Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Le Rondini Blu

Terrasse til lejlighederne Uva og Focolare Terrasse til lejligheden Margherite Terrasse til lejlighederne Uva og Focolare Lejlighed Uva Lejlighed Margherite Lejlighed Focolare
 
Le Rondini Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Rondini Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montespertoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det toscanske landskab er smukt, det ved alle, men nogle steder er det smukkere end andre. Omkring Montespertoli er det - efter vores beskedne mening - noget af det mest imponerende og betagende, som Toscana kan byde på.

Midt i Toscana med skønt landskab til alle sider

Mellem Montespertoli og San Casciano in Val di Pesa (med de mange kendte vingårde) ligger Le Rondini Blu, så her får du en prægtig panoramisk oplevelse, hver gang du kører en tur. Dertil kan du lægge, at beliggenheden er ideel for at besøge mange af Toscanas mest spændende byer: 25 km til Firenze, 25 km til San Gimignano, 50 km til Siena....

Læs mere om Le Rondini Blu

Bo sammen med de lokale

På Le Rondini Blu bor Stefano og hans hustru med deres store børn på første etage, mens der i stueetagen er indrettet tre komfortable lejligheder til udlejning. Ud over Stefano og hans familie bor også hans bror her med sin familie, dog i et selvstændigt hus.

Livet i det fri

Alle lejlighederne har bord og stole samt grill foran døren, så du kan spise (og drikke) i det fri. I haven finder du desuden en 15 x 7½ meter stor pool med tilhørende solsenge og parasoller.

Lejlighederne på Le Rondini Blu

Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (ca. 45 m²)

Lejligheden består af rummelig opholdsrum på 23 m² med dobbeltsovesofa (til børn på maks. 12 år) samt køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, stort køleskab, elkande og dansk kaffemaskine. Der er endvidere soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Du har privat terrasse/have med bord og stole foran døren.

Toværelseslejlighed Focolare med 2/4 sovepladser (ca. 50 m²)

Lejligheden består af rummelig opholdsrum på 24 m² med dobbeltsovesofa (til børn på maks. 12 år), et flot ildsted på hele 3 meter samt køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, stort køleskab, elkande og dansk kaffemaskine. Der er endvidere soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Du har privat terrasse/have med bord og stole foran døren.

Treværelseslejlighed Margherite med 4/6 sovepladser (ca. 100 m²)

Lejligheden består af spisesal med plads op - med god vilje - til 15 siddepladser, opholdsstue med dobbeltsovesofa (til børn på maks. 12 år) og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn, stort køleskab, elkande og dansk kaffemaskine. Der er endvidere to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser, af hvilke det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad med vandmassage. Du har privat have med bord og stole foran døren.

Skjul teksten
 
 
search map