Agriturismo i Montevarchi i Toscana

Paradiso di Sotto

 
Paradiso di Sotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Paradiso di Sotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montevarchi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælg Paradiso di Sotto til din næste ferie i Toscana. Du ankommer bedst hertil i bil, men du behøver ikke at køre til alt - du har nemlig en en hyggelig by under 20 minutters gang væk og endnu kortere til de nærmste indkøbsmuligheder.

Enorm frodig have med stor pool

Toscana er ofte omtalt som et ferieparadis, hvor du kan opleve bjerge, bakker, kunst, gode strande og mere til. Montevarchis indbyggere omtaler selv dette område som deres Paradiso, fordi mikroklimaet her er køligt på den varme årstid og behageligt lunt på den kolde. I den store park har Massimiliano og Giorgia installeret en stor pool, da de selv har lidenskab for svømning. Her er 4 lejligheder og to huse, der deles om pool og haven - her kan børnene løbe frit under træerne, mens du solbader.

Besøg storbyerne med offentlig transport

Montevarchi togstation ligger ca. 1,5 km gang fra ejendommen, og derfra kan du nemt komme til Firenze (og undgå problemer med miljøzoner og dyr parkering) og Arezzo. I Montevarchis centrum finder du butikker og restauranter. Nærmeste supermarked ligger langs vejen til togstationen.

Hop i bilen med kamera

De smukke landskaber og middelalderbyer i Chianti vindistrikt ligger en kort køretur væk, og du kan køre op og ned af dale og bakker hele dagen lang mellem Gaiole in Chianti, Colle Val d'Elsa, tårnenes by San Gimignano, Greve in Chianti, m.fl. helt hen til Siena, som ligger under en times kørsel væk.

Rækkehuse med privat terrasse ud til græsplanen

Der udlejes kun to af de fire rækkehuse, der ligger ved indkørslen til ejendomen. Der er også et hus længere op ad bakken, på den anden side af poolen. De to rækkehuse er elegant indrettede og veludstyrede: der er med myggenet for vinduerne, så du få frisk luft ind om aftenen og holde myg ude. Skulle det blive for varmt, kan du tænde for aircondition. Hver bolig er desuden ydstyret med fladskærms-tv og wi-fi, vaskemaskine og opvaskemaskine samt privat overdækket terrasse med havebord og -stole.

Lejlighederne på Paradiso di Sotto

Treværelses rækkehus Michelangelo med 4 sovepladser (stueetage og første sal med terrasse)

Rækkehuset Michelangelo har selvstændig indgang fra haven (indgang nr. 2 når du kommer fra poolen) og er ca. 70 m² stort fordelt på to etager. Stueetagen indeholder opholdsstue med satellitfjernsyn, sofa og et veludstyret køkkenhjørne (med 4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), badeværelse med toilet, bidet og brusekabine samt vaskemaskine. Fra stuen er der udgang til privat terrasse med bord og stole ud mod græsplænen med valnøddetræerne. En trappe fører op til 1. sal, hvor du finder et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning samt et soveværelse med to enkeltsenge.

Treværelses rækkehus Masaccio med 4 sovepladser (stueetage og første sal med terrasse)

Rækkehus Masaccio har selvstændig indgang fra haven (indgang nr. 1 når du kommer fra pool) og er ca. 70 m² stort fordelt på to etager. Stueetagen indeholder opholdsstue med satellitfjernsyn, sofa og et veludstyret køkkenhjørne (med 4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), badeværelse med toilet, bidet og brusekabine samt vaskemaskine. Fra stuen er der udgang til privat terrasse med bord og stole ud mod græsplænen med valnøddetræerne. En trappe fører op til 1. sal, hvor du finder et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning samt et soveværelse med to enkeltsenge.

 
 
search map