Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscana, i trekanten mellem Firenze, Pisa og Siena, ligger vingården Fattoria Poggio Capponi i det underskønne landskab, der bl.a. har inspireret brødrene Taviani til filmen "La Notte di San Lorenzo", som er optaget i dette område.

Vin og olivenolie produktion

Gårdens historie går tilbage til slutningen af 1400-tallet, i dag er det ganske vist ikke længere familien Capponi, men en anden adelsfamilie, Rousseau Colzi, der residerer her. Det var også denne familie, der for alvor udvidede landbrugsproduktionen her i 1930'erne. De laver flere forskellige typer vin, fremstiller olivenolie, og de dyrker også korn og solsikker på deres 500 hektar land. I de sidste år har familien udvidet aktiviteten til også at omfatte udlejning af en række lejligheder, der enten ligger på selve gården eller på den nærliggende gård Podere Masso (300 meter fra gården). Lejlighederne på selve gården har private terrasser lige uden for døren, mens lejlighederne på Podere Masso har adgang til borde og stole i haven på den anden side af vejen (på vejen må der forventes at passere lidt biler i ny og næ).

Prøv gårdens egen vin

Ved gården er der en dejligt stor pool, og i den nærliggende landsby findes både restaurant og pizzeria. Det er naturligvis muligt at købe et par af de årlige 220.000 flasker vin direkte fra kælderdøren, og fra tid til anden arrangeres der også prøvesmagninger på gården. Som en kuriositet kan nævnes, at familien også har en samling af veteranbiler, som gæsterne kan gå og se på

Lejlighederne på Fattoria Poggio Capponi

Toværelseslejligheden Diomira (1. sal)

er på 45 m² og ligger på på første sal på Podere Masso, ca. 300 meter fra gården. Lejligheden består af køkken/alrum, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Treværelseslejligheden Casa Ausilia (stue)

er på 60 m² og ligger i stueetagen på Podere Masso, ca. 300 meter fra gården. Her findes køkken/alrum med ovn, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Treværelseslejligheden Casa Regina (1. sal)

er på 80 m² og ligger i på første sal på Podere Masso, ca. 300 meter fra gården. Lejligheden består af stue med pejs, køkken med ovn og opvaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Treværelseslejligheden La Spiga (stue & 1. sal)

er på 56 m² og ligger i to plan med indgang i stueetagen på selve gården. Her er køkken/alrum, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden råder endvidere over aircondition, som kan benyttes mod betaling af tillæg.

Fireværelseslejligheden I Pini (1. sal)

er på 105 m² og ligger på første sal på selve gården. Her er to soveværelser med hver to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/alrum og to badeværelser, hvoraf det ene er med karbad. Til lejligheden hører egen have. Lejligheden råder endvidere over aircondition, som kan benyttes mod betaling af tillæg.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map