Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscana, i trekanten mellem Firenze, Pisa og Siena, ligger vingården Fattoria Poggio Capponi i det underskønne landskab, der bl.a. har inspireret brødrene Taviani til filmen "La Notte di San Lorenzo", som er optaget i dette område.

Vin og olivenolie produktion

Gårdens historie går tilbage til slutningen af 1400-tallet, i dag er det ganske vist ikke længere familien Capponi, men en anden adelsfamilie, Rousseau Colzi, der residerer her. Det var også denne familie, der for alvor udvidede landbrugsproduktionen her i 1930'erne. De laver flere forskellige typer vin, fremstiller olivenolie, og de dyrker også korn og solsikker på deres 500 hektar land.

I de sidste år har familien udvidet aktiviteten til også at omfatte udlejning af en række lejligheder, der enten ligger på selve gården eller på den nærliggende gård Podere Masso (300 meter fra gården). De andre lejligheder ligger i Borghetto, omkring 600 meter væk.. Lejlighederne på selve gården har private terrasser lige uden for døren, mens lejlighederne på Podere Masso og Borghetto har adgang til borde og stole i haven på den anden side af vejen (på vejen må der forventes at passere lidt biler i ny og næ).

Læs mere om Fattoria Poggio Capponi

Prøv gårdens egen vin

Ved gården er der en dejligt stor pool, og i den nærliggende landsby findes både restaurant og pizzeria. Det er naturligvis muligt at købe et par af de årlige 220.000 flasker vin direkte fra kælderdøren, og fra tid til anden arrangeres der også prøvesmagninger på gården. Som en kuriositet kan nævnes, at familien også har en samling af veteranbiler, som gæsterne kan gå og se på

Din bolig

Nogle indkvartering er ved Fattoria, andre ca 300 meter fra swimmingpoolen, ved Podere il Masso De andre er 600 meter væk.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map