Agriturismo i Monteverdi Marittimo i Toscana

Borgo il Massera

Borgo Il Massera set fra luften
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt iblandt de frodige bakker, et lille stykke vej fra kysten og de små, skønne byer Castegneto Carducci og Bolgheri, ligger Borgo il Massera i fredfyldte omgivelser. Dette er stedet for dig, som virkelig vil ned i gear og bare nyde tilværelsen og det skønne natur. Fra Borgo Il Massera kan du går op til den middelalderlige Monteverdi Marittimo af en stejl sti op ad skråningen; eller kan du tage bilen mod sandstrande ved Cecina. Ad kystvejen Aurelia kommer du på en overkommelig tid til etruskiske Populonia og Baratti bugten mod syd eller Pisa og Lucca i den nordlige retning. Hvis du vil udforske mere af det etruskiske og middelalderlige Toscana kan du køre inde i landet mod øst og besøge Volterra flotte centrum og San Gimignano berømte tårne.

Skøn pool og god plads til alle

Borgo il Massera består af to gamle landhuse, som er på det seneste blevet renoveret. Det rummer nu fire rustikt indrettede lejligheder. De yngste gæster har det sjovt her, hvor de kan lege på græsplænerne eller i skoven lige ved siden af - ingen bil kommer hertil udover dem som gæsterne selv kommer med. I skoven løber desuden en lille bæk (Il Mássera), som rinder ud i en naturlig pool. Her er vandet nok lidt koldere end i poolen, men du kan tage dig et opfriskende dyp, hvis du har lyst.

Ellers lokker poolen, som er 6X12 meter stort, og har en tilhørende terrasse, hvor du enten kan slikke sol eller holde dig under parasollens skygge med noget godt at læse og en kølig forfriskning.

Læs mere om Borgo il Massera

Gode udflugter mod vandet og oppe i bakkerne

Da her kun er 30 km til de gode sandstrande (fx Marina di Castagneto Carducci), og man samtidig befinder sig i skovene, er Borgo il Massera et godt udgangspunkt for såvel spadsereture som badeferie og udflugter til spændende byer. Den lille by Monteverdi Marittimo ligger ca. 5 km væk, hvor man finder købmand, mens man skal mod Suvereto (ca. 10 km) for at finde et supermarked.

Du bor i komfortable lejligheder

Lejlighederne er rummelige, og har alle adgang til tv, køkken med fire gasblus og ovn, køleskab med frostboks, samt udendørs område med bord og stole. Her er også en vaskemaskine til fælles brug. Her er i alt fire lejligheder, og hvis du rejser sammen med familie eller venner, har du mulighed for at leje dem alle og samtidig få adgang til poolen.

Læs om lejlighederne på Borgo il Massera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map