Montevarchi, Toscana Prada Outlet – Lo Spaccio

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Outlettet ligger i den lille by Montevarchi ca. 31 km væk fra Arezzo og ca. 50 km fra Firenze. I forhold til andre outlets er dette specialiseret i bare ét mærke – Prada.

Så hvis man elsker Prada, men ikke har råd til de dyre priser i butikkerne, er dette stedet at indfinde sig. Stedet anbefaler, at man ankommer før de åbner kl. 9:30, da køerne i løbet af dagen hurtigt kan blive meget lange.

Når man ankommer, får man et nummer og mens man venter på, at det bliver ens tur kan man slappe af i den bar/café der findes på stedet. De anbefaler derudover, at man ikke vælger at shoppe i weekenden og på helligdage, da der er ekstra mange mennesker disse dage.

Outlettet har åbent alle årets dage, men tidspunkter kan variere fra dag til dag, så det er klogt at ringe på forhånd på følgende nummer: +39 055 91 901.

Hvis man ikke har egen bil under sin ferie i Italien, kan man mod betaling, alt efter hvor man opholder sig, blive hentet og kørt hjem. Dette kan aftales ved at ringe på tidligere nævnte nummer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map