Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Borgo Filicardo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Syd for Firenze breder det smukke landskab sig og de bølgende bakker fyldes med røde druer. Vælger du at bo her, på Borgo Filicardo, så bor du bogstavelig talt midt mellem vinrankerne. Markerne rundt om Borgo Filicardo karakteriseres ved at producere alt fra Sangiovese, Cabernet, Merlot, Trebbiano og flere andre gode druesorter. Selve vingården hedder Tenuta di Morzana, mens Borgo Filicardo er navnet på ferielejlighederne. Dette er et fredeligt sted med en familiær atmosfære, og perfekt som et feriested til flere generationer.

Du har et glimrende udgangspunkt

Vi befinder os 2½ kilometer fra den lille by Montespertoli, hvor du, trods størrelsen finder flere indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Nærmeste restaurant ligger blot 1100 meter fra stedet. Området vest for kulturbyen Firenze gør, at du har flere af Toscanas fantastiske seværdigheder i køreafstand. Du kan hurtigt tage til bl.a. Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Siena og vindistriktet Chianti. Inden for en time med bil (ca. 72 km) når du til og med helt til det Tyrrenske hav.

I nærområdet har du gode indkøbsmuligheder, lige som du kan smage både vin og olivenolie, men det kan du også på selve gården. Spørg ved indcheckning hvilke tider der er aktuelle, og de hjælper også gerne med tips og råd i forbindelse med seværdigheder og udflugter.

Hvis du vil besøge Firenze, kan vi fortælle, at det letteste er at køre til Lastra Sigan, hvor du kan parkere bilen og fortsætte med tog. Så slipper du både for trafik og høje parkeringsafgifter.

Læs mere om Borgo Filicardo

Slap af i den dejlige udendørs pool

Lejlighederne ligger et par hundrede meter fra vingården i to separate bygninger. Nedenfor ligger poolen (16x8 m) med en lille børnepool og omgivet f solsenge. Ved siden af poolområdet er der en stor grill til fælles brug samt et langbord, hvor der kan sidde ca. 20 personer. Perfekt til en dejlig sommeraften.

Bag poolområdet er der god plads til at børnene kan lege. Der er et cowboy-fort (notér det smagfulde sydstatsflag) samt vippe, bordtennis, boccia og bordfodbold. Som voksen kan du desuden more dig med et stort skak-spil ved siden af poolen.

Nyd livets goder på den herlige terrasse

Da ejeren af vingården Luciano Mignolli i 2003 og 2004 byggede 16 lejligheder, opkaldte han stedet efter begge sine børnebørn Filippo og Riccardo, og kom frem til navnet Filicardo. Som du sikkert kan se på billederne, har ejerne ikke valgt at give stedet en gammel gårds charme og pittoreske præg, har han satset på det som gæsterne efterspørger mest. Det indebærer at lejlighederne på trods af enkeltheden er rummelige og har aircondition, samt en stor privat terrasse med grill.

Hovedparten af lejlighederne ligger i stueplan, mens andre er på 1. sal. Nogle lejligheder har udsigt over vinmarkerne og de bløde bakker, mens andre har udsigt mod vingården, og dermed også mod parkeringspladsen.

Lejlighederne på Borgo Filicardo

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejlighederne er ca. 70 m² og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De består af stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne (lille komfur med 4 elplader og ovn samt køleskab) og pejs, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt privat terrasse med bord, stole og opmuret grill.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo Filicardo

Læs personlige anmeldelser af Borgo Filicardo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Filicardo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Borgo Filicardo

Skøn ferie i Toscana

Første ferie i Toscana. Virkelig smukt område.
Vi blev budt velkommen af smilende personale og blev vist rundt i lejligheden. Borgo Fillicardo er et familie venligt sted, med et skønt pool område og lejligheden var rustikt indrettet men meget charmerende. Rent og pænt.
Der var en mappe i lejligheden, hvor i det stod lidt om de nærmeste byer, supermarkeder osv. Det var virkelig hjælpsomt.
Prøv endelig deres vinsmagning, det var virkelig en dejlig oplevelse.

Læs mere

Helt igennem et fantastisk feriested !

Borgo Filicardo er virkelig et skønt sted.
Efter 3 år på forskellige campingpladser i Italien (Gardasøen, Lido'en og i Toscana) var det tid til at prøve noget andet, og vi lod os overtale af et hold venner til at prøve et af de små "resorts" med 10-15 lejligheder og en pool.
En beslutning vi bestemt ikke fortrød.
Børnene kunne bade i poolen 24x7, og alt på resortet var lige ved siden af.
Altid plads ved poolen, petanque og stort skak-spil.
Samtidig var det et sted med ro og fred, så selv om poolen ligge lige ud for terrassen blev man på ingen måde generet når man opholdt sig der.
Man skal selvfølgelig være klar over at man skal være selvforsynende med alt hvad man ønsker at indtage af vådt og tørt mens man er på resortet, men til gengæld var det hurtigere at hente drikkevarer i sit eget køleskab end at stå i kø ved en poo-bar med 500 mennesker.
Det kræver at man kører en tur i bil når man skal handle ind, men til gengæld så er der ikke mere end 3-4 km. til nærmeste supermarked.
Lejlighederne er også super fine, i rigtig Italiensk stil - der er kun 1 soveværelse med en dobbelseng og evt. opredning, mens dobbeltseng nr. 2 er i køkken alrum.
Ingen problem for os, men det er rart at vide.
De er ikke nye, men der er hvad man skal bruge, og så virker airconditionen super godt.

Læs mere

Skønt sted på landet

Meget velholdt, hyggeligt sted.
Utrolig søde og hjælpsomme værter.
Vi havde lidt udfordringer med det varme vand.

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted, godt for børn og voksne. Stedet ligger dejligt 2 km uden for byen, der har de ting man har brug for i det daglige som, supermarked, restauranter og et lille hyggeligt torv med cafeer, konditorie og is-bar. Udsigt over vinmarker og mulighed for mindre gåture.

Læs mere

En perle i Toscana

Meget velordnet, rummelig og ren indkvartering i lejlighed, venligt personale med god behandling. Fantastisk poolområde med gode muligheder for børn til at bade og lege. Men børnebassin lidt for dybt for de mindre børn. Træfortet var desværre i dårlig stand med knækkede, rådne trapper - burde være let at renovere.
Vaskerum med to maskiner godt, men dette bør regøres oftere. Desværre tager nogle lejere sig ikke af spildt vaskemiddel osv bagefter.
Sammenfattende dog en meget behagelig oplevelse og bolig 7 voksne og 3 børn.

Læs mere

Dejligt afslappende..

Vi nød vores ferie, det var ren afslapning. Pænt og rent sted og hyggelig atmosfære.

Læs mere
 
search map