Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Il Poggetto

 
Il Poggetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Poggetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montespertoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Poggetto ligger på en bakke midt i noget af det smukkeste af det i forvejen smukke toscanske landskab.

Her er virkelig 360 graders udsigt over bakker, dale, olivenlunde, vinmarker og alt det andet, du forbinder med Toscana. Gården er en del af det lille middelaldersamfund, som fra det 12. århundrede opstod omkring den nærliggende borg Montegufoni. I dag bor ejerne her i deres maleriske hus, som er omgivet af en stor, yderst velplejet have.

Læs mere om Il Poggetto

På grunden finder vi også nogle andre bygninger, som rummer de fire lejligheder, der udlejes på ugebasis samt naturligvis også et svømmebassin. Alle lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Il Poggetto

Toværelseslejligheden Gelsomino med 2 sovepladser

er ca. 30 m² stor og består af stue med køkkenhjørne (2 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab) og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse foran indgangsdøren. Lejligheden er nabo til treværelseslejligheden Pergola.

Treværelseslejligheden Pergola med 4 sovepladser

er ca. 50 m² stor og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab) og fjernsyn, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse foran indgangsdøren. Lejligheden er nabo til etværelseslejligheden Gelsomino.

Toværelseslejligheden La Loggia med 4 sovepladser

er med sine ca. 75 m² særdeles rummelig af en toværelseslejlighed at være. Den består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab), pejs, sovesofa til to personer og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en 25 m² stor privat, overdækket terrasse foran indgangsdøren.

Treværelseslejligheden Cipressaia med 5 sovepladser

er i grunden et selvstændigt lille hus, som består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab), fjernsyn samt en godt afskærmet stor hems med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en privat, overdækket terrasse foran indgangsdøren.

Skjul teksten
 
 
search map