Hotel i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger midt i det mest maleriske toscanske landskab i det eftertragtede område mellem Firenze, Pisa og Siena. Det er her, at du finder de udsigter, som du kender fra postkort og lækre billedbøger: Selv for Toscana er landskabet usædvanlig smukt omkring Montespertoli.

Egenproduktion på gården

Her laves flere vine, olivenolie, grappa samt diverse marmelader. Dette kan du naturligvis alt sammen købe "ved stalddøren" til meget fornuftige priser, og i en tid, hvor vi ofte får mad og drikkevarer fløjet ind fra den anden ende af verden, og det en særlig fornøjelse at spise og drikke produkter fra det sted, man bor. Det er miljørigtigt, og så smager det på en eller anden måde bare bedre.

Bo på vingården

Selvom landbrugsproduktionen stadig er den primære aktivitet på Le Fonti a San Giorgio, så har de også indrettet et lille locanda med en fin restaurant, en række gode hotelværelser og syv lejligheder af forskellig størrelse til udlejning.

Læs mere om La Locanda di San Giorgio

Velkomstvin af egen produktion

I haven foran lejlighederne er der en 12 x 6 meter stor pool med dejlig udsigt over landskabet samt en stor overdækket terrasse med langbord og bænke til fælles brug. Her findes også en vaskemaskine og en tumbler til fælles brug. Det er naturligvis muligt at smage og købe gårdens produkter, og en forsmag på dem får I allerede ved ankomsten i form af en flaske "velkomstvin".

Klassisk indretning og charme

Såvel værelser som de fælles lokaler er klassisk og sobert indrettet. Du finder solterrasse og en god pool i haven neden for bygningen, og her er der også dusch og køleskab, hvor du kan opbevare dine drikkevarer. Værelserne har alle aircondition, privat badeværelse med brusekabine og toilet samt fjernsyn.

Du kan også vælge at bo i et af stedets lejligheder, som er ganske rummelige og rustikt indrettede med enkelte antikke møbler her og der. Køkkenfaciliteterne er generelt ret simple med ældre komfurer og små køleskabe, men så må du til gengæld glæde dig over mulighed for spise på gårdens restaurant, som ligger på selve La Locanda di San Giorgio.

Læs om værelserne på La Locanda di San Giorgio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map