nyde tilværelsen med et godt glas vin eller en kold øl.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

search map