Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Lejligheden Gerani Lejligheden Gerani Le Fonti a San Giorgio og nærliggende Locanda di San Giorgio set fra luften Lejligheden Roseto Lejligheden Piscina Lejligheden Gelsomino Lejligheden Bouganville Lejligheden Siepe Lejligheden Gerani Lejligheden Piscina Den nærliggende restaurant
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger midt i det mest betagende toscanske landskab i det eftertragtede område mellem Siena, Pisa og Firenze. Vinstokkene står tæt og der er hundredevis af rækker på de grønne bakker, hvis nærmeste naboer er de dejlige olivenlunde. Her på stedet har du alt hvad du behøver til en dejlig ferie, en venlig modtagelse, god mad, gode vine og dejligt rolige omgivelser. Jeg er overbvevist om, at dette er et sted du med stor sandsynlighed kommer til at vende tilbage til. Du kan vælge mellem at bo i lejlighed, hvor du selv kan lave mad, eller i værelser hvor morgenmad eller halvpension er inkluderet.

Der er egenproduktion på gården

Du befinder dig i Chianti's vindistrikt, som er verdensberømt for sin vinproduktion, og selv her på Le Fonti a San Giorgio, producerer de deres egen vin, olivenolie, grappa og forskellige marmelader, noget de anvender i køkkenet, når det er tid til et af dagens måltider, og de har naturligvis også egne grøntsager. Så vælger du at hoppe over madlavningen en aften, så besøg restauranten, hvor du ikke bare kan nyde maden, men også spise under åben himmel, når vejret er til det.

På gården er der en afdeling som kaldes La Locanda, og det er her du finder receptionen, restauranten, de fælles opholdsrum og hoteldelen. Bortset fra det, er der også syv lejligheder (to toværelses og fem treværelses) i en bygning tæt på hovedhuset. De lejes ud på ugebasis, og er også med i vores program. Hvis du vil købe vin og olie, behøver du ikke gå så langt og øvrige madindkøb kan du foretage i den lille by Montespertoli, som ligger ca. et kvarters kørsel fra stedet.

Læs mere om Le Fonti a San Giorgio

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Le Fonti a San Giorgio har en fantastisk beliggenhed. Ud over at du befinder dig i et vidunderligt vinområde, har du også flere af regionens største seværdigheder på tæt på, at de kan nås på en dagsudflugt. Hvad med en tur i de brostensbelagte gader i Volterra og San Gimignano, hvor du kan nyde de fantastiske udsigter. Du kan også spadsere i gaderne i Firenze og Siena, hvor historiens vingeslag høres på hvert gadehjørne. Selv det skæve tårn i Pisa og Toscanas strande kan nås på 1½ time. Eller hvad med outlet-butikker som Prada og Gucci, som ligger en times kørsel fra stedet ? Vælger du at bo på denne går, har du et kæmpe udvalg af seværdigheder i nærområdet.

Hvis du er interesseret i vin, er der et hav af muligheder i nærheden, og flere dejlige gårde, som du kan besøge. Men du behøver ikke tage langt for at smage på gode vine, for Le Fonti a San Giorgio tilbyder også guidede ture med vinsmagning på forespørgsel, og du kan naturligvis købe gårdens produkter med hjem.

Hop i poolen

Nogen dage vil du måske foretrække at blive hjemme og slappe af. I haven uden for lejlighederne er der en pool på 12 x 6 meter, hvorfra du har en fin udsigt over landskabet. Det er et værdsat opholdssted både for store og små. Endnu en ting som er højt værdsat er muligheden for at vaske, og der er vaskemaskine og tørretumbler til fælles brug. Hvis børnene mod forventning skulle få lyst til at tilbringe tiden "oven vande", kan de hygge sig på den lille legeplads.
Hvis du har valgt at bo på et hotelværelse, er der også en pool på 14 x 7 meter. Den ligger i haven neden for bygningen, og her er der også dusch og køleskab, hvor du kan opbevare dine drikkevarer.

Lav selv mad eller få morgenmaden serveret

Du kan vælge at bo i en af gårdens lejligheder. De er forholdsvis rummelige, og er rustikt indrettet med enkle antikke møbler. Køkkenfaciliteterne er spartanske med ældre komfur og et lille køleskab, men så kan du i stedet glæde dig over, at der er mulighed for at grille ca. 300 meter væk, men du kan naturligvis fremstille lettere måltider.

Kortere og/eller mere komfortable ophold

Hvis I er to på tur og gerne vil have et par nætters ophold her på gården, kan I også vælge at bo i dens hoteldel, som ligger sammen med restauranten. Her er der separat pool og endnu flottere udsigt. Se på la Locanda di San Giorgio.

Læs om lejlighederne på Le Fonti a San Giorgio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Fonti a San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af Le Fonti a San Giorgio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Fonti a San Giorgio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Fonti a San Giorgio

Alt hvad du skal bruge samlet på ét sted.

Vi boede i en af lejlighederne på stedet som var udstyret med alt hvad et køkken skal have, vi fik tilmed en større lejlighed end vi havde bestilt da der ikke var så mange bookinger de dage vi var dér. Personalet var fuldstændig fantastisk og vi fik en flot rundvisning og vinsmagning én af dagene som var helt i top. Den eneste årsag til vi ikke giver den sidste stjerne er at maden på restauranten hvor vi spiste én af dagene ikke var helt efter vores smag, retterne var for salte og lige til den kedelige side. Men udsigten og stemningen på restauranten var vidunderlig og selve stedet med de to smukke swimmingpools og den dejlige ro var lige hvad vi havde brug for - og vi nød selv at kunne lave mad i vores dejlige køkken og havde den bedste start på vores ferie på le Fonti a San Giorgio.

Læs mere

Hyggelig italiensk charme

Autentisk, hyggelig og uformel atmosfære. Super pool, som var til stor glæde for både børn og voksne (som kan svømme), fantastisk udsigt over bjergene, dejlig lejlighed og gode muligheder for at sidde ude og nyde haven, chikaderne og varmen.
Der var pizza-aften - kan anbefales, hvis man elsker pizza. Er man interesseret, viser de gerne rundt i vinkælderen, hvor de fremstiller deres egen vin og fortæller også gerne om stedets oliven produktion.

Læs mere

Familie Kuleschir fra Potsdam, Tyskland i Le Fonti a San Girgio i juni 2013

Vi tilbragte en uge i den samme lejlighed nr. 7 som 13 år siden.Vi var ovenud tilfredse. Vi syntes det var meget dejligt, at det var muligt at gøre brug af begge pools. Den øverste pool er dog lidt pænere med sin fantastisk panoramaudsigt over bakkerne i Toscana. Vores lille ønske om at få en brødrister blev opfyldt. Hvis det er så varmt som det var under vores ophold, kan man ønske at det nederste område ved poolen måske havde en solskærm som top. Eller 1-2 træer til at give skygge i middagssolen. Hotellet ovenfor er blevet fantastisk - tillykke.
Kun godt om værtinderne, Christina og Sabrina.
Lidt ekstra tip : i nr 7 trænger køleskabet til et par udluftningshuller i toppen eller bag i bordpladen. Det er meget varmt ovenfor og undertiden smelter det derfra. Ville spare en masse strøm.

Venlig hilsen fra Potsdam af Irene og Michael Kuleschir

Læs mere

Bedømmelse af Le Fonti a San Giorgio

Hej In-Italia! [...]. Det var helt viunderligt, som forventet. Vi var mere end tilfredse. Både service i byen og servicen fra Paola Celesti var eksemplarisk. Vi siger tak til alle! Familie Ulrich Witzlinger

Læs mere

Ove, Christer, Ann-britt og Ingegerd fra Göteborg i Sverige boede på Le Fonti a San Giorgio i Montespertoli fra den 19. til den 26. maj 2012.

Man bør vel ikke fortælle om, hvor godt dette sted er, fordi så vil alle vel derned. Dette er et fantastisk sted, god indkvartering god restaurant fantastisk personale, der virkelig vil det godt. Placering er fremragende til dagsture, da det er tæt på mange seværdige kulturelle steder (bringe en GPS det er nemmere). Vi vil gerne vende tilbage til bella Christina og resten af personalet.

Læs mere

Merete og rejsefællerne fra Hvidovre boede på Le Fonti a San Giorgio i Montespertoli fra d. 3. til d. 10. september 2011.

Turen er gået meget fint – Le Fonti a San Giorgio er et rigtig fint sted at bo, hvis man gerne vil være i fred og ro – man skal bare være klar over, at vejen dertil er på det første stykke smal, meget bugtet og med store både stigninger og fald – og de sidste knap 2000 m er på en meget bumlet grusvej. Men bortset fra det er det et super sted, gode lejligheder med fin indretning, hvor der er, hvad der skal være, gode udenoms muligheder og fin service fra de ansatte. Vi var meget tilfredse og kan godt anbefale det til voksne – familier med børn vil nok føle, at der er for lidt at lave og for langt til det, man gerne vil se.

Det ville være fint, hvis I i beskrivelsen anførte, at der er et udmærket supermarked i Montespertoli – og at jeres i øvrigt grundige kørselsvejledning skal tages helt bogstavelig, mange GPS` er anviser en anden vej de sidste 5 km, hvor man ender på den rigtige vej, men i den forkerte ende og bliver bremset af en gitterlåge. Og den gale vej er om muligt endnu mere elendig end den rigtige :- )

Læs mere
 
search map