Anmeldelser af Agriturismo Montalbino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Montalbino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Montalbino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Montalbino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og familie fra Nærum boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har været super tilfredse med stedet, huset og værterne.
Billederne underdriver faktisk noget forhold til virkeligheden!.
De eneste forbedringsforslag er:
Mere komfortable liggestole ved terrassen (Orciaia) Lidt større udvalg på menukortet i restauranten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Dorte og familie fra Herning boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Huset i Montespertoli var helt fantastisk hyggeligt og et rigtigt dejligt sted hvor man følte sig velkommen. Værtsparret var utroligt flinke og hjælpsomme, og der var bare styr på det hele. Vi havde en vandhane en dag, der dryppede og den blev lavet med det samme klokken 7 om morgenen, så det var service. Et utroligt dejlig og flot sted med lækker swimming-pool m.v.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Pia og familie fra Odense NV boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vores ferie var rigtig god og vingården var dejlig. Der var plads til alle ved poolen og det er et meget naturskønt område. Man er jo lidt ude på landet og skal jo køre til alt da det jo er bjergområde. Restauranten der høre til gården er dårlig, så der spiste vi kun en gang, det kunne godt være meget bedre. Ellers en dejlig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Pia og Søren samt deres to børn fra Roskilde boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi vil meget gerne dele vores ferieoplevelser med andre. Det har simpelthen været en PERFEKT ferie - takket være Agriturismo Montalbino.
Lejlighederne er perfekte, hele området er fantastiskt smukt - den skønneste udsigt til vinmarker og olivenlunde - Anna og Marco som er værter på gården er helt fantastiske mennesker og ekstrem gæstfrie- restauranten laver helt fantastisk mad. Alt er simpelthen perfekt og vi kan varmt anbefale andre at tage hertil - stedet er egnet for alle både voksne og børn i alle aldre.
Vores opfattelse af in-italia er meget positiv - alt har fungeret perfekt.
Så alt i alt en super super ferie. God fornøjelse til alle der måtte vælge samme sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Louise og hendes familie fra Vanløse boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 20. september til d. 4. oktober 2008.

Vi var 10 voksne og 2 små børn af sted. Vi boede i tre af lejlighederne (Stalle, Tinaie og Legnaia) i uge 39 og 40 og havde en dejlig ferie på Agriturismo Montalbino.

Montalbino er et vidunderligt stille og fredeligt sted med en gennemført stil med den mest vidunderlige udsigt over det smukkeste toscanske landskab. Der er utrolig søde og hjælpsomme værtsfolk der ydede os en service ud over, hvad man kunne forvente.

Lejlighederne er rummelige og meget fint indrettede. Der er gratis vaskeri med strygejern, gratis lån af mountainbikes og cykler i alle størrelser, bordtennis, to legepladser, heste, grise og geder, en kuperet natursti til både løb og gang og et dejligt poolområde som var egnet til både børn og voksne – men vi havde desværre ikke så meget poolvejr.

Stedets restaurant er hyggelig med rustik og billig mad og drikke og har åbent til morgenmad og aftensmad. Ellers er der 10 minutters gang (godt nok op ad bakke) til en anden lokal restaurant i Montalbino, der har trøfler en masse på menuen, men som vi desværre ikke nåede at prøve. I Lucardo ca. 10 minutters kørsel i bil ligger en pragtfuld restaurant med den skønneste udsigt, som vi var på flere gange.

Byen Montespertoli er hyggelig og søvnig og ca 15 min i bil fra Montalbino. Der er en COOP og en masse småbutikker, banker, pizzeriaer osv. Certaldo ligger ca. tyve min væk i bil og har en gammel bydel, der er et besøg værd med en masse dejlige restauranter og helt uden trafik.

Ellers er der et utal af byer, der ligger inden for kort afstand: Lucca, Volterra, Siena, Pisa, Firenze,San Gimigano (som man faktisk kan se fra Montalbino – hvis man kigger godt efter) for blot at nævne nogle. Man skal dog berede sig på, at det tager sin tid at komme rundt, så selv om noget ”kun” ligger fem kilometer væk, så kan man sjældent køre mere end 30 km i timen. Vejene er meget snoede og Montalbino ligger uden for alfarvej – hvilket den ellers uundværlige GPS ikke tager højde for.

I småtingsafdelingen kan nævnes at det er lidt ærgerligt, at der ikke var opvaskemaskine i nogen af de lejligheder som vi boede i, at der ikke var en rigtig ovn i Tinaie, kun en mikrobølgeovn, at lejligheden Legnaia sin store størrelse til trods havde et ret lille køkken, hvilket man godt kunne mærke, når man var fire voksne og 2 børn. Man kunne måske også godt efterlyse en indhegning af poolområdet, der ellers var perfekt til både børn og voksne.

-------

Louises mor Berit skriver desuden i forbindelse med en tur til Rom: Jeg vil lige nævne, at 2 af os kom direkte fra et andet In-Italia formidlet sted, nemlig Agriturismo Montalbino i Toscana, hvor vi havde tilbragt 14 dage med børn og børnebørn. Et ganske vidunderligt sted, så smukt beliggende, at det tog vejret fra en. Stedet var tillige smagfuldt renoveret. En fornøjelse. In-Italia forstår virkelig at finde de gode og specielle steder. Det er ikke sidste gang, at vi rejser med jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map