Hotel i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger midt i det mest betagende toscanske landskab i det eftertragtede område mellem Siena, Pisa og Firenze. Det er her, at du finder de udsigter, som du kender fra postkort og lækre billedbøger: Selv for Toscana er landskabet usædvanlig smukt omkring Montespertoli.

Egenproduktion på gården

Her laves flere vine, olivenolie, grappa samt diverse marmelader. Dette kan du naturligvis alt sammen købe "ved stalddøren" til meget fornuftige priser, og i en tid, hvor vi ofte får mad og drikkevarer fløjet ind fra den anden ende af verden, og det en særlig fornøjelse at spise og drikke produkter fra det sted, man bor. Det er miljørigtigt, og så smager det på en eller anden måde bare bedre.

Bo på vingården

Selvom landbrugsproduktionen stadig er den primære aktivitet på Le Fonti a San Giorgio, så har de også indrettet syv lejligheder af forskellig størrelse til udlejning. Lejlighederne er ganske rummelige og rustikt indrettede med enkelte antikke møbler her og der. Køkkenfaciliteterne er generelt ret simple med ældre komfurer og små køleskabe, men så må du til gengæld glæde dig over mulighederne for at grille eller at spise på gårdens restaurant, der ligger ca. 300 meter væk.

Kortere og/eller mere komfortable ophold

Hvis I er to på tur og gerne vil have et par nætters ophold her på gården, kan I også vælge at bo i dens hoteldel, som ligger sammen med restauranten. Her er der separat pool og endnu flottere udsigt. Se på la Locanda di San Giorgio.

Læs mere om La Locanda di San Giorgio

Velkomstvin af egen produktion

I haven foran lejlighederne er der en 12 x 6 meter stor pool med dejlig udsigt over landskabet samt en stor overdækket terrasse med langbord og bænke til fælles brug. Her findes også en vaskemaskine og en tumbler til fælles brug. Det er naturligvis muligt at smage og købe gårdens produkter, og en forsmag på dem får I allerede ved ankomsten i form af en flaske "velkomstvin".

Klassisk indretning og charme

Såvel værelser som de fælles lokaler er klassisk og sobert indrettet. Foran bygningen ligger det 14 x 7 meter store svømmebassin med liggestole, parasoller, toilet og endda et køleskab, så du kan holde drikkevarerne forsvarligt kolde på varme dage. Værelserne har alle aircondition, privat badeværelse med brusekabine og toilet samt fjernsyn.

).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Poderi Arcangelo

San Gimignano, Toscana

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map