Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Lejligheden Gerani Lejligheden Gerani Le Fonti a San Giorgio og nærliggende Locanda di San Giorgio set fra luften Lejligheden Roseto Lejligheden Piscina Lejligheden Gelsomino Lejligheden Bouganville Lejligheden Siepe Lejligheden Gerani Lejligheden Piscina Den nærliggende restaurant
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger midt i det mest betagende toscanske landskab i det eftertragtede område mellem Siena, Pisa og Firenze. Vinstokkene står tæt og der er hundredevis af rækker på de grønne bakker, hvis nærmeste naboer er de dejlige olivenlunde. Her på stedet har du alt hvad du behøver til en dejlig ferie, en venlig modtagelse, god mad, gode vine og dejligt rolige omgivelser. Jeg er overbvevist om, at dette er et sted du med stor sandsynlighed kommer til at vende tilbage til. Du kan vælge mellem at bo i lejlighed, hvor du selv kan lave mad, eller i værelser hvor morgenmad eller halvpension er inkluderet.

Der er egenproduktion på gården

Du befinder dig i Chianti's vindistrikt, som er verdensberømt for sin vinproduktion, og selv her på Le Fonti a San Giorgio, producerer de deres egen vin, olivenolie, grappa og forskellige marmelader, noget de anvender i køkkenet, når det er tid til et af dagens måltider, og de har naturligvis også egne grøntsager. Så vælger du at hoppe over madlavningen en aften, så besøg restauranten, hvor du ikke bare kan nyde maden, men også spise under åben himmel, når vejret er til det.

På gården er der en afdeling som kaldes La Locanda, og det er her du finder receptionen, restauranten, de fælles opholdsrum og hoteldelen. Bortset fra det, er der også syv lejligheder (to toværelses og fem treværelses) i en bygning tæt på hovedhuset. De lejes ud på ugebasis, og er også med i vores program. Hvis du vil købe vin og olie, behøver du ikke gå så langt og øvrige madindkøb kan du foretage i den lille by Montespertoli, som ligger ca. et kvarters kørsel fra stedet.

Læs mere om Le Fonti a San Giorgio

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Le Fonti a San Giorgio har en fantastisk beliggenhed. Ud over at du befinder dig i et vidunderligt vinområde, har du også flere af regionens største seværdigheder på tæt på, at de kan nås på en dagsudflugt. Hvad med en tur i de brostensbelagte gader i Volterra og San Gimignano, hvor du kan nyde de fantastiske udsigter. Du kan også spadsere i gaderne i Firenze og Siena, hvor historiens vingeslag høres på hvert gadehjørne. Selv det skæve tårn i Pisa og Toscanas strande kan nås på 1½ time. Eller hvad med outlet-butikker som Prada og Gucci, som ligger en times kørsel fra stedet ? Vælger du at bo på denne går, har du et kæmpe udvalg af seværdigheder i nærområdet.

Hvis du er interesseret i vin, er der et hav af muligheder i nærheden, og flere dejlige gårde, som du kan besøge. Men du behøver ikke tage langt for at smage på gode vine, for Le Fonti a San Giorgio tilbyder også guidede ture med vinsmagning på forespørgsel, og du kan naturligvis købe gårdens produkter med hjem.

Hop i poolen

Nogen dage vil du måske foretrække at blive hjemme og slappe af. I haven uden for lejlighederne er der en pool på 12 x 6 meter, hvorfra du har en fin udsigt over landskabet. Det er et værdsat opholdssted både for store og små. Endnu en ting som er højt værdsat er muligheden for at vaske, og der er vaskemaskine og tørretumbler til fælles brug. Hvis børnene mod forventning skulle få lyst til at tilbringe tiden "oven vande", kan de hygge sig på den lille legeplads.
Hvis du har valgt at bo på et hotelværelse, er der også en pool på 14 x 7 meter. Den ligger i haven neden for bygningen, og her er der også dusch og køleskab, hvor du kan opbevare dine drikkevarer.

Lav selv mad eller få morgenmaden serveret

Du kan vælge at bo i en af gårdens lejligheder. De er forholdsvis rummelige, og er rustikt indrettet med enkle antikke møbler. Køkkenfaciliteterne er spartanske med ældre komfur og et lille køleskab, men så kan du i stedet glæde dig over, at der er mulighed for at grille ca. 300 meter væk, men du kan naturligvis fremstille lettere måltider.

Kortere og/eller mere komfortable ophold

Hvis I er to på tur og gerne vil have et par nætters ophold her på gården, kan I også vælge at bo i dens hoteldel, som ligger sammen med restauranten. Her er der separat pool og endnu flottere udsigt. Se på la Locanda di San Giorgio.

Læs om lejlighederne på Le Fonti a San Giorgio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map