Anmeldelser af Locanda della Fonte

 
Locanda della Fonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda della Fonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteverdi Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Locanda della Fonte

Læs personlige anmeldelser af Locanda della Fonte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda della Fonte. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Bagsværd boede på Locanda della Fonte i Monteverdi Marittimo fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Vi var på familietur med mine forældre og to søskende med deres familier, så vi var lige fra en lille baby, teen-agere og mine forældre. Vi har været meget tilfredse med den service vi fik, så vi kunne træffe valget om et passende hus.
Huset er fint med meget flotte værelser, og dejligt at der var toilet til hvert værelse. Skønt med dejlig skyggefuld terrasse. Dog var køkkenet lidt lille i forhold til, at der skulle laves mad til en stor familie. Vi savnede en grill, som vi så valgte at købe for egen regning.
Det ligger med en skøn udsigt, dog noget langt fra indkøbsmuligheder, så bare man skulle en lille tur, tog det nogle timer inden vi kom tilbage, da det ligger i et bjergområde.
Ejerne af huset var meget flinke og ville gøre det bedste for os, og skønt at der var internetadgang, så vil kunne følge lidt med i OL :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 12 voksne, 3 børn
Navn
Anette og rejsefælle fra Jelling boede på Agriturismo Salvera i Sillicagnana fra d. 23. til d. 28. juli 2011, på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 28. til d. 31. juli 2011 og på Locanda della Fonte i Monteverdi Marittimo fra d. 31. juli til d. 3. august 2011.

Jeg vil sige, at vi har været meget tilfredse med at have købt vores ophold gennem jer. Vi var sent ud, og vi oplevede en hurtig og faglig god vejledning og ageren fra jer af her i DK. Vores ophold de forskellige steder var fint og i henhold til det lovede. Et par ting kan knyttes til Agriturismo Salvera - her var engelskkundskaberne meget ringe, hvilket betød, at der ikke var nogen indføring på nogen måde til, hvad de havde af faciliteter på stedet.

Det sidste sted var med forrygende personlig betjening (hjemmelavet morgenmad, ekstremt rent, meget venlig og imødekommende, fortalte om deres liv, familie og kultur/samfund).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map