Anmeldelser af Il Poggetto

 
Il Poggetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Poggetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montespertoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Poggetto

Læs personlige anmeldelser af Il Poggetto som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Poggetto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kim og familie fra Horsens boede på Il Poggetto i Montespertoli fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Vi kom hjem i lørdags efter 14 dage i Il Pogetto. Vi har været yderst tilfredse med lejligheden (Pergola), omgivelserne (have, pool m.m.). Alt var yderst pænt og velholdt, og der blev brugt tid på hele tiden at holde det i top stand. Også fint at man fik rene håndklæder og sengelinned efter en uge.

Absolut værd at anbefale – vi kunne sagtens finde på at tage derned igen på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map