Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montevarchis historiske centrum er ikke stort, men hyggeligt er det, og hvor er det befriende at møde italienere overalt, ikke kun turister. Det er ellers ikke, fordi du er langt fra mange af de kendte byer. Således er afstanden til Gaiole in Chianti 20 km, til Arezzo 30 km og til Firenze 70 km, og da der er togstation i Montevarchi kommer du let omkring på en behagelig og ustresset måde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De lokale indkøbsmuligheder

Montevarchi byder selvfølgelig på alle de butikker, du har brug for til de daglige indkøb, og hvis du søger det helt store udvalg, så ligger Ipercoop, Toscanas svar på Bilka, lidt uden for byen.

Ikke kun mad og drikke

Får du lyst til at hjembringe andre minder fra Toscana end god olivenolie, vin og pålægsprodukter - for slet ikke at tale om minderne - så ligger en af Italiens største og mest eksklusive outlets, The Mall, kun 25 km mod nord.

Læs mere om Montevarchi

Prada Outlet – Lo Spaccio


Outlettet ligger i den lille by Montevarchi ca. 31 km væk fra Arezzo og ca. 100 km fra Firenze. I forhold til andre outlets er dette specialiseret i bare ét mærke – Prada. Så hvis man elsker Prada, men ikke har råd til de dyre priser i butikkerne, er dette stedet at indfinde sig.

Så hvis man elsker Prada, men ikke har råd til de dyre priser i butikkerne, er dette stedet at indfinde sig. Stedet anbefaler, at man ankommer før de åbner kl. 9:30, da køerne i løbet af dagen hurtigt kan blive meget lange.

Når man ankommer, får man et nummer og mens man venter på, at det bliver ens tur kan man slappe af i den bar/café der findes på stedet. De anbefaler derudover, at man ikke vælger at shoppe i weekenden og på helligdage, da der er ekstra mange mennesker disse dage.

Outlettet har åbent alle årets dage, men tidspunkter kan variere fra dag til dag, så det er klogt at ringe på forhånd på følgende nummer: +39 055 91 901.

Hvis man ikke har egen bil under sin ferie i Italien, kan man mod betaling, alt efter hvor man opholder sig, blive hentet og kørt hjem. Dette kan aftales ved at ringe på tidligere nævnte nummer.

Skjul teksten
 
 
search map