Hotel i Montevarchi i Toscana

Villa Sassolini

 
Villa Sassolini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sassolini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montevarchi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Sassolini ligger i den lille fredelige by Moncioni 529 meter over havet, hvilket gør, at du har et fint kig ud over landskabet. Der er blot et par hundrede indbyggere i selve byen, som ikke har så meget at byde på, men der er ikke mere end 8 km til Cavriglia, hvor du finder barer, madbutikker og restaurant. Du som vælger dette overnatningssted gør det for at slappe af, for at bo godt, spise godt og have et godt udgangspunkt for at opleve denne del af Toscana.

Traditionelt i den toskanske ånd


Villa Sassolini er et velbevaret stenhus, hvor der er lagt stor vægt på at skabe en god og autentisk atmosfære. Smukke naturfarver præger hotellet, og kombineret med mange fine detaljer, gir det et intimt og eksklusivt indtryk. Villaens restaurant serverer traditionelle retter fra regionen, fremstillet med lidt ekstra finesse, og kokkens nytænkning giver et køkken med høj klasse. Du kan bl.a. nyde dine måltider udendørs ved poolen, som bliver ekstra stemningsfuld om aftenen, hvor de levende lys på bordene tændes. Det føles helt særligt at sidde udendørs en varm sommeraften under den bløde fløjlshimmel med de blinkende stjerner.

I forbindelse med swimmingpoolen finder du også hotellets bar, hvor du også kan spise en let frokost. Når, og hvis, du får lyst til at prøve et andet køkken, kan du evt. besøge et af vores andre overnatningssteder, nemlig Fontebussi, som ligger ca. 10 min's kørsel derfra. Eller du kan vælge en restaurant i Cavriglia eller en af provinsens mange hyggelige agriturismi.

Læs mere om Villa Sassolini

Du kan variere dine dage


Den lille oase, som Villa Sassolini i virkeligheden er, har et lille poolområde med både solsenge og parasoller, men også borde og stole, hvor du kan slå dig ned, hvis solen bliver for stærk. Her kan du koble af med en god bog, spille spil og hygge dig. Hotellet har også en lille SPA med badstue, tyrkisk bad og indendørs pool med jacuzzi.

Det er vigtigt at vide, at restauranten er lukket onsdag og søndag. Baren er åben alle dage, på nær søndag aften. Indgang til SPA'en betales på stedet. På forespørgsel kan der arrangeres madlavningskurser, så spørg receptionen om mulighederne. Sidst men ikke mindst vurderer vi, at dette sted egner sig bedst til par, og at bil er nødvendig. Villaens maskot er en lille hund som hedder Smog.

Dejlige værelser med en skøn indretning


Villa Sassolini har kun 12 værelser, hvoraf nogen ligger i andre huse i den lille landsby, - altså et såkaldt "albergo difuso". Alle værelser er indrettet i naurfarver som brun, beige, grå, olivengrøn og hvid, og er uden unødvendige detaljer. Værelsernes møblering og udformning varierer og en del har smukke trægulve, stenvægge, synlige bjælker og trælofter. Værelserne har aircondition, wifi, satellit TV, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map