Agriturismo i Monteverdi Marittimo i Toscana

Borgo il Massera

Pris fra pr. pers.
Borgo Il Massera set fra luften
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt iblandt de frodige bakker, et lille stykke vej fra kysten og de små, skønne byer Castegneto Carducci og Bolgheri, ligger Borgo il Massera i fredfyldte omgivelser. Dette er stedet for dig, som virkelig vil ned i gear og bare nyde tilværelsen. Desuden holder du her ferie på en strategisk beliggenhed, hvorfra du nemt kan udforske nogle af Toscanas mest berømte seværdigheder. Hvad siger du til byer som Pisa, Siena og Firenze? Eller San Gimignano, Volterra og Pienza? Det er bare med at vælge og vrage blandt regionens smukke Middelalderbyer.

Skøn pool og god plads til alle

Borgo il Massera består af et par bygninger, og de gamle landhuse er på det seneste blevet renoveret, og rummer nu fire rustikt indrettede lejligheder, hvoraf den ene ligger i et selvstændigt hus. Også de yngste gæster har det sjovt her, hvor de kan lege på græsplænerne eller i skoven lige ved siden af. I skoven løber desuden en lille bæk, som rinder ud i en naturlig pool. Her er vandet nok lidt koldere end i poolen, men du kan tage dig et opfriskende dyp, hvis du har lyst.

Ellers lokker poolen, som er 6X12 m. og har en tilhørende terrasse, hvor du enten kan slikke sol eller holde dig under parasollens skygge med noget godt at læse og en kølig forfriskning.

Læs mere om Borgo il Massera

Gode udflugter mod vandet og oppe i bakkerne

Da her kun er 30 km til de gode sandstrande (fx Marina di Castagneto Carducci), og man samtidig befinder sig i skovene, er Borgo il Massera et godt udgangspunkt for såvel spadsereture som badeferie og udflugter til spændende byer. Den lille by Monteverdi Marittimo ligger ca. 5 km væk, hvor man finder købmand, mens man skal mod Suvereto (ca. 10 km) for at finde et supermarked.

Du bor i komfortable lejligheder

Lejlighederne er rummelige, og har alle adgang til tv, køkken med fire gasblus og ovn, køleskab med frostboks, samt udendørs område med bord og stole. Her er også en vaskemaskine til fælles brug. Her er i alt fire lejligheder, og hvis du rejser sammen med familie eller venner, har du mulighed for at leje dem alle og samtidig få adgang til poolen.

Lejlighederne på Borgo il Massera

Toværelseslejligheden Uva med 2 + 2 sovepladser

er på ca. 40 m² og består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toillet. Det er muligt at sætte en ekstra seng i soveværelse såvel som i stuen. Huset har privat udeplads med bord og stole.

Toværelseslejligheden Fico med 4 + 1 sovepladser

er på ca. 65 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen finder du en stue med køkken og dobbelt sovesofa, samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal har du et soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og badekar. Det er muligt at sætte en ekstraseng i soveværelset. Huset har en privat udeplads med bord og stole på en stor altan. Lejligheden deler et 40 m² stort rum med stort spisebord og åben pejs med lejligheden Pero, hvilket gør, at to familier, som rejser sammen, med fordel kan leje begge lejligheder sammen.

Toværelselejligheden Pero med 4 + 1 sovepladser

er på ca. 65 m² og ligger i to plan. I stueetagen har du en stue med køkken og dobbelt sovesofa, samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal findes et soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og badekar. Det er muligt at sætte en ekstraseng i soveværelset. Huset har et privat udeareal (altan) med bord og stole. Lejligheden deler et 40 kvm. stort rum med spisebord og åben pejs med lejligheden Fico, hvilket gør, at to familier, der rejser sammen, med fordel kan leje begge lejligheder sammen.

Huset Villa Limone med 6 + 3 sovepladser

er på ca. 80 m² og ligger i to plan. I stueetagen findes opholddstue med køkkenhjørne, to soveværelser af hvilke det ene med dobbeltseng og en "smal" dobbeltseng (140 cm bred) samt et badeværelse med toilet og bruser og et toilet i det enesoveværelse. På første sal - i det lille tårn - er der et soveværelse med "smal" dobbeltseng (140 cm bred) og eget toiletrum samt udgang til balkon. I dette værelse er det muligt at sætte en ekstra seng op. Ligeledes er det muligt at benytte den dobbelt sovesofa som ligger i opholdsstuen. Huset har privat terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

La Casetta nel Bosco

Sinalunga, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map