Anmeldelser af Agriturismo Montalbino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Montalbino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Montalbino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Montalbino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hilde og familie fra Arnes i Norge boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 14 til d. 28. juli 2012.

Vi havde det fantastisk på Agriturismo Montalbino! Vingården var smuk og lejligheden (Glicine) charmerende med aircondition, der fungerede :-) godt. Vi var to voksne og to børn i alderen 9 og 11 år. De havde det fint oppe på hemsen. Fantastisk udsigt fra pool-området og fra restauranten! Ægteparret der driver gården er meget venligt. Det er kun konen, der taler engelsk, men med fingersprog og en positiv indstilling går alt godt! Super god mad i restauranten! Men det kunne være rart at vide, at de kun har pizza en dag om ugen; hvor børnene kan bage deres egen pizza i stenovn. Hvis du vil ellers vil have pizza skal du køre ind til Montespertoli (10 min i bil), men der er til gengæld lækker pizza på et pizzeria lige ved siden af byparken.Vi havde et fantastisk ophold på vingården. Kan anbefales, især for enhver med små børn. Børn får også lov til at fodre dyrene en gang om ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Anja og familie fra Roskilde boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur til Agriturismo Montalbino. Det er et meget smukt sted, pænt, velholdt og velfungerende. Anna er en meget opmærksom vært, som var behjælpsom med diverse ting og hun taler fint engelsk. Stedet ligger utroligt smukt, og vi spiste ca. halvdelen af aftenerne på stedets restaurant, som har god mad til rimelige priser, og hvor italienerne også selv kommer for at spise. Man må ikke gå glip af solnedgangen fra restauranten, mens man sidder med et glas af stedet egen gode rødvin.
Agriturismo Montalbino er er meget børnevenligt, jeg tror faktisk kun, at der var børnefamilier (primært med mindre børn). Restauranten har legesager og de arrangerer f.eks. pizzabagning for børn, som vores to drenge også deltog i.
Vi tog ture til f.eks. det skæve tårn i Pisa og kørte rundt i det smukke landskab.
Når man handler i Montespertolis lille supermarked, som ligger 10 minutters kørsel fra Agriturismo Montalbino, skal man huske, at der er siestalukket fra 13 til 16. Det havde vi jo ikke tænkt på, og havde hevet vores unger op af poolen og var kørt ind for at handle kl. 14! Der holdt vi så på en tom parkeringsplads med lukkede døre!
Agriturismo Montalbino er et sted, vi gerne vil besøge igen, helt sikkert.
Og som altid fungerer det perfekt med In-Italia som rejsearrangør. Vi har rejst med jer gennem de sidste 5-6 år, for I finder bare sådan nogle gode steder i Italien, og man ved, at det, I skriver om stedet, holder. Der er gode søgemuligheder på jeres hjemmeside, så man meget hurtigt finder frem til det, der er relevant for ens familie. Det er også rart at læse andres vurderinger af stederne. Vi har allerede booket lejlighed gennem jer til næste år (til Rom).
Det vedhæftede billede viser solnedgangen set fra restaurantens terasse.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Malene fra Frederiksberg C boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Efter beskrivelsen som In-Italia har på hjemmesiden var vores forventninger til dette sted enormt høje. Hvad andet kan vi sige nu, end at de blev mere end indfriet. Det er simpelthen bare det mest fantastiske sted. Det er bare Toscana når det er bedst - punktum. Der er bare ikke en finger at sætte på dette sted. Servicen var bare i top, og alle der var tilknyttet stedet var helt fantastiske. Man følte sig bare hjemme. Vi havde vores snart treårige datter med, og det fungerede helt perfekt. Der var stille seng og højstol til rådighed til hende. Stedets restaurent var helt fantastisk. Sidde der, drikke deres ejen producerede rosévin mens man ser solen gå ned over vinmarkerne - bedre kan det ikke blive. Til det skal der lige siges, at det er den første restaurent jeg har været på, hvor der står kasser med legetøj som de små bare kan kaste sig over, og at tjenerne bare smiler når de skal 'hoppe' over de små som leger på gulvet :-) Vi kan kun anbefale dette sted, og er at sikkert vi kommer igen. Kun et lille 'men'. Husk at bestille i rigtig rigtig god tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Rasmus Peter og familie fra Næstved boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Det er gået så godt, fantastisk smukt sted, smuk indrettet bolig, godt lille udstyrede køkken, der manglede intet, poolen var rigtig god, afpasset til alle mht. Dybde, gode liggestole, der var bordtennis samt bolde og bats i hvert hus, desuden var der bue og pil og et fint område til brug af dette, hvilket var et stort hit for vores børn, sjovtmed alle dyrene og fint afmærket vandresti i området, der var så pænt og rent alle steder både inde og ude. Der var gratis vaskeri. Både afsked og afrejse var helt perfekt, vores børn fik en lille gave med til minde omstedet Fra Anna. Så vi har kun meget posivt at sige om alt, vi vender helt sikkert tilbage igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og hendes familie fra Holte boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 21. til d. 28. maj 2011.

I forbindelse med at vi skulle skrive denne vurdering, læste vi på jeres hjemmeside beskrivelsen fra ”Henrik og familie fra Klampenborg” af deres ophold. De beskriver simpelthen ”lige i øjet” også vores ophold på det hyggelige, charmerende og børnevenlige Agriturismo Montalbino. Vi er en familie med to børn på 2 år og 3½ år, som var heldige med at få sommervejr på over 30 grader, så de to pools blev flittigt benyttet. Pizza-aften oplevede vi ikke, men i stedet en aften med underholdning af en ”ballon-mand” for både de ferierende børn og de lokale børnehavebørn.

Det er bestemt ikke et 5-stjernet hotel, men fem stjerner fra os for en fantastisk og dejlig ferie – tak!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familie fra Klampenborg boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 23. til d. 30. april 2011.

Jeg bruger sjældent tid på sådanne bruger undersøgelser, men med Montalbino fortjener I nogle ord med på vejen.

Det var simpelthen en super god oplevelse. Dejlige omgivelser, fine lejligheder - hvor vi takket være jeres varsler om et beskedent omfang blev positivt overraskede over køkken-faciliteter -, søde værter og en hyggelig, uformel omgangstone mellem alle, gæster som værter. Men bedst af alt var det, at det kunne være en ferie på børnenes præmisser. De nød legepladserne, dyrene, bueskydningen, cyklerne, bord-tennis, gå-turene, de grønne arealer, pizza aftenen hvor de selv lavede deres pizza – jeg kunne blive ved (poolen var for kold pga. årstiden, så med den i spil om sommeren er der ikke et øje – eller barn – tørt). Vi rendte ind i et amerikansk par med børn, der var jævnaldrende med vores. Hvor heldig har man lov at være? Sprogbarrieren blev nedbrudt på 10 minutter, og så var børnene sammen så meget de kunne i resten af ferien… Og der var andre børnefamilier, så havde det ikke været amerikanerne, havde det været hollænderne, tyskerne eller italienerne!

I tillæg er det et stort plus med restauranten, som også kunne arrangere ”ud af huset”, så man kunne sidde i egen lejlighed med ro på børnesituationen og nyde den gode mad, de laver dernede – med et glas af huset vin til.

Eneste minus (som ikke kan lastes stedet) er vel, at man skal køre 25 minutter på små, meget snoede veje for at komme derop fra hovedvejen mellem Firenze og Siena. Det betyder ikke noget for de fleste, men børn og andre svage sjæle med hang til køresyge, vil måske finde det lidt anstrengende. Den isolerede beliggenhed er jo på den anden side også et af stedets store charmer, så jeg personligt bar sagtens over med rutschebaneturen, som mine børn hurtigt døbte den ?

Alt i alt fem stjerner for børnefamilierne, der gerne vil på en ferie med et lidt anderledes indhold end de typiske ressorts under mere eksotiske himmelstrøg.

Mange tak!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Britt og familie fra Rungsted boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 8. til d. 14. oktober 2009.

Vi havde et rigtig godt ophold, super sted, som levede op til vores forventninger .. vi kunne godt finde pp at tage hertil igen eller at anbefale det til andre.
Alt I alt havde vi en god ferie, eneste minus var at der var mange myg, men det må man tage med når man vil være I den smukke natur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jane, Michael og Johnny fra Stenløse boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Vi var meget glade for vores ophold stedet lå perfekt . Dog var lejligheden en anelse mørk. Værterne Anna og Marco var enestående og meget hjælpsommer og omsorgsfulde. Vi besøgte deres resturant et par gange som severede dejlig mad med en enkelt svipser hvor de serverede råt kylligebryst, hvilket jo ikke er så godt. Men alt i alt en god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Uffe og familie fra Rødovre boede på Agriturismo Montalbino i Montespertoli fra d. 19. til d. 26. september 2009.

Det var en rigtig god oplevelse at rejse med jer. Anna og Marco var meget gæstfrie og stedet var pragtfuld. Vi var heldig med vejret, selv om det var sidst i september. Vi fik set en del af området, som levede fuldt op til vores forventninger. Pragtfuld ferie og ophold.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map