Agriturismo i Monteverdi Marittimo i Toscana

Borgo il Massera

<p>Borgo Il Massera set fra luften</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt iblandt de frodige bakker, et lille stykke vej fra kysten og de små, skønne byer Castegneto Carducci og Bolgheri, ligger Borgo il Massera i fredfyldte omgivelser. Dette er stedet for dig, som virkelig vil ned i gear og bare nyde tilværelsen og det skønne natur. Fra Borgo Il Massera kan du går op til den middelalderlige Monteverdi Marittimo af en stejl sti op ad skråningen; eller kan du tage bilen mod sandstrande ved Cecina. Ad kystvejen Aurelia kommer du på en overkommelig tid til etruskiske Populonia og Baratti bugten mod syd eller Pisa og Lucca i den nordlige retning. Hvis du vil udforske mere af det etruskiske og middelalderlige Toscana kan du køre inde i landet mod øst og besøge Volterra flotte centrum og San Gimignano berømte tårne.

Skøn pool og god plads til alle

Borgo il Massera består af to gamle landhuse, som er på det seneste blevet renoveret. Det rummer nu fire rustikt indrettede lejligheder. De yngste gæster har det sjovt her, hvor de kan lege på græsplænerne eller i skoven lige ved siden af - ingen bil kommer hertil udover dem som gæsterne selv kommer med. I skoven løber desuden en lille bæk (Il Mássera), som rinder ud i en naturlig pool. Her er vandet nok lidt koldere end i poolen, men du kan tage dig et opfriskende dyp, hvis du har lyst. Ellers lokker poolen, som er 6X12 meter stort, og har en tilhørende terrasse, hvor du enten kan slikke sol eller holde dig under parasollens skygge med noget godt at læse og en kølig forfriskning.

Læs mere om Borgo il Massera

Gode udflugter mod vandet og oppe i bakkerne

Da her kun er 30 km til de gode sandstrande (fx Marina di Castagneto Carducci), og man samtidig befinder sig i skovene, er Borgo il Massera et godt udgangspunkt for såvel spadsereture som badeferie og udflugter til spændende byer. Den lille by Monteverdi Marittimo ligger ca. 5 km væk, hvor man finder købmand, mens man skal mod Suvereto (ca. 10 km) for at finde et supermarked.

Du bor i komfortable lejligheder

Lejlighederne er rummelige, og har alle adgang til tv, køkken med fire gasblus og ovn, køleskab med frostboks, samt udendørs område med bord og stole. Her er også en vaskemaskine til fælles brug. Her er i alt fire lejligheder, og hvis du rejser sammen med familie eller venner, har du mulighed for at leje dem alle og samtidig få adgang til poolen.

Læs om lejlighederne på Borgo il Massera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo il Massera

Læs personlige anmeldelser af Borgo il Massera som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo il Massera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Borgo il Massera

Ægte Toscana

Super lækkert og fredeligt ophold i Toscana. Vidunderlige mindre byer med originale restauranter hvor man kan gå på opdagelse i det toscanaske køkken.
Eneste minus er den lidt forlange transport til et større supermarked.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo il Massera

Smukt sted, dejlig og ren pool som man ikke skal dele med tusind andre.
Dog var huset for lille for os, det var beregnet til 6+3 personer og med store børn var der ike plads nok en teenager vil jo helst ikke ligge i fold-ud-sengen på forældrenes værelse
Der var desværre mange myrer, også i huset, hvilket tog lidt af glæden

Læs mere

Familieferie

Vi havde lejet hele gården, hvilket var helt ideelt.

Da vi ankom blev vi modtaget af den kvindlige ejer af Il Borgo og hendes søn, som kunne tale engelsk.
Vi blev modtaget med hjemmebagt kage til alle 25 så vi følte os meget velkomne.

Ved afrejse kom det par som ejer Il Borgo og det var lidt mere kompliceret da de ikke taler engelsk.

Læs mere

For folk der søger virkelig fred.

Virkelige en fantastisk beliggenhed for folk, der søger virkelig ro i Toscana. Vi har brugt Villa Limone tre personer. Helt identisk med hjemmeside, billederne passer faktisk, præcis hvordan det ser ud der, hus, pool og grunde holdes meget godt, blomstrende roser og nerier. Tilgængeligheden er ikke et problem med gps, kort før er sågar egne skilte. Beliggenhed i en smukt skovklædt dal med udsigt over kirkespir i Monteverdi Marittimo beliggende på bjergets modsat side. Meget venlig velkomst af venlige ejere, vi fik 1a-rent linned og håndklæder fra rengøringen. Soveværelserne har en dobbeltseng med en god madras. Brusekabinen kræver lidt tilvænning, men så okay. Gaskomfur i køkkenet, en udendørs muret grill. I løbet af det 10-dages ophold, var ejere og ansatte dejligt diskrete, den næste kontakt var kun på tidspunktet for afrejsen. Vi har nydt det så meget, at vi har reserveret det til 2016 igen.

Læs mere

Ro og fred og dejlig pool

Vi havde et dejligt ophold. Rigtig fint indrettet hus med god plads og fint udstyret køkken.

Eneste lille minus var badeværelset var noget medtaget af fugt i bruseniche/dør. Men bestemt ikke nok til at trække det positive indtryk ned.

Fin modtagelse af søde værter med god info om lokalområdet osv.

Læs mere

Super afslappende ferie

Vi havde brugt 2 dage på køreturen, med kulturelle og historiske indslag under vejs . Vi lander i denne fantastiske gryde nærmest skåret ind i landskabet, den ro og de smukke omgivelser, med Monte Verdi på toppen af bakken , vi var solgt med det samme . Huset er super fint, værterne søde og hjælpsomme, med dejlige vingårde i nærheden og Mussi med sine specialiteter. Det er helt sikkert et sted der kan anbefales , vi kommer med sikkerhed igen på et tidspunkt.

Læs mere
 
search map