Agriturismo i Montevarchi i Toscana

Agriturismo Relais Campiglioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Total afslapning er den stemning der råder på Agriturismo Relais Campiglioni, og det er i grunden ikke så mærkeligt. Omgivelserne er nemlig frodige og fredelige og placeringen er god. Her kan I hvile ud efter en begivenhedsrig dag, enten i haven med en god bog, eller ved poolkanten. Værtsparret er charmerende og der hersker en hyggelig stemning.

Landlig charme og familiær atmosfære

Gården består af hovedbygningen hvor vi finder fire lejligheder, alle med egen indgang og i stueplan samt 6 fine dobbeltværelser af forskellig kategori. Den gamle lade ved siden er istandsat til en privat villa i to plan. I haven finder I et fint poolområde med en stor pool på 18 X 9 meter og en lille pool på 4 x 4 meter (begge to med saltvand), "hottub" og solterrasse hvorfra du har en herlig udsigt over gårdens vinranker og olivenlunde

Læs mere om Agriturismo Relais Campiglioni

Mad og vin er vigtigt!

På ens ferie er det vigtigt at spise og drikke godt, og Toscana er en region der er kendt for sine delikatesser. Gården har ingen restaurant min i nærheden, ca. 5 minutters kørsel med bil, ligger der en der holder traditionerne i hævd og køkkenet serverer lokale og klassiske regionale retter. Da du bor kun 8 kilometer fra Montevarchi har du flere hyggelige restauranter at vælge imellem her. Gården afholder derimod gerne vinsmagninger på den lokale Chianti og kan også arrangere vinture og madlavningskurser. Du kan desuden købe både vin og olivenolie med dig hjem.

Shopping og andre seværdigheder

Du befinder dig syd for Firenze, hvilket betyder at du ikke bare har et godt udgangspunkt for at besøge steder som Firenze, Siena, Greve in Chianti osv. men du er også tæt på et af Toscanas shoppingmalls, Prada Outlet. Og selv om Montevarchi ikke er en kæmpestor by findes der her foskellige butikker såsom apotek, supermarkeder, pasticceria, post, barer og forskellige spisesteder. Også rundt om dig i de små byer så som Mercatale Baldarno, Levane, og Bucine kan du finde flere restauranter.

Charmerende lejligheder og værelser i rustik stil

Både lejlighederne og værelserne har stengulv go synlige træbjælker, hvilket sætter sit særpræg og den øvrige indretning er i træ og jern som er typisk for Toscana.

Faciliteterne i lejlighederne er: Aircondition, Led-Tv, hårtørrer, køkkenhjørne med bla. kaffemaskine, køleskab og diverse service. I værelserne har du: aircondition, Led-Tv, hårtørrer, sikkerhedsboks, myggenæt og minibar.

Godt at vide

Indimellem afholdes der events på gården ca. 150 meter fra ferieboligerne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map