Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscana, i trekanten mellem Firenze, Pisa og Siena, ligger vingården Fattoria Poggio Capponi i det underskønne landskab, der bl.a. har inspireret brødrene Taviani til filmen "La Notte di San Lorenzo", som er optaget i dette område.

Vin og olivenolie produktion

Gårdens historie går tilbage til slutningen af 1400-tallet, i dag er det ganske vist ikke længere familien Capponi, men en anden adelsfamilie, Rousseau Colzi, der residerer her. Det var også denne familie, der for alvor udvidede landbrugsproduktionen her i 1930'erne. De laver flere forskellige typer vin, fremstiller olivenolie, og de dyrker også korn og solsikker på deres 500 hektar land.

I de sidste år har familien udvidet aktiviteten til også at omfatte udlejning af en række lejligheder, der enten ligger på selve gården eller på den nærliggende gård Podere Masso (300 meter fra gården). De andre lejligheder ligger i Borghetto, omkring 600 meter væk.. Lejlighederne på selve gården har private terrasser lige uden for døren, mens lejlighederne på Podere Masso og Borghetto har adgang til borde og stole i haven på den anden side af vejen (på vejen må der forventes at passere lidt biler i ny og næ).

Læs mere om Fattoria Poggio Capponi

Prøv gårdens egen vin

Ved gården er der en dejligt stor pool, og i den nærliggende landsby findes både restaurant og pizzeria. Det er naturligvis muligt at købe et par af de årlige 220.000 flasker vin direkte fra kælderdøren, og fra tid til anden arrangeres der også prøvesmagninger på gården. Som en kuriositet kan nævnes, at familien også har en samling af veteranbiler, som gæsterne kan gå og se på

Din bolig

Nogle indkvartering er ved Fattoria, andre ca 300 meter fra swimmingpoolen, ved Podere il Masso De andre er 600 meter væk.
Sen ankomst mellem kl. 19-23 er på anmodning og mod et ekstra gebyr.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Poggio Capponi

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Poggio Capponi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Poggio Capponi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Fattoria Poggio Capponi

Bedømmelse af Fattoria Poggio Capponi

Vi kom desværre ned til en bolig (auselia) vi aldrig ville have lejet, hvis vi havde kendt til de udendørs forhold. Feriestedet var dog super til at få os omplaceret. Alt i alt et ok feriested.

Læs mere

Perfekt base for Toscana

Udemærket sted hvis du vil bo godt og have mulighed for at udforske Toscana. Mange af seværdighederne ligger indenfor en time.

Læs mere

Originalt toscana - meget lækkert

Super lækkert sted. Meget smuk udsigt fra gården. Vi boede i en 3-værelses lejlighed 200 meter fra gården.
Dejlig lejlighed som var super god. Lå dog op ad kirken, så klokkerne sørgede for at vi kom op og fik noget ud af dagen. Der var meget lydt mellem lejlighederne, hvilket var til gene.
Vi vil meget gerne retur, men ønsker så at bo på gården.
Super søde mennesker. Utrolig imødekommende og serviceorienteret.
Stedet laver vin og olivenolie. Super god vin til meget billig penge.

Læs mere

Drømmen om Toscana

Drømmer du om Toscana så er dette det rigtige sted til at rejse til. Udsigten er fantastisk. Vinen de producerer, er af høj klasse. Gæstfri familie / personale. Men man skal dog rejse med bil til og fra stedet.

Læs mere

Den fantastisk Toscaner

Vi boede på Fattoria Poggio Capponi i en uge i August 2014 og havde det virkelig rart der. Vi landede i Pisa lufthavn omkring 21:00, og ved hjælp af koordinaterne til GPS i bilen, fandt vi indkvarteringen meget nemt. Vores vurdering var, at uden GPS-koordinater havde det været umuligt at finde boligen midt om natten!

Området var så smuk og lejligheden var komfortable og fin. Den eneste ulempe var, at lejligheden Regina lå uden for vingården. Der var omkring 200-250 meter fra lejligheden til selve poolområdet. Det bør måske præciseres yderligere, når man bestiller denne lejlighed, så man er indforstået med beliggenheden af denne lejlighed.
Service og behandling fra In-Italia rejsebureau og værten af stedet var fremragende, og vi kan stærkt anbefale boligen og rejsebureauet In-Italia.

Læs mere

nger Marie og familie fra Frogner i Norge boede på Fattoria Poggio Capponi i Montespertoli fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Vi havde et dejligt ophold på Fattoria Poggio Capponi. Lejligheden var stor og holdt den lovede standard. Lidt enkle madrasser, men det hat I jo oplyst om!
Det var en flot vingård og vi vil fremhæve at poolen også var flot.
Vi spurgte i forvejen om der var mulighed for at vaske tøj på stedet. Det stod der at man ikke kunne, og I oplyste også at det ikke var muligt. Men så kan vi oplyse jer om at der er et flot møntvaskeri på stedet!
Det kostede 3 € og så fik man også vaskepulver.
Lejligheden ligger ikke i stueplan, men det var vi klar over. Der var mulighed for at sidde ude, men det føltes ikke naturligt at gøre det pga. at man bor på et sted med andre gæster og ikke mindst dem der bor der permanent. Det er jo altid lidt synd at man ikke kan sidde ude og nyde de toscanske aftner - men som sagt, det var vi klar over.
Samlet set er vi meget tilfredse med at have bestilt ferien gennem In-Italia. Det har hele vejen igennem været velordnet og I har været utroligt hjælpsomme og servicemindede. Jeg hørte om jer gennem en kollega, som havde bestilt rejse i september til Luccaområdet. Det er en glæde for os at kunne anbefale jer til andre

Læs mere
 
search map