Villa i Monteverdi Marittimo i Toscana

Locanda della Fonte

 
Locanda della Fonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda della Fonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monteverdi Marittimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille sobre og elegante villa ligger tæt på middelalderbyen Monteverdi Marittimo - ja, der er faktisk kun 1400 meter ind til byen, så det er intet problem at spadsere frem og tilbage. I byen er der to spisesteder, af hvilke det ene er ret anerkendt.

Sandra og Gianni indrettede huset i 2009 efter at have istandsat det hele fra kælder til kvist (her er ingen kælder, men alligevel...). De rev ned, byggede op og iklædte det hele en helt ny, lys og klar klædedragt. Værelserne er virkelig fulde af lys, og farverne er holdt i hvid, lyseblå og andre pastelnuancer. Sandra og Gianni bruger engang imellem en anden lille bygning på grunden som sommerhus, men de bruger ikke svømmebassinet, som er reserveret til gæsterne i villaen.

Læs mere om Locanda della Fonte

Her er meget fredeligt, og intet forstyrrer idyllen ved det 10 x 5 meter store solbeskinnede svømmebassin, hvorfra du har en flot udsigt over dalen. Haven er helt indhegnet og det samme gælder svømmebassinet, hvorfor også familier med mindre børn kan finde ro og nyde de afslappende omgivelser. Men huset er ikke egnet for dem, der er afhængige af fjernsyn i hvert rum - det findes ikke her (men der er et satellitfjernsyn i den ene af stuerne). For os andre er det til gengæld et dejligt sted at slappe af i fredfyldte omgivelser.

Villa med 12 sovepladser:
- Villaen er ca. 240 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen er der et stort indgangslokale en suite med opholdsrum med pejs og med spisestuen. Et lille rum kan fungere som læsestue eller fjernsynsstue udover at være gennemgang til to af værelserne. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, dansk kaffemaskine, komfur med ovn samt naturligvis køleskab med fryser. Fra køkkenet har man udgang til den overdækkede terrasse på ca. 45 m². På denne etage findes desuden fire soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser (med badeforhæng) samt endnu et gæstetoilet til fælles brug. I det ene af disse soveværelser er der mulighed for en ekstra seng.
En indvendig trappe fører op til første sal, hvor der findes endnu to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser (med badeforhæng). Det ene af værelserne har udgang til en dejlig stor terrasse på ca. 14 m² med udsigt over bassinet og landskabet, mens der i det andet er mulighed for en ekstra seng.
Tre af soveværelserne - de to værelser på første sal og værelset under terrassen - er desuden udstyret med aircondition.

Bemærk: Når huset udlejes til 8 personer, vil der ikke være adgang til værelserne på første sal.

Skjul teksten
 
 
search map