Hotel i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger midt i det mest maleriske toscanske landskab i det eftertragtede område mellem Firenze, Pisa og Siena. Det er her, at du finder de udsigter, som du kender fra postkort og lækre billedbøger: Selv for Toscana er landskabet usædvanlig smukt omkring Montespertoli.

Egenproduktion på gården

Her laves flere vine, olivenolie, grappa samt diverse marmelader. Dette kan du naturligvis alt sammen købe "ved stalddøren" til meget fornuftige priser, og i en tid, hvor vi ofte får mad og drikkevarer fløjet ind fra den anden ende af verden, og det en særlig fornøjelse at spise og drikke produkter fra det sted, man bor. Det er miljørigtigt, og så smager det på en eller anden måde bare bedre.

Bo på vingården

Selvom landbrugsproduktionen stadig er den primære aktivitet på Le Fonti a San Giorgio, så har de også indrettet et lille locanda med en fin restaurant, en række gode hotelværelser og syv lejligheder af forskellig størrelse til udlejning.

Læs mere om La Locanda di San Giorgio

Velkomstvin af egen produktion

I haven foran lejlighederne er der en 12 x 6 meter stor pool med dejlig udsigt over landskabet samt en stor overdækket terrasse med langbord og bænke til fælles brug. Her findes også en vaskemaskine og en tumbler til fælles brug. Det er naturligvis muligt at smage og købe gårdens produkter, og en forsmag på dem får I allerede ved ankomsten i form af en flaske "velkomstvin".

Klassisk indretning og charme

Såvel værelser som de fælles lokaler er klassisk og sobert indrettet. Du finder solterrasse og en god pool i haven neden for bygningen, og her er der også dusch og køleskab, hvor du kan opbevare dine drikkevarer. Værelserne har alle aircondition, privat badeværelse med brusekabine og toilet samt fjernsyn. Du kan også vælge at bo i et af stedets lejligheder, som er ganske rummelige og rustikt indrettede med enkelte antikke møbler her og der. Køkkenfaciliteterne er generelt ret simple med ældre komfurer og små køleskabe, men så må du til gengæld glæde dig over mulighed for spise på gårdens restaurant, som ligger på selve La Locanda di San Giorgio.

Læs om værelserne på La Locanda di San Giorgio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Locanda di San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af La Locanda di San Giorgio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Locanda di San Giorgio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra La Locanda di San Giorgio

Fantastisk

Det var et fantastisk sted, roligt, rent og pænt. God mad og sympatisk personale. Her vil jeg gerne komme på besøg igen. .

Læs mere

Vidunderligt sted, højeste karakter til alt.

I er så gode. Tak for den gode service og tak for at I tog jer af mig det jeg tog fejl og ikke kunne finde stedet. Dette har jeg nu som en god historie.
Højeste karakter fra mig til In-Italias medarbejder, jeres hjemmeside er god service. Jeg kommer til at anbefale jer varmt.

Læs mere

Et hyggeligt og imødekommende sted.

En smukt beliggende bolig med vidunderlig udsigt. Vi oplevede for første gang Morbær der voksede i haven. Maden var typisk Italiensk hvilket vi satte stor pris på. Vi kan varmt anbefale dette sted.

Læs mere

Bedømmelse af La Locanda di San Giorgio

Følte os meget velkomment. Roligt og smukt. En rigtig perle. Kommer gerne tilbage.

Læs mere

Høje forventninger der ikke blev indfriet.

Da vi ankom var der et stort selskab med gæster og meget aktivitet, de havde haft bryllup dagen forinden.
Da selskabet var afrejst var vi de eneste gæster på hele La Locanda. Der var en person i køkkenet som lavede mad til os og når vi havde spist tog hun også derfra, meget mærkeligt. Vi var derefter helt alene på hotellet indtil de ankom og lavede morgenmad til os. Således fortsatte det under hele vores ophold, personalet dukkede op i forbindelse med måltiderne og forsvandt igen. Også anden nat var vi helt alene, uden andre gæster eller personale. Man kunne endda ikke få en kop kaffe mellem måltiderne.
Angående værelset, pool og omgivelser, var vi tilfredse.
Vi havde halvpension, da La Locanda ligger et stykke fra byer og restauranter. Desværre var maden det ringeste som vi fik på vores uge i Toscana.

Læs mere

Fantastisk!

Vi er lige kommet hjem fra 2 dage på denne dejlige vingård. Vi er meget tilfredse med alt. Fødevarer, mad, vin og omgivelserne er vidunderlige. Vi vender tilbage!

Læs mere
 
search map