Anmeldelser af Agriturismo Montalbino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skønne omgivelser, mange aktiviteter inkluderet

Besøget først i september 2015 overraskede ved at egnen stadig var grøn og frisk uden for mange myg. Vinhøsten var begyndt. Egnen er landlig med små borge på de mange bjergtoppe, men også berørt af flytning fra land til by. For en dansker var her stadig fuld sommer.
Agriturismo i Montalbino er hyggelig og vort hus stort og gedigent med alt tilbehør. Hver nat blev der vandet i blomsterkrukkerne udenfor og skraldebøtter tømt, samt spulet på klinkearealer.
Der var gratis adgang til fodboldbane, cykler, bordtennis, bueskydning, svømning og vandreture, samt servicehus med brochurer og omtale af egnens seværdigheder. Videre legeplads, udsigtstårn og mange husdyr såsom æsler, kaniner, høns, grise m.m. Stedets restaurant er udmærket, man behøver ikke tage væk fra Montalbino.

Anbefaling til kommende gæster

Vi lejede 2 biler i lufthavnen, så alt klappede. Aflevering af bil i Firenze er dog dårligt skiltet. (Print hjemmefra et kort ud ). Medbring egen GPS. Husk myggeolie.
En særlig oplevelse af middelalder er byen med det vanskelige navn der begynder med G syd for (25 km) Montalbino og som har 15 tårne. Pas på turistbyroets vandreturskort i området. De kan have nordpilen vendt forkert og vise ruten i nu ufremkommelige områder. Spørg de lokale som er hjælpsomme og glade for at se vandrere.

Agriturismo Montalbino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Montalbino
Lejlighed m. 5 soveværelser (Orciaia) m. 10 sovepladser

For lidt tryk på det varme vand
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Montalbino
 
search map